53

Войните на НАВАЛНИ

преди 4 месеца

Русняци ходете с молотовки на мемориала на Навални и ги трепете руските ушеви ПутинХуйло всеки чИнгета Уцийге Путин и спрете войната!

52

България е Диктатура

преди 4 месеца

България напрактика е тежка Диктатура, полицейска диктатура!

51

Демократичен тромб--

преди 4 месеца

сбогом Навални! За насилствена пък смърт, няма пак данни.

50

123

преди 4 месеца

До ХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХ. Не е лесно да си русофил. В части от Русия вече е минало полунощ и е съвсем нормално жената с плаката да е на тъмно. Ти няма как да знаеш, щото образовани русофили не съществуват

49

ХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХ

преди 4 месеца

ПУТИНЪT МИ СЕ СПУКA И ИЗДИША ВЕЧЕ ОТ ЕДНАТА СТРАНА!

48

Демократ

преди 4 месеца

До хахахаха. Не знам глу.пав ли си или си тъn. Или си типичен увреден съветски мозък. Какво значение има, че е отишла по-късно? А по-гнусна, лъжовна и долна пропаганда от кремълската НЯМА.

47

Диктатура

преди 4 месеца

Борисов поръчва убийства, защо е на свобода!? Страх ли ви е!?

46

Анонимен

преди 4 месеца

Не може да се отрече, че Путин го пусна в Германия, но Навални се върна, въпреки, че знаеше къде ще се озове.Освен това Путин му даде възможност да се влее в редиците на руската армия във войната с Украйна, та да измие многобройните си грехове към Русия. Навални отново не се възползва, а можеше сега да е свободен и горд руски гражданин изпълнил своя патриотичен дълг.

45

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

До ХаХахахаКато си привърженик на Рассия ,защо още не си заминал да живееш ,в Томск,или Владивосток ?Повечето русофили,предпочитат лошите дестинации от прогнилия Запад ,тоест страдат от шизофрения!!!

44

АнонимеН

преди 4 месеца

ЩОМ СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ТЕРОРИСТА ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ПУТИН Е ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЪВ НАЙ-ПРЕЗРЯНОТО НА СВЕТА ! КЪДЕТО ИМА ТАБЕЛА ЗАБРАНЕНО ЗА КУЧЕТА ЩЕ СЕ ПОДРАЗБИРА, ЧЕ СТАВА ДУМА И ЗА РУСНАЦИ!

43

ХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХ

преди 4 месеца

Тая жена с плаката защо е по тъмно. Смърта на Навални бе обявена около 12 на обяд .Много ви издиша пропагандата вече. Затова привържениците на Русия постоянно се увеличават !

42

Русофоб

преди 4 месеца

До бай ганььо. Ти си по-глу.пав дори и от ника, който си си избрал. Не разбра ли отдавна, че този коментар е абсолютно втръснал и банален? Ами същото става, като с "Киев за два дни".

41

К. Коларов

преди 4 месеца

Вова си е убиец от класа.

40

аааахахахааааа

преди 4 месеца

Страх тресе блатото.Уплашиха се от един букет цветя големите мъжлета от Кремъл.... ааахахаааа....смяяяях!!!

39

Анонимен

преди 4 месеца

Като бил западен шпионин защо не го разменихте?

38

САТАНАТА

преди 4 месеца

Браво, Руската федерация да се подпомогне с 50 млн.мутантий !

37

Диктатура в ЕС

преди 4 месеца

Полицаи прибират хора в арестите заради Бойко Методиев Борисов!

36

Винету

преди 4 месеца

До факт. Глу.пости. Толкова тонове помия, колкото се е изляла срещу Борисов от кой ли не, не е имало срещу друг. Не знам някой да е пострадал.

35

Демократичен тромб--

преди 4 месеца

сбогом Навални! "Няма човек няма проблем" казал е Сталин.

34

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

"Демокрацията "в Русия върви с пълна сила.Русофилите доволно потриват ръце,враг на народа ,бе убит брутално...молим се да дойде ,нов Пиночет и да накаже ,тези зомбита!!!Защото всички русофили са комунисти,развяват червеното знаме(техните дядовци са били терористи и са убивали невинни хора).Краят ви ще дойде,само Украйна да победи във войната,а тя ще победи,защото Света ще помогне да се отървем от това Зло наречена Рассия!!!