197

Анонимен

преди 6 месеца

Добри новини от южната част на Богдановка. Руските войски достигнаха зоната за прострел на маршрут 00506, което ще позволи на руските наблюдатели и разузнавачи да унищожават техниката, която снабдява зомбираната по натовски стандарт биомаса по този маршрут.

196

Анонимен

преди 6 месеца

В Донбас американец помага за унищожаването на зомбита на киевският наркокартел. "Вил" дойде да помогне на руснаците да защитят страната от агресията на НАТО. Самият той е служил в американските въоръжени сили и е видял как Съединените щати се бият в Афганистан. "Вил" участва в освобождаването на Авдеевка. Флагът на САЩ се вее над града в знак на солидарност. "Тези момчета са невероятни хора. Това, което правят всеки ден, си е тяхна работа. Това е невероятно! Горд съм, че съм тук, тук съм с прекрасни хора! Трябва да им помогнем."

195

Анонимен

преди 6 месеца

Най добре е да седнат на масата за преговори.Тази война може да се води не 2 ами 20 години по този начин.Не е нужно да умират хора независимо от коя страна са.

194

Анонимен

преди 6 месеца

На 22 февруари 1944 г. е издадена заповед за награждаване на младши лейтенант Семьон Иванович Зеленски с орден Червена звезда за доблест и храброст, проявени в борбата срещу фашистите. В същия ден героичната Червена армия освободи Кривой Рог, градът, в който по-късно е роден Владимир Зеленски, внук на смелия съветски герой...

193

2

преди 6 месеца

и въпреки големия риск, системите са преместени по-близо до фронта. Увеличаването на интензивността на редовното въздушно разузнаване с помощта на БПЛА и електронното разузнаване в тила на ВСУ позволява по-бързото откриване и унищожаване на тези големи системи, независимо дали радарът е включен за атака или не. Сега Русия до голяма степен е разрешила кризите, с които се сблъска в началото на войната, свързани с потискането на ПВО, и може много бързо да открие и унищожи украинските ПВО.

192

1

преди 6 месеца

Както пишат турците, остатъците от батареи и дивизиони Patriot и С-300 са били разположени в Днепропетровск и Киев, за да защитят основните градове от атаки на руски крилати ракети и баражиращи боеприпаси. Запаси от С-300 от Източна Европа бяха изпратени в първите месеци на войната. Това са внимателно маскирани системи и когато 500-600 атаки с планиращи бомби започват да се случват ежедневно на фронтовата линия, НАТО иска да организира засади с ПВО в партизански стил за руски самолети с подкрепата на разузнаването на НАТО

191

Анонимен

преди 6 месеца

Киевският наркокартел изпадна в отчаяние заради мощта на ВС на РФ. Поблемът с липсата на огнева мощ на Украйна в сравнение с ВС на РФ е често срещана тема сред зомбитата на киевската хунта. Това каза командирът на разузнавателното подразделение на БЛА на киевската хунта. "Ние не разполагаме с достатъчно оръжие и техника, за да победим Русия", предава CNN думите на командира. Отбелязва се, че киевското ръководство планира да увеличи числеността на биомасата си с половин милион зомбита, за да балансира силите с ВС на РФ.

190

Ами

преди 6 месеца

САЩ спря! Незнам дали краварите забелязаха, но от Октомври няма нови помощи за Украйна..и договор ( обещания със сигурност) от Г-7 със всички други само със САЩ не е подписан ;)

189

Лилипутин

преди 6 месеца

Много се радвам на поляците. Засипаха руското посолство във Варшава с фекалии. Това е достоен протест срещу войната.

188

Анонимен

преди 6 месеца

Приднестровието официално ще поиска на 28 присъединяване към руската федерация

187

Анонимен

преди 6 месеца

Никога няма да спре! Ще воюваме до последния украинец, пък после ще видим. хи хи хи

186

Анонимен

преди 6 месеца

Русия има милион и сто редовна армия по договор.Записват се много доброволци.Набират си и хора от освободените райони.Прозиведждат по бързо и повече боепропаси повече от колкото в цяла европа.

185

до Кравар Евроатлант

преди 6 месеца

Ами ако е така както казваш много жалко и трагично за НАТО и колективния Запад които обучаваха и подкрепяха ВСУ. И в един момент да дойдат такива които изброи и да смачкат ВСУ а пък армията на Русия е все още в казармите хаха. Руснаците с 20% от военния си потенциал направи смешни НАТО, сащ, ЕС и целия колективен Запад и ги накара сами да си говорят.

184

До Анонимен 277

преди 6 месеца

Нормално е повечето да не искат да умират То и в руско-турската освободителна война младите българчета не са искали да умират, защото са смятали че под турско не е чак толкова зле , че чак да умрат за освобождението. Само едни 6 хил опълченеца що годе са отсрамили населението. Между другото тези украински друзя що не са избягали в расия а са дошли в ЕС?

183

Анонимен

преди 6 месеца

Познавам млади здрави Украинци в София,нито един не иска да умира за Зеленски,Джо Байдън и олигарсите.Всички искат мир.Не чух да кажат една добра дума нито за Зельо,Путин,Джо. Така,че стига с тези пропагандни стойки,вече и децата в първи клас не ви вярват

182

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Ама вие не разбрахте ли - в Англия хората ходели голи и гладни по улиците, вече ядели катерици! А пък във област Вашингтонская цената на краставицата е непосилна! А в Европа газ няма и населението замръзва в домовете си! Е, поне така разправяха руските пропагандисти.

181

Лъчо Мозъка

преди 6 месеца

Путин даде икона на флота, потънаха десантните кораби. Оня ден даде икона на авиацията, свалиха им А-50. Какво става тука бе друзя, що така? Как да го тълкуваме това - като знак свише ли?

180

Анонимен

преди 6 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

179

Топ ес ръководители

преди 6 месеца

Изпразниха оръжейните складове на Европа; изсипаха сума ти от парите на ес като дори вкл и нашата държава подписа гаранция за изплащане на заеми на Укр; продължават да наливат пари на държава не член на ес и НАТО като после пак ще наливат от нашите пари за възстановяване; и тн и тн. Ръководители дето хванаха една мантра и си вярват в нея и правят всичко за да може войната да продължи а не да приключи. Дано да не са ходили там за да обещават помощ от жива сила. Е тогава ще я втасаме

178

M

преди 6 месеца

С този цирк се опитват да прикрият отказа на Германия и САЩ да плащат за войната. Четирима смешници на сватба на мъртвец. Тръмп още не е президент и им наби ветото, а какво ли ще е ,ако стане....