47

Хюго Бос

преди 3 месеца

Десетки? Това значи 20-30 платени грантаджии. Тази *** няма ли да се разкара с комунистическите си лозунги?!

46

Анонимен

преди 3 месеца

,,Народният съд " не дело на евреите от САЩ.А на страховете на Сталин.Това е време , в което Светът е подложено на новото зло,комунистическата заплаха.Българив не е била заплаха за Америка.Същата фалшива пропаганда се разпространи тогава и до днес.Америка разбра.Че с Русия не бива никакви отстъпки и компромиси.Пплитика , която виждаме до днес.

45

Жидовете ни затриват

преди 3 месеца

Христо Николов Луков е български офицер, преподавател по военно дело и политик. Министър на войната на Царство България в периода 19351938 г. и ръководител на профашистката организация Съюз на българските национални легиони, убит от еврейско-комунистическа бойна група. Борил се е срещу юдео-ционистката идея за световна глобализация, понеже е обичал България. Протестиращите дори не осъзнават, че про-юдейските жидовве искат да нямаме род и нация, за да сме техни покорни слуги и роби завинаги!

44

ИНТЕРЕСНО

преди 3 месеца

Луковмарш не може а антиЛуковмарш може, розовото пони терзиеф май ще го съдят ха ха ха ха ха ха ха

43

Нане

преди 3 месеца

ппдб лгбти активистите, не знаят на кой свят се намират... Тая дрога ги съсипа... ===)))

42

Анонимен

преди 3 месеца

Ген.Луков е част от българското войнство ненавиждащ руския агресивен , арогантен и фалшив братски подход.Живял по време на Сталинските репресии, убил милиони украинци , генералът е бил от малкото смели които са били директни в изказа си.Спорно е обвинението в директна връзка с Хитлер.И политиката на България като цялост е , и трябва да бъде подложена на нов анализ Но не от историци завършили и дипломирани в Москва

41

Щерю

преди 3 месеца

Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров заяви, че Народният съд в България от 1944 г. не е дело на комунистите, а на евреите в САЩ. - Едно от изискванията на проеврейското лоби в САЩ и Великобритания е прогерманският политически елит, управлявал в страната до 9 септември 1944 година, да бъде жестоко наказан." Така се стига до осъждането на смърт на прогерманския български елит.Управляващите в България просто се престарават, като избиват над 2200 души, осъдени на смърт...

40

Нане

преди 3 месеца

Със забраната на луковмарш, юрохатлантиците доказват, че в България е имало фашизъм====))) същите тия краварски ливералфашисти, сега пищят, че били антифашисти..Пълна лудница е в колонията... ===)))

39

Анонимен

преди 3 месеца

"Фашизмът не е мнение, а престъпление", смятат организаторите на протеста.А нещо за Путин спомена ли?Страната на Путин не е мнение.Това е престъпление.Няма и не може да има съгласие с руската фашистка политика.За това е заклеймена и без мнение.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Ген.Луков е мачкал на фронта руски кепета.Обяснимо защо русофилите го ненавиждат.По това разбираме фалшивия патриот.Свободата на България може да бъде само една.Без заместители .

37

Анонимен

преди 3 месеца

А Парадите на ,,Червения площад " пред мумията на Ленин какво са.Черените фашисти разумяват ли на кому служат.

36

Ел Капитанос

преди 3 месеца

100 човека на кръст викат срещу родолюбеца генерал Луков

35

Докога?!

преди 3 месеца

Защо на феновете на кремълския сатрап, който и вчера уби човек, протест е разрешен. А почит и поклон към един български генерал, убит по заповед на съветската окупация, не е?

34

матрял от лошия

преди 3 месеца

гейове, соррросоиди и комунисти в обща сглобка срещу България!

33

Анонимен

преди 3 месеца

А кой е Луков?...Парадите на комунистите и фалшивите демонстрации знаеме и помните А за Ген.Луков нищо не казвате.Тодоя Живков знаеме какво допринесе за България.Кървав режим.За Луков никой не пише.Какво лошо е сторил.

32

Некъф

преди 3 месеца

Червените фашисти викат долу нацистите. Бати и лицемерието.

31

Факт

преди 3 месеца

Нацистите са в Перник и в полицията!Пулограмотни нацисти ни убиват!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Кметицата Терзиева разреши ли?

29

Анонимен

преди 3 месеца

враговете на патриота генерал Христо Луков са софийските обратни содоммитчета

28

фокс

преди 3 месеца

На лято същите дали ще протестират срещу гиейпарада?