109

Анонимен

преди 4 месеца

95 - КАЗВАШ НА ТЕРЕН НИЩО? - АМА ЧЕРВЕНАТА ЛИНИЯ СИ НАПРЕДВА КЪМ ЗАПАД. БАВНО МЕТОДИЧНО. ПОГЛЕДНИ КАРТАТА. ТАМ Е ТЕРЕНА.

108

За един прЕател

преди 4 месеца

Как се нарича Формата на управление където избори са забранени? Питам за един приятел в Украйна ;)

107

анонимен келеш

преди 4 месеца

Така и не разбрах че се обиждам на копейка всеки път , колко съм елементарен нали???

106

Анонимен

преди 4 месеца

Г.з.мийници

105

анонимен келеш

преди 4 месеца

Бате дай някой леф за Украйна, жината болен децата и той

104

Одеса е на път!!

преди 4 месеца

Мощна атака срещу пристанища близо до румънската граница:рояци дронове атакуват Рени и Измаил.Рояци атакуващи дронове поразяват цели в района на Рени и Измаил в Одеска област от няколко часа.Все повече атакуващи дронове продължават да идват от морето. "пишат,че има и силна ЕКСПЛОЗИЯ в Орловка + нови цели идват от морето,траекторията е същата...Исмаил/Рени оставаме в убежищата!" - трансфер на местни ресурси."Измаил,групи БПЛА(3-5бр)все още се насочват към вас,останалите(също около 3-5бр)летят към Рени/Орловка.""Измаил е под удари.Все още летят(5 км,20 км и 40 км).Има и прилитане в Болград."

103

Вставай Донбас

преди 4 месеца

Снощи пих водка Вставай Донбас със малък сребарен танк вътре в нея.Прати ми е един бесарабски Българин от Донбас .

102

До анонимен келеш

преди 4 месеца

Ами български копейки не знам да има щото тук не е Русия нито Урколандия просяк

101

Говорят си сами

преди 4 месеца

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. ГОВОРЕШЕ СИ САМ!

100

Герен

преди 4 месеца

ЕДИНИЯТ КМЕТА ОКРАИЯНО ЗНАМЕ ТОЯ ТАГАРЕНКО С ТУРКУ ФАМИЛИЯ СЕ ОЦВЕТЯВА У ОКРАНЯНО ЖЪЛТУ. ТИЯ ОТ ППДБИЛИЛЕ СЕ ИЗЛАГАТ ЯКО. ИДВА 3 МАРТ КО ЛИ ША СТОРЯТ ТОГАВА..,??!!?(?Тия удариха дъното и копаят упорито на долу. ЖАКИ СА.

99

Анонимен

преди 4 месеца

АМА УКРИЯ ДА НЕ Е УМРЯЛА ТА ЦВЕТЯ, СВЕЩИ, СВЕТЛИНИ.

98

Тагаренко Номер 2

преди 4 месеца

Обяснявах колко много обичам Америка и Запада и как искам да затворим всичко. Всичко да затворим. И Мариците и Козлодуй и кварталната бакалия! Да спрем цялата икономика и да фалираме! И с този акт на икономическо харакири да покажем, че сме истински Евроатлантици и обичаме Брюксел и Вашингтон. Приеха ме обратно в Карлуково. Диагноза шизофрения и мазохистични отклонения. Но днес получих обаждане от централата на ППДБЛГБТ. Казаха ми че имам идеален профил за военен министър!

97

Анонимен

преди 4 месеца

Щот ни пука.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Те скоро остават без държава и ще видите вие как ще грейнете *** бегейски. Продължавайте да ги дондуркате докато ви се изсипят тук

95

анонимен келеш

преди 4 месеца

Страхливите наши Български копейки пишат ли пишат под новините изпълнени с чувство на безсилие,с изкривени от злоба лица:):):)Копейки потрошихте клавиатурите,а на терен нищо:):):)

94

Анонимен

преди 4 месеца

Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.

93

До 86

преди 4 месеца

Очевидно е че Сарматите бучат в твоята глава!! Избягай в САЩ или Канада, може пък бученето да се пооправи!

92

Снайперист

преди 4 месеца

Кел ешче , бацка , що не се поспреш , що не погледнеш зад завесата, да да ,тук нагазваш във дълбоките води ако не виждан нищо фани земи за е б и

91

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова е мозъка на центъджиите, ама то не може само ММА и казина, трябва и малко да се учи и работи.., и не ми казвайте че заплатите са ви по 10 к, щото като ви чета, мязате на безработни, а от там ви идва и злобата. За вас няма никакво значение кой каквъв е и на кого симпатизира, дори очевидното не може да приемете, а то е че Украйна беше употребена по най-грозният начин от милите ви хамериканци и който твърди друго е ***

90

Анонимен

преди 4 месеца

До 83, свещичка върху твоя сандък да грейне, а мaйка ти първа да заровят