142

една жена

преди 3 месеца

До Анонимен 148 Истината е това, което може да се докаже. Вашето е лъжа с обида. И неграмотност в добавка :)

141

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е , че братята роми са по - работливи , почтени, морални и благородни от тези налъми по-долните пишешти коментари.

140

mn

преди 3 месеца

Абе бачкат хората - повечето от строителните бригади в момента са от роми и реално взимат доста високи заплати, защото на никой не му се работи в сектора и няма хора. Поне в по-големите градове немалка част си работят. В по-малките не знам как е.

139

anon

преди 3 месеца

Цели, цели 43%.

138

Анонимен

преди 3 месеца

По-скоро е немит!!!

137

Анонимен

преди 3 месеца

Та кои бяха най отявлените комунисти и верни на режима по времето на сина на сингурелата Маруца - Бай Тощо? Именно Куманите - Цингурелите - напридошли след 12 век от жълтата река на Китай и подтикнати под ордите на монголите на Кулай Хан - сина на Чингис Хан азиатските народи на територията на Мала Азия, Русия, Источна Европа и да сътворят Османската Империя и после СССР за да се развъждат по земята вечно!

136

една жена

преди 3 месеца

Мит е дискриминацията, госпожо. Ние, българите, сме най-дискриминирани в собствената си държава. Защото е държава на мафията и ромите много добре се вписват в нея. Защото масово са склонни към престъпления.

135

Исторически парк

преди 3 месеца

Сиреч повече от половината не работят и 3% са висшисти при средно 61% за България хахах

134

Соца

преди 3 месеца

Живков е на официално посещение при Индира Ганди. На изпращане тя му показва индийски факири. А Живков и казва - и при мен ги има . Взимат по 200лв. , а харчат по 500лв . Комар , карти, пиене

133

Хашим Фашиста

преди 3 месеца

По голямо лeкее от *** няма!

132

Анонимен

преди 3 месеца

До 128 пълни глупости! По времето на Живков всичко ромско работеше! Имаше як контрол и никой не се шляеше, камо ли да върши зулуми.

131

123456

преди 3 месеца

Работят... Добре, че има още работещи българи в България, да ги хранят... ама и те намаляват, та тази пишман "специалистка", ще трябва да започне да работи и тя в скоро време

130

Шишо

преди 3 месеца

Апахите които успеят да се образоват не искат да бъдат наричани роми. Това е проклятието на този етнос. Всеки който се цивилизова не иска да бъде повече от тяхната общност. Затова и при преброяванията има много по-малко роми, отколкото са в действителност.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Типично говорене на ромка от снимката . Гледа , лъже и говори . Това им е в природата. Колко то и да учи висше и пет да има за работа не стават. Отговорност не поемат, качество нямат . В живота приемат всичко като ФОРМАЛНО.

128

Анонимен

преди 3 месеца

43% фиктивно записани по шано фирми. 1 на 1000 с вишу, дето и куче да пратят ще земе диплома. Аре мерси

127

Анонимен

преди 3 месеца

"Трудностите на работното място са всевъзможни и дискриминацията все още е голям проблем"- А МИТ ЛИ Е,ЧЕ КРАДАТ,НАПАДАТ,НЕ ПОДДЪРЖАТ НИКАКВА ХИГИЕНА,НЕ СПАЗВАТ НАРЕДБИ,ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ПОМОЩИ,ПЪТУВАТ ГРАТИС,НЕ ПЛАЩАТ СМЕТКИ.......Интеграцията не се състои само в помощи. За да има интеграция за ромите трябва сериозен подход и от двете страни- желание,усилия и старание от нуждаещите се и тогава държавата да ги подпомага.

126

Анонимен

преди 3 месеца

То в България има ли други граждани освен роми и как някой ги разграничава по лой признак?

125

една жена

преди 3 месеца

Ромите са принудени да живеят в кланова мафия. Някои от тях със сигурност не искат. Искат да учат, работят и живеят, без да извършват престъпления. Но не могат. Защото не им позволяват. Ролята на държавата и тези фондации би трябвало да бъде да освободи тези хора. Тази кауза си струва и аз също бих помагала. 13-годишните днешни ромки не искат да раждат деца и да бъдат необразовани и даже неграмотни, продадени, като вещ. Това трябва да променим. То е и незаконно, между другото. Но тази госпожа не

124

Анонимен

преди 3 месеца

Особено в провинцията повечето скъпи коли ги караш така наречени роми. А така наречените българи се преквалифицираха и изпълняват най нископлатения труд.

123

Анонимен

преди 3 месеца

И по време на соца. си бяха факири . В строителството идваха на работа в 10ч. и си тръгваха в 14 ч. Най много работят денем и нощем в чаршафите. От тях честни има много малко . Повечето са си по природа манипулатори , измамници . Няма как да се оправи детето , след като гледа родителите му какви измамници са.