48

Анонимен

преди 3 месеца

Тези които пишат статии въобще гледат ли картата?!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Откога този търбух стана *** изатор?

46

абе

преди 3 месеца

не се знае дали ще остане нещо от измислената украйна - апетитите са големи, различни народности на запад, поляци, унгарци, румънци, молдовци...

45

Зрител

преди 3 месеца

Да

44

Не Маринка

преди 3 месеца

Петте лъча се събират в Днепропетровск )))

43

Лукчо

преди 3 месеца

Някакви жалки наченки на подобие на операция Манджурия ВСВ,но Путин не е Сталин и Шойгу не е Жуков.Танковете и самолетите не са по пет хиляди и не изминават по 200 до 500 км в денонощие.Вде пак срещу себе си нямат водената японска армия,а една армия,която напоследък само вайкания се чуват от началството и за закъснялата западна помощ.Ко са стаа ща видим.

42

Анонимен

преди 3 месеца

А уж воюваха с лопати и чипове от перални ... иначе за тези дето не знаят, Авдеевка е желязо-бетонен бункер, на места стигащ и до 6 етажа под земята. Това беше главният пункт, откъдето киевските фашисти обстрелваха руските Донецк и Луганск.

41

Дзивко

преди 3 месеца

Фронта почна да се разпада, руснаците забавят хода само за да се укрепят и изградят логистичните вериги, защото при бързо напредване снабдяването се разтяга, става уязвимо и бавно, иначе може и по бързо но е рисково, логистиката зад подобна армия е огромна

40

Анонимен

преди 3 месеца

Падането на Авдеевка е истинска победа за жителите на Донецк, които са обстрелва ни ежедневно последните десет години.

39

Анонимен

преди 3 месеца

*** тааа "бензиностанция с ракети" гуолеема работа, бе! Па и ползват чипове от перални за ракетите си? Бре!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Никой вече не иска да се сражава за Украйна.Мечтата на всяка укра е да избяга от Бандерия на Запад.Няма ги фанатичните укри от началото вече защото дадоха фира.Спасението е преговори с Москва и каквото може да бъде запазено за новата държава Украйна.Естествено ще е без излаз на Черно море,от Киев до полската граница.

37

j

преди 3 месеца

Вчера има едно пост в туитър на един американски милиардер - Девйд Сакс. Войната на лъжите- "Излъгаха ни как започна, лъжат ни как върви, лъжат ни и как ще завърши" Не знам, за каква защита от украинската армия, говори тоз човечец. Украинците страдат от липса на хора, липса на боеприпаси, липса на ПВО и в момента са в глуха отбрана. Липсата на ПВО, позволява на руснаците, да ги попиляват с ФАБ-ве от 500- до 1500кг. В артелрийски боеприса са в съотношевие 7 към 1.

36

Анонимен

преди 3 месеца

До Днес 42. Аз отнякъде дочух или прочетох нещо за партизани, но не разбрах на коя страна са. Помислих си че е поредната проукраинска пропаганда.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Керемедчиев? Вие сериозно ли?

34

днес-а

преди 3 месеца

хайе моля ви се *** и мисири, поне заглавията да отговарят на съдържанието... не'къф льохман знае "руската тактика"... правописа и грамотността вече разбрах, че не са ви силата, ама понемалко ел.импулси на втория етаж няма ли...

33

Цецо Кинжала

преди 3 месеца

Това което не се казва в статията е че укроотбраната е пред разпад.Няма как да се удържат руските вълни вече.Няма резерви затова планът на Зельо беше нови 500 хиляди укри да бъдат мобилизирани.Но няма как да стане това.Сирски смени Залужни в последен опит да бъдат спряни руснаците.

32

Дзивко

преди 3 месеца

Има анализатори твърдят друго, че след Часов Яр, руснаците може да завият към Одеса, и е логично, там е пълно с руснаци, да не говорим, че режат Украйна от излаз на море

31

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

30

хъ хъ хъъъ

преди 3 месеца

"ще да направят бъдещите преговори с изключването на тези територии незаобиколим фактор." Запомнете! В случая няма да има "сложни преговори", а изчезваща Украйна!!!

29

Бай Дрън

преди 3 месеца

Ако се чудите, къде са пратените милиарди от фжобовете си, трябва да знаете, че са пратени по предназначение в нечии джобове. 90% от средствата на САЩ остават в американската икономика и джобове. Други 10% отиват в джобовете на украински политици и командири, изнасяйки оръжие за Абу Даби. На фронта отива второ качество техника и боеприпаси. Ето там са ви милиардите!