12

до 7

преди 6 месеца

абе руснаците си сложиха руски президент на Украйна , ти питаш какво прави Нюланд там ...какво прави Лавров във Венецуела , братя ли са кво ?!

11

Еее яко!

преди 6 месеца

За пореден път фашизмът ще бъде победен! Слава на Русия!

10

Къци

преди 6 месеца

30 хиляди палестинеца са избити, 14 000 от които деца. В Газа се извършва геноцид в реално време според Международния наказателен съд. Нещо за това ще напишете ли или за това не е много добре да се говори? Питам от гледна точка съпоставката на новини Украйна/Газа. Има около 30 на ден за първата конфликтна зона. За втората ако има 1 на ден ще е изключение от правилото. Каква медия сте точно?

9

Анонимен

преди 6 месеца

Светът далеч не е единствено Европа, още по-малко САЩ, както те се изразяват. По света има огромни трагедии, за които европейците нито се интересуват особено, нито пишат по медиите. Например епидемми, епидемии със стотици хиляди тежко болни и хиляди жертви. Сега обаче по повод някакъв круизен кораб, който естествено е фрашкан с европейци, пишат, че паради холера не му дават да акостира. Холерата естествено не е в Европа, а в Африка.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Пуснете си един репортаж на БТВ от 2015г. да видите за какво иде реч. Дали биха дали обяснение, защо тогава така, а сега иначе?

7

Анонимен

преди 6 месеца

Е тая само да каже ,че Хрушчов дава Крим на Украйна и от СССР имат още територията,а що Украйната връща ядреното оръжие на Русия ние да сме им връщали ракетите СС след разпада на соца или нещо друго,а що им правеха постановки с оранжеви революции и Майдани,и кво прави Виктория Нюланд на Майдана нали никой нямаше да се бърка в политиката на Украйна така беше по договор

6

търсят бг

преди 6 месеца

наемници и хвалят зелиски . 8 години биха по лнр и днр , а те си нямаха убежища . когато ги атакуваха за да ги избият до крак , руската мечка стигна до киев за месец . хахахахаха . искаше мир зелиски да се обнови умрелата армия . после юрна за москва . сега не е патова ситуация . проси , бавели оръжия и пари . филмите са платени демагогии .

5

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ли ние сме виновни за цялото зло на света, няма да ни оставят на мира :)))

4

Анонимен

преди 6 месеца

Поредната НПО мисирка.Нормален българин да не подкрипя Русия няма,или са платени или обратни,често и двете.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Сега животът на украинците, на украинските българи, а и на всички в Украйна се дели между живот в жилището, работа и укриване/бягане от мобилизация. Ловците на хора са най-страшни в Украйна сега.

2

ze nigmar

преди 6 месеца

Като двигател на ядрена подводница му бумти сърцето:)))

1

Анонимен

преди 6 месеца

Добре. Мерси за рекламата. Няма да го гледам.