252

Анонимен

преди 3 месеца

Киевският наркокартел изпадна в отчаяние заради мощта на ВС на РФ. Поблемът с липсата на огнева мощ на Украйна в сравнение с ВС на РФ е често срещана тема сред зомбитата на киевската хунта. Това каза командирът на разузнавателното подразделение на БЛА на киевската хунта. "Ние не разполагаме с достатъчно оръжие и техника, за да победим Русия", предава CNN думите на командира. Отбелязва се, че киевското ръководство планира да увеличи числеността на биомасата си с половин милион зомбита, за да балансира силите с ВС на РФ.

251

Анонимен

преди 3 месеца

Какво да кажа? Психично болни хора са русофобите. Русия за сега си оправя собствения двор и съветското пространство, не е вземала чуждото, не е нападала никой чужд , нито има намерение да напада, само въвежда ред в своето пространство и си взема своето, защитава си хората и родината си!

250

юлиян

преди 3 месеца

Русия си има всичко.Всичко онова,което Западът няма-територии и ресурси-човешки и природни.А достиженията на руската култура и изкуство могат да бъдат и са образец за всички.

249

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО да не се ослушва ами да започва с тайни операции дълбоко в тила докато 0рките са заети на фронта. Да не чака да дойде проблема до входната врата!!! Мерки отсега да се вземат и да се действа!!!

248

Реалист

преди 3 месеца

Путин е като борсук който се опитва да излезе от дупката си. Отвън го чака доста охранено куче (НАТО). По-лошото е, че от другата страна друго куче (Китай) копае заден вход към леговището на борсука.

247

Анонимен

преди 3 месеца

Русия ще победи...Украйна от ден на ден губи сили. Който не вярва, да напише в чичко Гугъл: "Тагесшпигел": В украйна нещата са критични-украинската армия губи битка след битка" и ще му се изяснят нещата за да престане да бълва глупости, че укрите ще спечелят войната. Интересно защо ми..сир...ките нищо не казват по този въпрос.

246

юлиян

преди 3 месеца

Пийте спокойно по едно докато четете.Русия естествено,че ще спечели войната.Тази,ако трябва и следващата.Но това е близко до акъла на всеки.А вот,следващото четете внимателно и помнете!!! Русия няма да напада повече никого,член или не член на НАТО!!!Русия просто ''навежда порядък'' в собствения си ''постсъветски'' двор.Останалото е ПРОПАГАНДА!!!Нищо повече.

245

Анонимен

преди 3 месеца

голям умник като тия за навални а днес шева на украинското разузнаване ги направи за смях всичките

244

Анонимен

преди 3 месеца

Армения не може да остане в Руската Федерация, тъй като никога не е била съставна част на Руската Федерация. Преди 33 години Армения беше състана част от СССР - Арменска ССР. За да оцелее Армения трябва да остане в Руския Мир.

243

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е най-големия затвор в света. Всички искат да си тръгнат, но се стреля на месо по границите.

242

Анонимен

преди 3 месеца

Дано ви нападне некадървеници от Нато.

241

Анонимен

преди 3 месеца

До До 242, Меркел е немска еврейка.

240

Анонимен

преди 3 месеца

Китайският репортер Лю Юйгуан се срещна и разговаря с японци, сражаващи се в Донбас на страната на Русия.

239

Анонимен

преди 3 месеца

Армения трябва да остане в Руската федерация, ако искат да оцелеят, Армения са едно малко петънце сред море от мюсулмани наоколо, ако не останат в Русия, ще бъдат лесно претопени чрез асимилация и унищожени, даже няма да има нужда от война или агресия, за да бъдат унищожени. Да си стоят в православна Русия, ако искат да оцелеят като народ и държава!

238

Информационна война

преди 3 месеца

Срещу Русия. Информационната война преминава през различни фази и подбраният индивид срещу заплащане пее това, които му се разпорежда.

237

ВЪН УКРО-НАЦИСТИТЕ

преди 3 месеца

ОТ ДОНБАС И КРИМ

236

и тези глупости

преди 3 месеца

"ще нападне НАТО" на тоя му носят ПАРИ и изобщо не му пука, че войната е най-лошото. Такива за пари продават всичко.

235

Анонимен

преди 3 месеца

Като му чета приказките на тоя ми изглежда,че и той е бил в Харвард с наш Киро,Асен и цялата им дружинка..много приказки и лозунги и нищо съществено,щото като си отиде Путин всичко ще тръгне по мед и масло, така ли да разбираме,Путин в злодеят на 21 век.

234

АНАТОЛИ КАРПОВ

преди 3 месеца

ГАРИ, И В ШАХМАТА СИ БЕШЕ СЪЩИЯ ПРАЗНОДУМЕЦ.

233

Анонимен

преди 3 месеца

244 си ти...