166

Анонимен

преди 4 месеца

До 171.... Не обиждай... Не знаеш кой те е правил..

165

Пак по опорката?

преди 4 месеца

До Анонимен 171: Хайде без такива квалификации. Много е елементарно.

164

Анонимен

преди 4 месеца

До 166... Това да не ти е запек.... Когато го усетиш, вече си заминал..

163

Анонимен

преди 4 месеца

Възможно е да е починал от естествена смърт. Нали не мислите, че в затворите в Русия затворниците не минават на годишни медицински прегледи.А, е и видимо, че Навални бе отслабнал. Явно е имал някакво заболяване.

162

Анонимен

преди 4 месеца

Страшни гaдoвe са руснаците!

161

Анонимен

преди 4 месеца

Някой спомня ли си за хашоги..

160

Става, става и така

преди 4 месеца

До Анонимен 166: Става и внезапно. Наскоро така почина мой познат. Обадил се, чакал гости, и когато пристигнали и разбили накрая вратата за да влязат, той вече си бил отишъл. Инсулт.

159

Анонимен

преди 4 месеца

Представяте ли си ако стане нещо с Тръмп? Оня ден Путин нали каза, че не го харесва? Ако му се случи нещо или не победи на изборите причината ще бъде единствно и само Путин!

158

Кой печели и кой не

преди 4 месеца

До Хемус: Не е изключенои ЦРУ или МИ6 да са намесени. След интервюто на Такер Карлсън с Путин имаше голям интерес към него и положителни отзиви. Това беше проблем за русофобската пропаганда. Трябваше бързо да се спретне нещо срещу Путин. И Навални (който си беше в затвора и не пречеше на Путин с нищо) се оказа удобна жертва.

157

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм чувал, че когато на човек му се образува съсирек в кръвта, той чувства адски болки. И това е в продължение на месеци, години... Ако пък съсирекът реши да тръгне някъде из тялото веднага се усеща. А с този човечец така внезапно е станало!? Някой му го пуснал в храната сигурно,а? Щото като си писал с Хр. Грозев не му споменал за никакви съсиреци! Руска далавера?

156

Анонимен

преди 4 месеца

Навални е герой. И след смъртта си ще продължава да пречи на Путин.

155

Анонимен

преди 4 месеца

159 Русия бомбардира региони в Сирия, в които живеят противници на Асад и ги превърна в развалини. Бяха избити десетки хиляди сирийци.

154

Анонимен

преди 4 месеца

Мистерия с трупове, насилие, убийства, прикриване на доказателства, по руски. Нищо ново в империята на злото-Русия.

153

Анонимен

преди 4 месеца

След месец никой на Запад няма да споменва Навални, също като Березовски (който даже беше убит в Англия) Един паднал да влезе другият и, осле и с него същото.

152

Хемус

преди 4 месеца

Каторга с интернет,иначе руснаците били изостанали! А когато дисидентчето ядеше и пиеше на масата с Путин забравихте!? Решил са играе самосиндикално,какво да очаквате от предател! Чували ли сте за двойни агенти! ?Руснак може да го е отровил,но поръчката да е от САЩ или Великобритания

151

Анонимен

преди 4 месеца

НИКАКВА ЗАГУБА

150

xoxo

преди 4 месеца

Асанж показа нагледно как американците разстрелват цивилни в Сирия.Никакви имена на агенти не е показвал.И му спретнаха измислен процес за изнасилване.Сноудън показа как американците подслушват Меркел.И го осъдиха за измяна.Виз онзи педофил Ебщайн бързо го самоубиха з ватвора,имаше доста компромати в джоба си Смъртта на Навални само дни след интервюто на Путин е доста съмнитрелна,въпросът е кой има интерес от неговата смърт?Путин ако някога го е искал мъртъв,нямаше да го държи жив досега.Навални беше удобната контролирана опозиция на Кремъл.Да видим кой идва след него.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Навални беше смел човек,нещо изключително рядко днес.Той можеше да избяга където си поиска,но предпочете да се бори за правата на хората в Русия.Последователите му са безброй,за разлика от опонентът му.Ако не са силовите структори и терорът срещу народа на Русия,тия във Кремъл да са изметени като *** барабонки.

148

Предложение

преди 4 месеца

16 февруари да се обяви за празник на русофобската пропаганда.

147

Русия

преди 4 месеца

Дайти видиуту дет британския гент Навални иска 10млн долара!