67

Анонимен

преди 3 месеца

Кравария е нелигимна страна. Избили са местните индианци и без да питат никой си правят страна. От къде накъде? Кога в кравария са правили референдуми? В Донбас си направиха референдум е това е демокрация

66

За един прятел

преди 3 месеца

Как се нарича Формата на управление където избори са забранени? Питам за един приятел в Украйна ;)

65

анонимен келеш

преди 3 месеца

Половин свят се бие срещу русия без да дава жертви:):):)Русия досега 400К трупа:):):)

64

Анонимен

преди 3 месеца

Дете пита майка си:- Мамооо, а кой е Джо Байдън???- Това, мило е четвъртият президент на САЩ по времето на Путин...

63

Денко Сапуна

преди 3 месеца

Акад. Денко Сапуна каза: Истината е, че запада иска да докопа ресурсите на Русия и да пороби руското население, което да използва като работна сила. Нас така ни поробиха и вхеха ресурсите ни. Работната сила избяга на запад, че и тука останалата маса бачка за западняците. Нашите и европейските управници и медии са изцяло под контрола на америка и западните богати корпорации.

62

Осъзнах. Преродих се

преди 3 месеца

Осъзнах че съм в Русия!! Четох онзи ден новини по Западните медии за Русия. Ама съвсем не внушения, ами истински новини. Факти ви казвам! Народът бил протестирал, мразил Путин. Народът бил репресиран и унил, по улицата арестували хора заради протести или заради политическата им позиция. Ама страшна работа ви казвам. Държавата пред разпад била. Спрях да чета и погледнах навън през прозореца. Осъзнах че всъщност съм бил в Русия през цялото време! Добре че бяха тези медии да ми отворят очите!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Вече почти 2 години половин свят се бие срещу Русия, а Русия даже е взела инициативата и мачка нацягите и западните наемници. Превзема нови и нови територии. Каквато и техника да пратят в покрайна няма да помогне. Всичко ще стане на пепел. И така ще бъде, защото руснаците се бият Za Родината и Za Правдата. Силата е V правдата, а V правдата е и пOбедата. Vрагът ще бъде раZбит, пОбедата ще бъде Zа Русия!!!

60

Bond

преди 3 месеца

В отговор на Бaй Бън, Путин като един възпитан човек предизвика "мощна магнитна буря", коята остави без мобилни комуникации почти цяла Кравария за часове. Странно, че нито в планините или в Канада тази "буря" не причини смущения

59

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия им увеличили сметките за отопление от 1040 рубли (20 лв) на 1205 рубли (23 лв). Не се бъркайте сметката не е на ден, а на месец. У нас е за половин ден. На теб колко ти е отоплението?

58

На 3 минути 1 умира

преди 3 месеца

По улиците на наркоманясалата държава ФАЩ. стотици хиляди мигранти влизат. Разхраден двор. А президентът им псува като изтърван каруцар. Тия са буквално срам.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Русия, брат ми има има много съюзници, и най-голямият е България! Само, не си удри главата у стената от яд!

56

Анонимен

преди 3 месеца

80% от българите изпитват затруднения да покриват ежедневните си разходи. В уссрайна изпитват подобни затруднения 98% от хората. И какво ще правим бе краваророби? Ще лижете ли още свiнктерите на кравария и геiропа?

55

анонимен келеш

преди 3 месеца

Според мене копейките колкото и да се напъват тук под новините знаят,че тук в България никога вече нема да се върне техната комунистическа .......:):):)

54

Анонимен

преди 3 месеца

Путин да каже публично истината,че Байдън е склероза който се губи в градината на Белия дом,бъркя името на сина си .... И повече да не се занимават с него.

53

Аnални

преди 3 месеца

В Русия няма инфлация, семействата имат по 3 + деца, има християнски ценности и няма джeндepи

52

Ама

преди 3 месеца

До Слава на Русия Кои руснаци са братя, тези които поддържат политиката на Путин, или всички?

51

Денко Сапуна

преди 3 месеца

В кравария на всеки 3 минути умира 1 наркоман.По улиците се въргалят хиляди друсалки. Улиците са превърнати в нарко к0птори и сборища. По данни на американските СМИ за последните 2 години127 краварски военни са умрели от предозировка с фентанил. Това са нашите приятели и съюзници. Ние сме за краварските ценности.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Нивото на дядо Джо е на каруцар от малцинствата. Излишно е да се коментира такъв про стак.

49

Краварски к0пт0р

преди 3 месеца

Детски градини в Германия въвеждат "стаи за сексуално изследване", където децата да участват в сексуални игри. Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt. Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата "свободата да изпробват детската сексуалност". Като германия ли искате да станем?

48

Анонимен

преди 3 месеца

Върви ли контранаступа? Стигнахте ли вече до Москва? Вас питам бе мирижливи русофоби, нали сте специалисти по темата