200

Анонимен

преди 3 месеца

След отеглянето на западните фирми от Русия, пропагандатори на Кремъл вещаеха китайски инвестиции и съвместни предприятия!Нищо такова няма, китайските инвестиции са почти нула за 22г са 4млрд$.,но 90% от тях са в газови турбини и машинерии за газово находище, и то с надценка.

199

ВЪПРОС

преди 3 месеца

Това ли е брикс и прословутата дедоларизация ? ...Русия навлиза в третата си година от войната в Украйна с безпрецедентно количество пари в държавната хазна. Част от тях се дължат на рекордните 37 милиарда долара продажби на суров петрол за Индия миналата година.... В русия има купища рупии с които нищо не може да се направи !!!!!!!!!!!!!!!!!!

198

Анонимен

преди 3 месеца

Хазна е турска дума!

197

Анонимен

преди 3 месеца

Санкциите срещу Русия имат индруга цел-да съхранят ресурсите на държавата. След два месеца, когато щатите заедно с украина превземат Москва и назначат американски губернатори всичко това ще бъде непокътнато. Всички договори на руската държава и фирми ще бъдат анулирани и така САЩ ще станат едноличен собственик на 2/3 от световните ресурси. Както си е редно и демократично. Иначе в момента Русия е монополизирала голяма част от пазарите, което е диктатура!

196

Анонимен

преди 3 месеца

До 205Не можеш на жълтите да им извиваш ръцете, днес спирам газа, утре го пускам. Иначе в краткосрочен план ще напълнят добре хазната.)))От Китай не могат да напълнят хазната, защото продават с намаление, иначе китайците не купуват. Намаленията са ОГРОМНИ понякога на загуба, каквито са случайте с въглища и някой дървесини.В същото време китайците им продават промишлени стоки с голяма надценка.Китай ще е единствената страна в света която купувачат става монополист на пазара и диктува цените!!!

195

647

преди 3 месеца

В руската хазна има няколко трилиона Рупии, които са също толкова безполезни колкото и рублите

194

Анонимен

преди 3 месеца

206- дай твоите цифри, сигурно си в дълбочина запознат щом опровергаваш?

193

Анонимен

преди 3 месеца

Тази статия има много малко с истината.Нито Индия е увеличила 13 пъти вносът си на руски петрол, нито хазната на Русия е препълнена. Напротив Индия се преоринтира към нефт от СА, а руската хазна е все по-вече празна.

192

Анонимен

преди 3 месеца

И сега като се обвържат икономически само с Китай - големият азиатски тигър Китай, там няма отърване. Не можеш на жълтите да им извиваш ръцете, днес спирам газа, утре го пускам. Иначе в краткосрочен план ще напълнят добре хазната.

191

Анонимен

преди 3 месеца

Излиза, че Русия е виновна затова, че някой озкупува пртролните продукти от руски суровини! Ами вижте кой са най- най - САЩ и ЕС! Кой сега е номер едно?

190

Анонимен

преди 3 месеца

До Кой разбрал-разбралВземи се образовай малко!

189

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че урсула няма мъдърми инспе щеше да си ги изяде

188

Кой разбрал-разбрал

преди 3 месеца

Мизерна Рассиа е спасявана 5 пъти от глад. От самите САЩ !

187

Анонимен

преди 3 месеца

Не вярвайте на нищо по медийте ! По време на война се лъже най-много. Това за Русия може и да е вярно, може и да не е ..

186

Слава на Украйна

преди 3 месеца

Хазната уж пълна, а яйца няма, магазините празни..

185

Анонимен

преди 3 месеца

А Германия затваря предприятия . И имат шоколади в изобилие да смучат . Щедро завещани от Меркел. Други са с полушенген .

184

Пълна

преди 3 месеца

Пълна със рубли, лъжи и много пара през свирката на болшевизма фашизиран. Беше пълна и когато фалира през 90'та.

183

Олимпий Панов

преди 3 месеца

О чудо либеларните медий и западните държави след превземането на Авдеевка от Русия,почват да им се отварят очите,сменят дрехите във въздуха.Разбраха че Сащ лъга и продължава да лъже Европа и сега кат им упря ножа голям страх ги тресе!Скоро ще четем Русия освободителката на Европа!

182

Зозо

преди 3 месеца

До Анонимен.... Сyльо, Рашата фалира тотално на всеки 50-100г. Чети малко!

181

Анонимен

преди 3 месеца

Русия има огромна територия и всички възможни природни ресурси в голямо количество. Те са от малкото самодостатъчни държави. Какъв фалит по-точно очаквате да има? Санкциите може да им навредиха но на нас навредиха много повече. Сами се санкционирахме.