397

бай Пешо

преди 3 месеца

да де, ама на евентуални мирни преговори (в близко бъдеще, ама по-натам), Русия би могла да постави условието да й бъдат възстановени всички потопени кораби. На евентуалния отговор "Не можем", "Не става", или пък "Ще стане много бавно", отговорът й ще бъде "Ами, когато може, когато става, не бързаме, просто си продължаваме операцията, докато можете. Това е положението!" ...Бивша Укриана сама си го нaхлyзвa

396

Овчар

преди 3 месеца

мдааа, Украйна със сигурност ще загуби излаза си на Черно море. Интересното не е това обаяе, а това че докато стадо си блее под такива статийки, нема статия за кацащите имигранти на летище София.

395

Дигитализейшън

преди 3 месеца

Това е един от новите кораби участва и във войната в Грузия.

394

Британски учЕн

преди 3 месеца

Това корито мяза на бронирана допотопна гемия. Украинците са направили услуга на руснаците като са ги оттървали от това безаналогово "чудо".

393

Анонимен

преди 3 месеца

Голяма паника е настанала на БДК когато са разбрали че кораба е атакуван от дронове. Матроси и офицери са се блъскали по борда тичайки панически в различни посоки. Бордовото оръдие изобщо не е задействано и само двама трима по хладнокръвни матроси са стреляли с калашници по дриновете. Лакардиите за унищожени дронове са само за успокоение на русофилистията.

392

Тафталогов

преди 3 месеца

Курника не се даде без бой Преди да потъне успя да унищожи няколко укро дрона. Ура друзя!

391

Слава на Украйна

преди 3 месеца

Интересни подробности за БДК Цезар Куников. Това е най-новия руски БДК кръстен на руския офицер Цезар Куников който е убит от германците на същата дата 14.02.1943. Съдбата подсказва на Русия че няма да излезе жива от схватката с Украйна. Цезар Куников е четвъртия БДК унищожен от украинците след Саратов, Минск и Черкаск. Потопен е след 4 удара с дронове Магура 2 един от десния борд и 3 от левия борд като един от дроновете е влезнал през пробойната на друг дрон и е довършил кораба за секунди.

390

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро тълпи мигранти ще гонят българските жени по софийските улици. Путин ли ще е виновен за това? Събудете се

389

До Анонимен 388

преди 3 месеца

Е как защо, и децата в детския сад знаят че руснаците опюват още с кутрето си, но когато наистина се ядосат и включат цялата си ръка ще стане много много лошо и укрите ше видят пaтka сол ближе ли.

388

Анонимен

преди 3 месеца

РУСНАЦИ, ВАШИЯТ ИСТИНСКИ ДЕСЕТИЛЕТЕН ВРАГ Е ВЛАДИМИР ПУТИН!

387

Анонимен

преди 3 месеца

Може би другия път, когато твоето дете умре в българска болница заради мизерията в българските болници, ще се сетиш, че България издържа украинския бюджет чрез вноските в Европейския съюз. Това сигурно ще ти е много смешно

386

Анонимен

преди 3 месеца

И най-вече може ли да обясниш защо българите плащат оръжието за Украйна?

385

Анонимен

преди 3 месеца

О руснако клети, подложен на жестока агитация, нямаш ли мотивация в таз тридневна операция, това за теб е безуспешна излъгация!

384

Анонимен

преди 3 месеца

А може ли да обясниш защо умират 10 украинци на 1 руснак?

383

Анонимен

преди 3 месеца

И квоо? Вече втора година вой на копейки и люти закани след поредния резил на самая могучия. И всеки път едно и също - ей сега ше видят укрите кво ше стане. Кво ше стане ве копейки? Ше ударят с дронове които 90% ше ги прихванат, ше седят пак по бомбоубежищата и готово. Вие ше се радвате като малко дете пред сладоледаджийница и пълномащабната война срещу 25 пъти по-малка държава си продължава с променлив успех и много жертви вече започвайки 3 та година.

382

Анонимен

преди 3 месеца

Ооо копейки! Забравих да ви честитя празника, днес. Взимайте пример от Костя и Цомчо и мейк лов нот уор. Айде наздраве!

381

Анонимен

преди 3 месеца

Представяш ли си, драги читателю, след целия тоз руски резил, кви филми ще напpъцкa руската филмова индустрия в прослава на руските "герои"? И впоследствие всичко това ще се възприема от малките детски главички като история! Така действаше руската пропаганда и в България! Едно време казвахме "Хубав ли е филма, или е руски?"

380

Анонимен

преди 3 месеца

Утре кой е роден, или умрял?

379

Кокарджа

преди 3 месеца

Цезар Куников е убит на същия ден (14 февруари) ха-ха

378

Анонимен

преди 3 месеца

Комиците - Зелето, Залужни, Сирски, Байдън, Лудата сервитьорка