118

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски, Путин е убиец, вярвам ти, но и Байдън е убиец, убива за една дума срещу него в САЩ.Ти също си такъв, избихте много хора в Украйна, дето не са с вас.

117

тя

преди 3 месеца

Който уби Скрипал ,те убиха и Навални !Най -малко интерес от това има Путин ,така че не е той !

116

Нане Вуте

преди 3 месеца

Ей , зеленясал наркоман. Не можеш даже да кажеш нещо смислено, а само каквото ти подхвърлят господарите! Путин няма абсолютно никакъв зор да убива наваления петел точно сега. Той добре си седеше в колонията. За какво му е на Путин да го убива? А между другото една от присъдите на наваления е за финансови машинации!!! Не е много трудно да се достигне човек/ ако иска,де/ с чий финанси е разполагал!!

115

тя

преди 3 месеца

Зелка, по-голям убиец от тебе на 500 хил мъже -няма !

114

маалатъ

преди 3 месеца

Щом и Кървавоту Клоун съ включи у пропагандатъ, яснъ е работатъ.... Ся, разбрахте ли кой утрепа Навалнякъ, бе??? Има ли още съмнения!?

113

Анонимен

преди 3 месеца

Спокойно Зеленски. И ти си същия. След време двамата с Путин ще делите килия когато слезете долу пли Луцифер

112

Гоце

преди 3 месеца

Има една стара българска поговорка: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло". Мисля, че е време да спреш да шмъркаш бело, може и да ти просветне пред очите.

111

Гошо

преди 3 месеца

И така да е , но не е убит е един, но е починал... ти убиваш всеки ден стотици , а за миналата седмица са 5000 украински войници. А терористичните актове над Белгород, Буча, Донецк, Крематорск, загинали все цивилни? А онези твои диверсанти стреляли в гръб по 8 годишни деца и ранили едното?

110

Скрит нейде в Полша

преди 3 месеца

Избил Дяволът половин милион мъже украинци, изправил се в зелените си дрехи и казал: - Виждаме с Вас, че Бог е планирал да ме убие! Бог е убиец и не трябва да е ваш избор!

109

Анонимен

преди 3 месеца

Все ми се струва, че Навални е убит от западните англосаксонски агенциите. Избори идват в Русия и всячески искат бунт в държавата. Но няма им мине номера и Путин ще бъде избран пак и после следва тотална война срещу Украйна.

108

Дам...

преди 3 месеца

Ами *** и ти бре, обаче ги отмени вашите при това съвсем "демократично" и в такт с евроатлантическите ви ценности, каквито и да са те!

107

Анонимен

преди 3 месеца

Даря Дугина от естествена смърт ли умря? А, верно, Путин ги убива всичките наред

106

???

преди 3 месеца

А ти къкэв си бе зеленясал? Кой уби цяла държава? Кой праща хиляди да гинат абсолютно БЕЗСМИСЛЕННО??? Кой прекрати преговорите преди година и половина и колко умряха за това време? Всички предатели заслужават куршум, и ти и навални - това е положението!

105

Лукчо

преди 3 месеца

А в Украйна няма да има избори за президент при изтекъл мандат..

104

Анонимен

преди 3 месеца

Тази новина е само за международния обмен на атлантическата общност. Не интересува никого нито в Ракия, нито в Украйна

103

Всъщност

преди 3 месеца

А Ние виждаме че Истинският убиец от Киев е забранил всякакви избори в Украйна и убива всеки който критикува фашисткия режим на Зеленски. Справка : американския журналист Гонзало Лима който беше убит в затвора в Киев само защото си позволи да разкаже истината за нацистите дошли на власт в Украйна.

102

Анонимен

преди 3 месеца

НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ ПУТИН! ПУТИН Е УБИЕЦ И ДИКТАТОР !МЛАДИТЕ ХОРА В РУСИЯ ХАРЕСВАТ НАВАЛНИ! НАВАЛНИ Е ГЕРОЙ!!! ПУТИН Е УБИЕЦ!ЗНАЯТ ВСИЧКИ ЗНАЯТ СВЕТЪТ ЗНАЕ ЧЕ ПУТИН УБИ НАВАЛНИ ! ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО МОЖЕШЕ ДА ПРОМЕНИ РУСИЯ КЪМ СВОБОДАТА Й! БЕЗ ПРИЧИНА ГО ВКАРАХА В ЗАТВОРА! ТРОВИ ГО. НАЙ НАКРАЯ ГО УБИ. ПУТИН УБИ НАВАЛНИ

101

Хм...

преди 3 месеца

Крадец критикува убиец ...... Баааго. А оня журналист които писа за имотите на Зленски в Египет и УМРЯ от куршум в главата, за него какво ? Нищо ли ? Или то щом няма възможност да се обвини Путин, значи всичко е наред.

100

Гост

преди 3 месеца

Живеем като хората във филма "Ъндърграунд" на Кустурица - налагат ни информационно затъмнение, а медиите ни пускат само контролирана и лъжлива информация. Скоро песента "Вятърът на промяната" на Скорпиънс ще е пак на мода, този път на запад ...

99

Анонимен

преди 3 месеца

Може би, преди да се грижим за гражданските права в Русия, да погледнем дереджето на собствената си държава? Иначе, ще се превърнем в Зеленски. Къщата му гори, а той се загрижил за Русия!