33

До 28

преди 6 месеца

До МАХАЙ СЕ МУТРО Доказан крадец, при това във Великобритания и САЩ е Асен Василев!

32

Патриот

преди 6 месеца

Защо българите симпатизират на Русия? Ами защото там има ред и закони! Всеки ,който ги престъпи в затвора! Дори примера с Навални е подходящ като довод! А нашата национална мутра ,която е за поне 30 г.затвор в зад полярния кръг,се гласи за ротация! Еее къде е справедливостта? Това ли е ЕС на престъпници и безнаказаност? Ами да идва Путин и да слага ред ,защото ни писна!

31

До част от коментира

преди 6 месеца

Не Бойко Борисов и ГЕРБ са ви проблемите! Основните проблеми са розовите, боядисани те левичари! ПП са една сбирщина от търговски пътници, които ви убеждават с красиви думи колко е добър и незаменим техния продукт, но като отмине еуфорията от психо зомбирането ви се радвате, че не сте се включили или страдате от голяма, дълготрайна измама!

30

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко бе, това звучи като да кажеш на мацката "ти започвай без мен, аз ще дойда след малко и ще се включа". Недей така, Бойко, уважи ги тез хорица!

29

--

преди 6 месеца

Избори и да ви натири народа ,там где слънце не огрява.

28

Тъпчo-тъпчeв

преди 6 месеца

Ич не искаме да те виждаме,нито Март месец,нито никога.Отивай да си арчиш откраднатите милярди някъде навънка.Па ако имаме някога читаво правосъдие може да получиш телеграма за съда.

27

МАХАЙ СЕ МУТРО

преди 6 месеца

Тоя е гадна мутра, крадец и измамник.

26

В затвора бе!

преди 6 месеца

Буцан е за затвора,той УрсуЗа хъскито ще подкрепя! Аман от престъпници,начело на красиво замисленото нещо ,наречено ЕС,а превърнало се деградирала спойка на корумпирани държави управлявано от тотални деградати!!!

25

Анонимен

преди 6 месеца

Говори за 6-ти и 7-ми март, но за 3-ти и дума не обелва. Тоз българин ли е изобщо?

24

Анонимен

преди 6 месеца

Урсула не е агент, а полезен и...от както казваше Ленин на тия западняците дето унищожават своята цивилизация.Европа бавно и видимо се плъзна към заплеза си още в началото на ПСВ та досега.След ВСВ смениха населението, морала, вярата си, а сега искат и пола да си сменят.Смянят и омена.Източна Европа им беше последния шанс да получат някакво управление и място в световните дела.Уви, и това отиде с войната в Украйна.Или си отива.Урсула не е случайност, а симптом.

23

УРСУЛА..

преди 6 месеца

ПП ОТ КОЕ СЕМЕЙСТВО СА, ЧЕ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ..??.... ОТ СЕМЕЙСТВОТО НА БИВШИ ДСБКП ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ.... КОЙ ПРОДАДЕ НЕФТОХИМ - БУРГАС НА ЛУК ОЙК ПУТИНА...???

22

Марш

преди 6 месеца

Тикво, мене ми е през дедовия!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Значи няма да ходите на конгрес.

20

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Втори мандат за Урсула акушерката? Винету е обезумял. Откакто Урсула е начело на ЕС, ЕС затъва надолу яко. Имам чувството, че Урсула е агент на Москва. Тя унищожава системно ЕС.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Химика иска да се снима като влизаме в Еврозоната и Шенген, обаче искам да му охладя страстите, скоро няма да има ЕС.

18

Пфу

преди 6 месеца

Отврат!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Химикът би си мечтал за такава марка *** като Буци , най-хлъзгавия *** от естествен продукт - мас .

16

Анонимен

преди 6 месеца

Тея не мислят изобщо. ЕС никога не е бил по зле откакто Урсула е начело.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Интересна стереофония сте заснели , едната тонколона се движи

14

Тенгри кан

преди 6 месеца

Бойко, не в руският Сибир, а в нашият! В любимото ти село Бойково;))) Там секи ден, ша прайш кросчета до мене;))) Кой знай, мой па да ти праа компания;))) Имам мотивация;)))