171

Анонимен

преди 4 месеца

Ди Иванов Ако не беше толкова тъъъп щеше да знаеш че хохлите съобщават за 3 свалени СУ а не за МиГ ,ама това е според тях,както винаги. Така става като не разбираш това което четеш.

170

Анонимен

преди 4 месеца

До Та както казах "когато и да убиеш руски агресор и русофил е все късно, но необходимо." ----- а ти IPто скри ли си, че руснаците не са спрели да попълват списъците.. На твое място бих избягвал чая и хора с чадъри... както и такива с чукове хихи

169

Продължавам

преди 4 месеца

да унижавам натовци До 196 нещо си се объркал пич,ЕСЪ не са в паника,маневри правят хората.

168

Иванов

преди 4 месеца

Tолкова напредват рашистите че пак днес им свалиха три от прехвалените им изтребители миг и Сухой и то наведнъж,а сега руските *** в България си ,дадат един въпрос какво ще се случи и къде ще се крият московците от ф-16 ските и далекобойните ракети които са на път да дойдат

167

Анонимен

преди 4 месеца

Абе Кси започна ли да вдига телефона на микронения?.. за еленски няма да питам.

166

Та както казах

преди 4 месеца

когато и да убиеш руски агресор и русофил е все късно, но необходимо.

165

Анонимен

преди 4 месеца

Абе великият европейски лидер шмоолж колко часа вися на летището преди някой да дойде да го посрещне? А на великата лидерка аналена 360те градуса дали й правиха кавити чек на летището в Бейджинг, че нали рЕзко й се наложи да лети с простолюдието? А най-великата европейска лидерка хурсуула вон дер лай дали й омекнаха коленцата докато вися като сооо...ол при ердо? А сега погледнете как се посреща истински световен лидер като Путин!

164

Иванов

преди 4 месеца

И България трябва да разшири списъка с издирвани рашистки граждани освен ония агенти дето бомбиха складовете и ***,трябва и всичките му приближени като,медведа,Захарова,хамстера Песков,и оня кон лавров.търсят се живи или. .........

163

Анонимен

преди 4 месеца

Колони от танкове на руската армия напредват край Работино на Запорожкия фронт, ВСУ е в паника. Атаките са в ход, Руските войски взеха инициативата в Ореховския сектор преди много месеци и непрекъснато атакуват противника, напредвайки при Работино и Вербовое откъм Орехово. Сега ВСУ отбелязват особено мощната работа на артилерията и авиацията, опасявайки се, че това може да е подготовка за началото на вълна от мощно настъпление.

162

Анонимен

преди 4 месеца

ВС на РФ използват крилати ракети X-69 в Украйна - The War Zone. Изданието съобщава за използването на три ракети от този тип по време на последния масиран обстрел от руските ВКС. В материала се казва, че снарядът е част от системата за въоръжение на изтребителя Су-57, така че пусковете са извършени от него. Експерти твърдят, че ракетата носи бойна глава с тегло 310 кг при обща маса на ракетата 710 кг. Максималният обсег на поразяване е 290 км, а скоростта на полета е около 700-1000 км/ч.

161

Анонимен

преди 4 месеца

До 183 Биологичната единица която те е родила я унижих отдавна и се пръкна ти. Ще ме прощаваш ама бях пиян а тя те събра от килима.

160

Анонимен

преди 4 месеца

До Ром"с Да бе! Направо да си умреш от смях. Като видели какви ги свършили се предали в плен, за да не ги разстрелят техните.

159

др0гаре плоскоземи

преди 4 месеца

знаете ли, че недораслий не пие чай от години....напомняло му на Литвиненко

158

Анонимен

преди 4 месеца

До 185 абе *** кръгъ "факта, че недораслия не смее да отиде в никоя цивилизована страна" --- първо кое наричаш цивилизована страна? Тези, в които не смееш да влезеш в метрото по тъмно ли и една седмица събират бездомниците за да може да дойде Кси? Второ в геополитиката ходенето при някой е израз на уважение! Ако не си забелязал всяка седмица при Путин ходят лидери на световни сили! Отделно припомни си как чаалмите посрещат Путин и клооуните от сша и есср.. дето понякога и стол не им дават.

157

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя Глиги голям го вади пред медиите ама ако го докопат кадировци друга песен ще запее. Ако изобщо стигне до плен,скоро ще четем и за него че не могат да му съберат кокалите от бойното поле щото било много опасно,като ония другия лепилар от София запад.

156

Анонимен

преди 4 месеца

До идва Видов ден "To и Садам се мислеше за много-велик" --- садам колко сармата имаше?

155

Анонимен

преди 4 месеца

До Ром"с "Каквос става Авдеевка ? Някой знае ли какви маневри правят" ---- маневрите са вече само надолу.. напредват здраво към пълно могилизиране.

154

путьо късия

преди 4 месеца

може би не знае, но ако излезе отОсраните граници наБлатскатаКлоака ще бъде арестуван немедлено. Та толкова със списъците др0гаре.

153

Анонимен

преди 4 месеца

Чудесно. А колко българи са в миротворец.. или за това ни е забранено да говорим?

152

Унижавам натовци

преди 4 месеца

Ново 20 ,глявния наркос ,зеленото водорасло разправя че загубите на наркокартела спрямо руските при Авдеевка били 1 към 7. Наркосите избили десетки хиляди руснаци. Тоест по е 20-30 000 ,а в началото твърдеше че там са аъсредоточени 40 000 руснаци. Значи като прибавим и ранените излиза че около 2000 руснаци обърнаха в бягство обучените и въоръжени наркоси.