210

@Мъдрец

преди 6 месеца

Оркестъра от роби, свирят на кавала на Байдън. Денков обаче е твърде ниско поставен и за него е паламарката на афроамериканец а чистач на тоалетните в конгреса.

209

Анонимен

преди 6 месеца

Т.е. Денков иска чрез МВнР да осъществи контакт с партньори, който очевидно ще е в ущърб и ще застраши сериозно националната сигурност та България. Чак сега разбрах, защо толкова натискат Денков за външен министър. ББ със сигурност знае точно да какво става въпрос. Защо мълчи?!

208

до ке/леша

преди 6 месеца

""""""Копейки най хубавото от цялата работа е,че сте една шепа копейки в България""""""" ------- Дребен Центаджя, ако "под една шепа" русофили разбираш над 70% от българското население - съгласен съм! -))))))

207

Анонимен

преди 6 месеца

Копейкин и неговото възраждане са една голяма измама -- те не могат да решат нито един въпрос в парламента. Нямат достатъчно депутати и са стигнали тавана си -- видя се на последните избори, нямат идеология, не могат да организират някакво антифашистко движение или коалиция. Правят фалшиво звучащи изявления, стоят в парламента и получават заплати вместо да го напуснат, защото така само легитимират националните предатели.

206

Анонимен

преди 6 месеца

9 MAЙ наближава, но вече има сувалки за примирие, а Володимирчо снове безидейно из европА, както междувременно копоят още гробове .. Много Хуманно, много Либерално.. абе *** майницата на славяните.

205

Мъдрец

преди 6 месеца

Корабът Украйна потъва, ама оркестърът свири и Ви баламосва

204

до 220

преди 6 месеца

"""""Пратете гълъбчета от пРезиденството!"""""" ------- Ааа.., не, тъй немъ да съ разберем!!!!! Само "Доброволци" подкрепящи каузатъ на Кървавото Надрусано Клоунче!!! ВЪЙвода шъ им бъде Тагаренко!!!! -)))))

203

До 123

преди 6 месеца

На теб Русия ли ти е база за сравнение? Аз мисля, че е по- удачно да се сравняваме с племената в Сомалия, ти какво ще кажеш? Ние сме част от ЕС, какво ни бърка Русия? За собственото си благополучие отговарям когато имам право да плащам или не на държавата.Когато съм задължен да плащам нямам ли право да изисквам какво се прави с моите пари? АААА да, извини ме,имам право да протестирам докато депутатите стоят на топло и им плащам жилищата тока,водата и дори тоалетна хартия. И после съм неудачник?

202

Анонимен

преди 6 месеца

Майната и на Урсула и на ФАЩ :)))

201

Анонимен

преди 6 месеца

кирил петков, наречен от народа простокиро, боко тиквунов и целите им парламентарни групи, пасито, плевела и т.н. са за затвора, тази пролет и лято ще се решава съдбата им.

200

маалатъ

преди 6 месеца

Ами освен да пратим целия парламент и министерския съвет като доброволци у уСраина с по една пушка и с еднопосочен билет! Сигурен съм, че болшинството от народъ шъ гласува "За"!

199

Анонимен

преди 6 месеца

"от март месец обявяваме пълна на мобилизация на всички българи от 18 до 49 години! УКРАЙНА ПОБЕДА!" -- първото нещо което бих направил като ме въоръжат -- стрелба по предателите.

198

С какво нарушавам

преди 6 месеца

Правилата на сайта като пиша, че Денков се къпе под душ и ме се случва са се наведе и си вдигне сап_уна а???

197

123

преди 6 месеца

До тъпий Напълно съм съгласен, че голяма част от държавните разходи са излишни или безумни, но това не отменя, че за собствения си успех отговаряш ти. От теб зависи да се образоваш, развиеш, да станеш търсен специалист и да работиш. Ако си мързелив и не образован държваата може само да ти дава мизерни социални помощи. И според мен трябва да са мизерни помощите, иначе няма мотивация за работа и развитие и ще се наводним от безделници.

196

Анонимен

преди 6 месеца

Лавров е казал -- Русия прави същото в украйна каквото иска да направи израел във войната в газа срещу хамас -- да разоръжи враждебни военни групировки.

195

Ивелин Михайлов

преди 6 месеца

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за счупване на сглобката преди да са ни вкарали във война с Русия!

194

кирил петков

преди 6 месеца

от март месец обявяваме пълна на мобилизация на всички българи от 18 до 49 години! УКРАЙНА ПОБЕДА!

193

па сме у рекордите

преди 6 месеца

Нарао сми за Гинес , имаме най-тупио академик на Планетата .

192

Анонимен

преди 6 месеца

Войната в Украйна ще крепи сглобката!

191

Софиянец

преди 6 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!