67

До Радослав

преди 3 месеца

*Умниийййй*Радко,като как Навални или човекът с 19 годишна присъда можеше да попречи на Путин в предстоящите избори?

66

Анонимен

преди 3 месеца

Ходорковски излезе с пъти по умен от Навални. Путин го освободи предсрочно с уговорката да не се мярка в Русия, даже му остави пари, и Ходорковски си живее бял живот на Запад. Навални се прави на мъж, връща се в Русия да се бори за нещо си което руснака не разбира! Е, пребори се!

65

Радослав

преди 3 месеца

По стар сталински обичай, преди избори елиминираш всички който могат да те бият на изборите. Както Сталин заличи Троцки, така и Путин иска да заличи Навални. 100 години по късно, а съветските мужици не са мръднали и милиметър в развитието си. Сега да дават на Путин да брои бюлетините и да обяви лично победата си на изборите по съветски.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро Путин ще се явява на избори и убива един затворник осъден на 19 години затвор не виждам логиката по логично е англосаксонците да, са го затрили от безпомощност надявайки се на безредици

63

Притеснявам се

преди 3 месеца

наистина да не възкръсне! Че НАШИТЕ новинари направо отново ще ни побъркат със статии за западната подложка!

62

Анонимен

преди 3 месеца

Нашето "разследващо журналистче" Христо Грозев да очаква "включване" от тия същите които утрепаха Навални,но трябва да му е ЯСНО,че те в никакъв случай не са свързани късия а с едни рептили,които някой ги наричат Наглосаксонци!

61

Анонимен

преди 3 месеца

До 60До Анонимен 42 Виждам разбираш ги нещата. Та я ми припомни кой български владетел затвори и ослепи собствения)))Разликата е, че сега в България не сме в 9 век, което за Русия не е много сигурно.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Май със смъртта на Навални някои очакват метежи друго не могат да направят Украйна загива търсят Майдани

59

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ни занимавате с този умрял затворник?

58

реалист

преди 3 месеца

Защо ни занимавате с глупости, и с този ***? В България има много по-сериозни проблеми!

57

Притеснявам се

преди 3 месеца

да не възкръсне! НАШИТЕ новинари направо ще ни побъркат отново със статии за западната подложка!

56

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 42 Виждам разбираш ги нещата. Та я ми припомни кой български владетел затвори и ослепи собствения си син ине избил маса боляри заедно със целите им родове сямо защото не са били съгласни с това което той е смятал за правилно? Припомни ми че забравих.

55

Анонимен

преди 3 месеца

"Забраненият от Кремъл новинарски сайт "Медуза" излезе пред читателите си със заглавие "Путин уби Навални".".................С право са ги забранили. Това е тролене, а не сериозна журналистика почиваща на представени факти.

54

Ааа, не така

преди 3 месеца

Чичко Сорос го уби. Ах този лош чичко Сорос. Отровата е поръчана от Сорос, Джеф Безос лично я е занесъл с Амазон, а пратката е била насочвана лично от чичко Мъск чрез сателитите. Ах тези лоши американци.

53

АнонимеН

преди 3 месеца

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО ОТКРИТ РЕЖИМ! НАЙ-ГОЛЯМА ПОЛЗА ОТ ЛИКВИДИРАНЕТО НА НАВАЛНИ ИМА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ЗА ДА СПЛАШИ НАСЕЛЕНИЕТО ДА НЕ СМЕЕ И ДА ГЪКНЕ ЩОТО ЩОМ НАВАЛНИ МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТ ПУБЛИЧНО ЗНАЧИ ВСЕКИ МОЖЕ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ

52

Анонимен

преди 3 месеца

Диктатор като Путин едва ли има нужда от убийството на един изкуствено създаден клоун-опозиционер,отвсякъде смърди на наглосаксонска зле скалъпена помиия!

51

Любомир

преди 3 месеца

До Минаващ: Може би се е надявал, със завръщането си в родната Русия, да събуди, заспалите във вековен сън, руски "крепостни", да се опълчат на елементарните методи на егоцентризъм и простия на т.нар. елит и да направят Русия велика и демократична страна, каквато заслужава да бъде! Защото Русия е велика заради хората и интелигенцията, заради литературата и учените си, заради спортистите и културата си, а не заради Путин и подобни!

50

---

преди 3 месеца

Нашия гРозд и него ще активират подготвят му обвиненията. Ще започне едно хленчене , едно мазнене ,едно озъртане да не би Путин да му свие сармите.

49

Как отрази руската

преди 3 месеца

- за западните шпиони - почти НИЩО. Само сухото: Навални умрял .

48

Анонимен

преди 3 месеца

До 46Но сега се оказа, че: точно в този момент тече Мюнхенската конференция (не тази от 1938-***!) и много удачно жената на Анални се изказа там///Що ти КГБ за аматьори ли ги имаш, та не могат да убият Навални точно когато жена му е в Мюнхен, макар, че това няма никакво значение!