55

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 месеца

Питат разни убитаци какъв ни бил кяра. Ами това, че няма да ви се налага учите ручки език.

54

тоти

преди 3 месеца

Чуйте що за думи и послания ръсят нашите професори....те САЩ,НАТО,целиш ЕС се изръсих милиярди и НИЩО НЕ ПОМОГНА !!!-НИЕ ЩЕЛИ СМЕ ДА ПОМОГНЕМ ..???Божее!!

53

Тенгри кан

преди 3 месеца

Кулеба, гато дойде тука, като българин при българи;))) защото украинците са българи, тва е несъмнено, той много надцени България, както я надценяват всички българи живеещи в териториите на Велика България към днешна дата. И остана много разочарован, но като северняк, няма да го покаже. Но, аз, казах отначало: днешна България не може да предостави добър живот на самите етнически българи в нея, камо ли да помогне на българите, навън. Нещо повече, самата България се нуждае отчаяно от помощ отвън;))

52

Деди

преди 3 месеца

Ха-ха, това "всичко необходимо" означава "НИЩО" на езика на дипломацията! Полека-лека и ние, като другите евро-ОТАН "пудели" подменяме прословутия лозунг "ще помагане колкото трябва" с новия - "ще помагаме, колкото можем"1

51

И след

преди 3 месеца

Като шведите ги гласуваха тия, да мобилизират факултето, столипиново и надежда. И комлука!

50

Христо Христов

преди 3 месеца

До 32 "Денков право го каза. Навън трябва да се чува само гласа на ПП-ДБ. Мнението на жителите на държавата е без значение." - че това е официална позиция и на Бербок и на Ферховстад.

49

Христо Христов

преди 3 месеца

До 46 "Някой питал ли е българите какъв им е интереса от това да правим всичко възможно за победата на една страна над друга във война?" - ДА, на 2 Април 2023г. питаха матряла. И той избра в огромното си мнозинство от 85%, заедно с ЕС и НАТО да помага на Украйна. Факт.

48

Аре

преди 3 месеца

Всички посланици, консули, посланичета и администрация вкупом да се записват в Азов и да карат бетеерите към фронта. Бая дебелосерци ще се сберат!

47

Христо Христов

преди 3 месеца

Браво! Така и трябва! Пълна мобилизация на ВСИЧКИ про'с'таци дет на 2 Април гласуваха за ЕС и НАТО!

46

Елка Василева

преди 3 месеца

МВнР: България ще направи всичко необходимо за победа на Украйна - ще нареди на бойното поле Плевнялиев, Тагарев, Денков, Соломон Паси, може и кокорчо като плашила

45

БГ

преди 3 месеца

Ако наистина настъпи война на НАТО с Русия тези продажни политици и журналисти първи ще избягат на далеко и ще се крият като мишки,както стана с тези ревящи мишки в Украйна,които ревяха срещу Русия преди СВО.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Това не е национално решение. Това е управленска позиция. Трябва да се подчертае разликата.

43

По същество

преди 3 месеца

Защо? Някой питал ли е българите какъв им е интереса от това да правим всичко възможно за победата на една страна над друга във война? Какво кярим ние?

42

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Добре де, като не искате да чеуте Путин, то обърнете внимание на Си ! Той ясно каза - Китая ще бъде една от страните която ще участва в изграждането на Нов Световен Ред ! Което означава три неща!. Първо-Китай е севотвна сила, а Запада отива в небитието! Второ- - Старият ред вече е мъртъв и като следствои на това, Украйна никога няма да спечели срещу Русия! Трето - всички пари ( вашите пари) давани на украйна отиват на халост и нечий кокаински джоб !

41

Анонимен

преди 3 месеца

Май България отново ще сенокаже на губещата страна. Но този път вместо репарации ще плаща възтановяване.

40

Анонимен

преди 3 месеца

И тея гракнаха с поредната простотия. Звучи ми повече като България ще си изпати доста солидно заради продажните и популиски политици които не се научиха да си отворят очите вместо 3aдHиka

39

Анонимен

преди 3 месеца

Ще осветите сградата си в жълто о синьо. Толкова ще направите. Толкова и можете.

38

Капитан Америка

преди 3 месеца

Даже и аз се съмнявана 95% за победа на Украйна.

37

До 35

преди 3 месеца

Знаеш ли кога НАТО ще нападне ядрена Русия? На 31Февруари. Да сравняваш военно Русия със Сърбия е все едно да сравняваш пътната инфраструктура на Германия с тази на България.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Това всичко необходимо означава ли да се изпращат и български войници да се бият за Украйна или просто така си приказват...