13

Анонимен

преди 4 месеца

А Боко беше ли наясно, като отиде в Истанбул да се здрависа с Путин, Ердоган и Вучич, че строи "балкански" поток за Путин, или му се подиграваха руските медии, как тичал да догони джуджа император :))) Нали са ужким евроатлантици, требва да им верваме :)))

12

Анонимен

преди 4 месеца

Който се е занимавал с държавни обществени поръчки много добре знае за каква корупция става дума там. 50% от стойноста на проекта се връща към възложителя. Аз съм участвал в държавна поръчка за 100 000 евро. Като я спечелиш се почва.. 12 000 евро за кмета, 8 000 евро за архитекта, 5000 евро за еди кой си чиновник. И накрая то не остават пари да построиш това за което ти е дала пари държавата. Правиш го с най-евтините материяли и пестиш от всичко за да ти стигнат парите.

11

Анонимен

преди 4 месеца

А Делянчо гербав ще гарантира ли, че няма да има безброй анекси към договора и ескалация на цената. Да напомням ли че ГЕРБ ДПС са майстори в анексите и предоговаренето, всичките им обекти, например Спортни зали, автомагистрали са с двойни и тройни цени от договореното първоначално. Та тези номера ги знаем.

10

ХХХ

преди 4 месеца

Аз не разбирам защо се спори за нещо което би трябвало да е забранено на България !? България от както е в ЕС няма право да отглежда и домати но това малко по малко ще се наложи ! Какви АЕЦ какви 5 лева всичко българско ще го движат братята от ЕС ....ето и Канада дори е в ЕС .....златото отива при тях наред с Литий и Германий !

9

До Камелия Цветанова

преди 4 месеца

Че сте привърженик на ПП-ДБ се знае отдавна, но все пак трябва да отговаряте за покриването на някаквижурналистически стандарти! Само Хюндай ОТГОВАРЯ на изискванията, хосочени в заданието на обществената поръчка за мощностите на АЕЦ4Козлодуй"!!!

8

Зозо

преди 4 месеца

Хахааа, Дельо - Фактурата е голям образ :)))))))))))))))))))

7

Зозо

преди 4 месеца

......Ако всичко е в срок и по план, 2035 г. трябва да заработи седми блок, а 2037 г. трябва да заработи осми блок.....Хахахаааа, много дръти комунисти няма да го дочакат :))))))))))

6

Анонимен

преди 4 месеца

Явно южнокорейците най са наясно със съвететските блокове в АЕЦ, но щом казват Пеевски и Боко, значи така ще е... :)))

5

Анонимен

преди 4 месеца

Айдеее кюлчетата потекоха към чекмеджето. Само да не гръмне тази АЕЦ заради "спестените" пари.

4

Анонимен

преди 4 месеца

"Третото изискване е, че искаме поне 30% от бюджета и дейностите по този проект да бъдат възложени на български фирми изпълнители"-Това е притеснително като ги знам нашите какви "строители" са пак ще почнат схемите.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Следващия път поразпитайте и този Сеилен Спасов за мнение, защото на това прасе на снимката не може да се има никакво доверие. А и никога участието на две фирми, било то и китайска в допълнение на корейската, т.е. конкуренцията, не е било нещо лошо. Не знам какво решение са гласували и защо се хвалят толкова взаимно ДПС и ГЕРБ, но това са все признаци, че са извършили поредната колосална глупост / кражба.

2

:)

преди 4 месеца

Познайте от първия път дали нещо от тези 3 условия ще бъде изпълнено в крайна сметка. Всичките ОП на гробарите са такива - поставят се неизпълними условия, сериозните участници се отказват, печели тяхната фирма и не изпълнява условията, защото са неизпълними :) Този филм сме го гледали.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Като знам ГЕРБ какви пътища и магистрали строят..почвам да се притеснявам за тази АЕЦ. На втората година да няма Фукошима 2.