55

История даге

преди 3 месеца

До МАКСИМИН ТРАКИЕЦА Е що си с римското име ве тракиецо , истинското име на Максимин е Абаба. Никакв тракиец не си, а най- обикновен ач.

54

маалатъ

преди 3 месеца

Помните ли Европейското "единство" по времето на Ковида????? Е, същото ще е и с г///Ейропейската армия!!!! -))))

53

Чукундур

преди 3 месеца

Тръгнем ли на юруш ще стигнем отново до Виена.

52

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС нямат никаква армия нито Германия нито Франсетата нито която да е друга страна от ЕС . Руси може да ги премаже за няколко дни

51

Хе хе

преди 3 месеца

До МАКСИМИН ТРАКИЕЦА СПОКОЙНО ! СКОРО ТУК ЩЕ БЪДЕ ВЪСТАНОВЕНА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ . КАКТО Е ТРЪГНАЛО ...

50

Анонимен Алкохолик

преди 3 месеца

Не мога да повярвам , че избора пред народа на САЩ е Тръмп или Байдън....

49

Анонимен

преди 3 месеца

Между супер сили е невъзможно да има победител, прекалено много атомни бомби имат.

48

Роко2

преди 3 месеца

Женската рота викаш , да не са заразени със СПИН теа уе.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Айде няма нужда европа да се напъва , Русия же им прати женскта си рота и са готови .

46

Анонимен

преди 3 месеца

До До 36За разлика от Европа/Хамерика където са толкова Демократични, че белият мъж само може да бачка а всеки може да го съди! ЛГБт/***/Жени могат да го смажат а бялата жена е само утроба за АфроХамериканци! Бегай лапкай мултикултурниКУРнишони на правовернитеЕВропейци!

45

джо престъпникът

преди 3 месеца

Евро..гейовете няма защо да се страхуват от Руската армия. За да се въоражи да се подготви и да е боеспособна Европейската армия й трябват й най- малко 10 години. Няма разрушения смърт, сълзи, кръв няма да има -ще има само веселие . Как ще стане ? Великолепен като " Парад гордости " ще организират и всичките проблеми са решени.

44

от Уругвай

преди 3 месеца

От какво ще се защитавате бре серсеми европейци ?! От извънземните ли ?!? Ама как ви гърбят и си правят гавра не е истина.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Мушмурок ще викаш на сина си , ясно лити е психар ! Аз гордо заявявам че съм русофил и искам да върна честа и достойнството на България .Прогнили запад ни подложи на нечовешко унижени през тези 34 години

42

До 36

преди 3 месеца

Ти наясно ли си каква система е в Русия бе мушморок? Там е такъв див капитализъм -малко супер богати олигарси и милиони бедни хорица !Москва и Петербург са витрина ,останалата огромна част е мизерия!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Нато може и без предателите сащ

40

SS

преди 3 месеца

В ЕС Франция само е ядрена държава. В Европа и Англия. За каква европейска армия говорим? Някой трябва да си сменят дилъра.

39

БАНко

преди 3 месеца

НАТООВЦЕ , АМЕРИКА ЛИ ЩЕ ВИ НАПАДА ИЛИ ЮЖНА АФРИКА ???

38

Анонимен

преди 3 месеца

Сатанистите искат Русия , не защото имат идеология , а защото Русия е богат и има цялата Менделеева таблица , ония както знаем са грабители и нищо друго

37

Анонимен

преди 3 месеца

Римскатаимперия се е разпадала 500 години защото са нямали бързината на днешния свят . Нали видя колко бързо взеха да купуват петрола в Китайски юан . Всичко може да се реши за 24 часа , ако има други , чисти хора на власт . Ккаво ще ти каже европа , като народа иска друго

36

Анонимен

преди 3 месеца

До 33 Процесите сега се ускориха като лавина, демек в геометрична прогресия! Опоскаха целия Свят с тая капиталистическа система и остана само едно парче земя- Русия. Плюскачите обаче много и с апетит стотици пъти по-голям от дядовците им. Няма да са 500г. 5 ще са!