308

Анонимен

преди 3 месеца

Ква е тая украинска монголидка на снимката бе?

307

Анонимен

преди 3 месеца

Не става ясно кой пред чий гараж е паркирал. За да стане такъв скандал, явно битата е спряла пред гаража на нашия випаджия. Жена му я е запушила и си е тръгнала. Но каквото и да е станало, да удариш жена в лицето и да й вадиш пистолет, заради паркиране, е изключително жалкарска проява. Или е бил пиян, или друсан, или и двете.

306

Анонимен

преди 3 месеца

За сведение на невежите, става дума за Христо Шопов, изиграл главната роля на брюнета ученик във филма "Вчера". Син на актьора Наум Шопов и баща а Наум Шопов младши, който е водещ на " Ергенът"

305

Алекс

преди 3 месеца

Пробите на пенсионираната "звезда" как са? Има ли Нурофен/Диона/ и Джони/Крачещият/?

304

Анонимен

преди 3 месеца

Съд и депортация за наглата чужденка която блокира гаражи и провокира вдигайки чистачките на чужди автомобили и след това снимайки с мобилния си телефон реакцията на невинни български данъкоплатци.

303

Бай Ставре

преди 3 месеца

Искам само да изложа становището, че бих го сложил целия на Патриша заедно с кестените. Благодаря за вниманието.

302

LOL

преди 3 месеца

Къв ли е тоя ***, актьорче взело се за нещо голямо. Да бъде тъпкан и мачкан наглия ***.

301

Анонимен

преди 3 месеца

а дали тази не го изнудва за пари?

300

Анонимен

преди 3 месеца

тая чужденка ми се струва много нагла,има нещо гнило в нея

299

Анонимен

преди 3 месеца

Ужасяващо и богохулно заглавие!

298

тъпомер

преди 3 месеца

Комплекс той бил известен а ние мижатурки,сега ни се падна да го приравним с нас крадливото и лъжливо общество.Истината е че комплексарите са в много повече,и са най активни като анонимни,те били всички там и видяли,ало утре друга песен ще запеете моралисти като разберете коя е мадмозел Патришааа.

297

Анонимен

преди 3 месеца

Да биеш жена ди е яката работа. Турбо-селянин .

296

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова провинциална история. Тоя се обзалагам че е селянин!! 100%.Кюмурджиев бате.

295

Бай Лазар

преди 3 месеца

а за какво са му на този 3 пистолета?! На мъж ли да се прави или на мутра? Сега като се прибира ще се оглежда някой да не му вкара една брадва в кратуната.

294

Анонимен

преди 3 месеца

Улиците в София са пълни с всякакви зловещи типове дори през деня, като вече няма значение на колко години са и какво им е образованието. Масово изглеждат психично болни, дори от пръв поглед. Мъжете в България през последните 30 години страдат масово от самопричинена незрялост. Имат реакциите на примитивни същества, които постоянно приписват своята емоционална нестабилност на други, най-вече на жени. Това са хора, загубили напълно контрол върху живота си, действията си, мислите си.

293

Анонимен

преди 3 месеца

В никакви филми не се е вживял тоя комплексар! Що не скочи срещу някоя мутра, с каквито отново е пълно навсякъде?! Щото е бесен комплексар, слаб мъж, обезумял ***! Каквото и да е казала тая, която очевидно и тя се мисли за голямата работа, без абсолютно никаква причина, не може да й се скача с пистолет, юмруци и ритници, не може, ако не си проста мутра без контрол и граници!

292

Анонимен

преди 3 месеца

Честно казано, не мога да повярвам, че е стигнал до такова дъно. На какво се дължи това, наркотиции ли приема? Психично болен ли е? Толкова ли слаб се е почувствал пред една жена, че я гони с пистолет? И жена му - що за жена е това?!? Толкова е лесно да нападнеш жена, че е срамно! А с пистолет - пфу! Посрами цялата си фамилия. Това са хора, към които някои все още гледат, взимат пример, търсят упование. Такива мутренски изпълнения срещу нормални хора са шокиращо безсрамни!

291

ТАЗИ Е АЗИАТКА

преди 3 месеца

ТО СЕ ВИЖДА ОТ РАЗ

290

тъпомер

преди 3 месеца

Цецо то като вземеш нещо силно и розови крави с крила срещаш,аз вчера те срещнах,видя ми се че идваш от сбора с розовите крави.

289

тъпомер

преди 3 месеца

Гадорян.А ти с кво се гордееш,да не си му баща бре рупай си салатата от глухарчета,а дали бащати се гордее с теб???