20

Анонимен

преди 6 месеца

N23 също си досънува тук мокрите сънища. Да не са сбъркали сайта?

19

Какви путини, бре?

преди 6 месеца

До 19 - Ти мокри сънища ли имаш? Пожелал си насън някакви моми или булки и те са ти отказали, затова сега призоваваш да бъдат избивани?! Така ли на разбираме твоето писание? На себе си ли задаваш въпроса "Добре ли си?"

18

До 18

преди 6 месеца

Що не коментираш пичкопада на жена ти снощи? Двама роми да я пердашат си е рядка плячка. Пък и този път има много видеа на пичкопада защото драмата се е разиграла у вас а ти си снимал, нали къкчо?

17

Сержант

преди 6 месеца

Запада, ако искаше да помогне, до сега щеше да приключи всичко. Просто, някой има интерес от войната. И кой е той- САЩ и Русия!

16

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Това, което направи България за Украйан във футбола се нарича автогол. Мощен, красив автогол от воле. Разбира се афроатлантиците се радват на автогола, защото на тях България им е чужда. Техните деца учат на Запад, там и ще живеят. Какво им пука на нашите афроатлантици за България? Нищо не им пука. Тяхната единствена мечта е да се подмажат и сложат на западните страни, защото децата им учат и ще живеят там на Запад.

15

До смъртта за путини

преди 6 месеца

Добре ли си?

14

Анонимен

преди 6 месеца

Що не коментирате птичкопада в Русия снощи? А50 и Ил22 са рядка плячка. Пък и този път има много видеа на птичкопада защото драмата се е разиграла над населено място.

13

Анонимен

преди 6 месеца

А каква помощ ще окажем на Палестина, която е нападната от Израел и вече 400 хиляди убити мирни жители? Питам само.

12

Анонимен

преди 6 месеца

нито едно оръжие и нито един патрон, така казаха кирчу и корни

11

Анонимен

преди 6 месеца

забрана на руския език, литература и кухня, арест и линч за всички русофили и отнемане на имотите им. руските мъже до стената, жените в мините, а децата в трудови лагери белким избием всичко руско у тях и станат хора (атлантици)

10

Христо Христов

преди 6 месеца

"БЪЛГАРИЯ Е ИЗБРАЛА ПРАВИЛНАТА..." - някой пак не си е взел лекарствата и буйства....

9

Христо Христов

преди 6 месеца

До 10 "Лошото е, че България отново ще е на губещата страна." - защо да е лошо, щом е последица от съзнателен избор?!

8

Слаб 2

преди 6 месеца

Не можеш да се мериш с царицата на пасквила,СалмонЕЛКЕ! Жалка имитация,няма дълбочина на разсъждения,липсва достатъчно драматизъм и прочувственост от тежката съдба на лирическия герой в съчинението,пълно е с грешки и копи пейст неточности от гугъл транслейтъра...Само Кукунела Снайпера може да разкрие подвига и саможертвата на зельоньй ФюрЪр с колумбийска пудра захар по нослето! И то само за 100 гривни! Това тук не струва и 10 гривни и даже коментарите под "статията" са по-смислени и нормални!

7

В Украйна

преди 6 месеца

Се води гражданска война. Русия, Украйна и Беларус да са основно руско население. Украйна е образувана от руски, полски, унгарски, румънски и татарски територии. Зеленски не е украинец, а еврей, главнокомандващият Сирски е руснак, баща му, майка му и брат му живеят в Русия. Тази гражданска война ще завърши с ликвидиране на т.н. държава Украйна.Лошото е, че България отново ще е на губещата страна.

6

Анонимен

преди 6 месеца

България помага с памперси за бандеровците

5

Анонимен

преди 6 месеца

Слава на Украйна Свобода за Казан московия на 100 къса

4

тоти

преди 6 месеца

Аз нямам спомен да сме помогнали на някой и той да е оцелял или доволен ..царе сме да замажем полужението ,,уж яе сме загрижени''!!!

3

само факти

преди 6 месеца

русия я набихме първата световна капитулира пред нас

2

Помощ, Бг ни помага!

преди 6 месеца

Бъгарските бронетранспортьори от преди 35 години с окрадени части си стоят в изходни позиции.

1

България смело

преди 6 месеца

Върви към поредната национална катастрофа. 1913 е Междусъюзническата война, после 1914 воюваме с Германия и Руската империя срещу освободидилата ни Русия, - губим 1/3 от територията си, после Втората световна война се съюзяваме с фашистка Германия, днес отново се намесваме във война срещу Русия и съюзниците й - Китайската Народна Република, Иран, КНДР и другите страни от БРИКС и т.н. Трагедия!