32

Бай Дрън

преди 3 месеца

Късно е чада мои...

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 28 - нееее, все съм чел глупости, ама ти строши мивката човек! Boxer GTK във вариант IFV чини около 10 милиона долара за бройка! А това е еталон за съвременна бойна машина. Тея от Африка да не са расли на кол бе?! То бива руската пропаганда да ти е цокнала и без това малкото мозък, ама при теб направо и вакуум не е останал.

30

Алекс

преди 3 месеца

Нашето БДЖ не можа ли да натовари БТР-те и да прибере 300 000 еврака.После ще реват: ама,нямаме пари.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До ИВАН - Тея "машини" Ваньо отдавна вече не са "машини"! Още навремето когато служех в кашимерията в Марица не ставаха. Два нефелни газкови мотора, никаква защита, на 30 градуса пек вътре си като във фурна - готов си и в Авдеевка да изскочиш, само да не си вътре! Допълни ПКМ, вещева торба, противогаз и лопатка и ще схванеш за какво става дума. А тея специално са "лайт" версия - милиционерска. Онея АК 47 ги дупчеше, тея - сети се сам. Отдавна вече се скапаха на стоянките си!

28

Пич

преди 3 месеца

Този ковчег на сниката като го гледам, не знам дали им правим услуг на украинците или по-скоро им вредим. Ако сме имали старо желязо за скрап, да ги бяхме дали за скрап, а не да застрашаваме живота на хората.

27

П.Колев

преди 3 месеца

До Анонимен... Тези ковчези са много удобни.Ползвай ги ти. Нали са от времето на СССР-то.А ти си влюбен в КПСС и СССР.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна в момента е най-големият износител и продавач на оръжия. От българската помощ с калашници всичко е продадено на албанската и мароканска мафия. Не ми се мисли какво ще се случи в ЕС!!!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Да не вземат да се разпаднат по пътя в тия дупки.

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "След войната Тагарев ще лежи за тези бетеери" -------------------- бтр-ите ще са му най-малкия проблем.. а ако има справедливост този въобще няма да лежи! По всяка вероятност ще свърши на някой остров... в гараж с оловно натравяне!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Тя Украйна ги е препродала на Сиера Леоне, Бенин и Того. Ние ги даряваме до пристанището Одеса и те ще ги карат в Африка! Спазарили са ги по 50 милиона долара бройката.

22

АнонимеН

преди 3 месеца

ТОВА СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ДА НЕ СЕ РАЗПАДНАТ ДОКАТО ОТИДАТ ДО ТАМ :D

21

анонимен

преди 3 месеца

аз ми се струва че като пристигнат на уреченото място, по документи вече ще ги приемат руснаци!

20

Запасняк на БТР

преди 3 месеца

Нямало проблем за управниците, а причинаата е в логистикта....Ама откъде ги измисляте такива простотии, като ни мислите за маймуни. Сякаш думата логистика е виновна..., а не министрите на отбраната и министрите на транспорта.Я вижте колко чиновници ,,работят'" в тези урежденияя и дълго време не ,,могат" да осигурят ТРАНСПОРТ?? Позор за такива и намаление на заплатите, като наказание.

19

да

преди 3 месеца

ще има обсъждане, въвеждане, възлагане...и като ги изпратят там, ще се върнат с руски екипажи!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Защо мисля че Русия е в правото си да ни нападне ?????Тя е в война срещу Украйна ,а ние помагаме на Украйна .То да беше друго да помогнем,ама да помагаме на една от страната си е *** работа .Като свърши Украйна Русия може да ги върне на нас заради онези помагачи .Мислите ли че съм права ?

17

Georgiev

преди 3 месеца

Дребните душички русофилски се пръскат от яд :) *** те дребни, невзрачни :) живот на скотове.

16

Факт

преди 3 месеца

Най скъпият СКРАП на света........

15

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ли ще вземе пари за тия БТР-и...

14

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна вече не съществува. чаЛ

13

Лукчо

преди 3 месеца

Докато пристигнат я камилата,я камиларя имат приказка комшиите ни.