152

Абеее САЩ знаят как-

преди 4 месеца

И друго богатия запад ако решат ,че ще дават пари срещу Русия ще застане 10 милионна армия ,вярно в руснаците имат предимство във муниции и въздух НО и то е докато Запада реши ,,Парата си е пара --пък вие нека си мислите че Русия и без пари може !

151

Абеее САЩ знаят как-

преди 4 месеца

---трябва да бъде ,ама са оставили Украйна да се мъчи ... Те когато водят война първото нещо е да вземат въздуха и досега НЕ предоставиха такова КОЛИЧЕСТВО оръжия за да се постигне това !!! Причини за НАТО могат да си измислят и бавят колкото си щат !!! А иначе на тези командоси найстина ще им се завие свят защото когато въьдуха е във чужди ръце ти просто си жертва и няма командос няма нищо стойш и си четеш молитвата на испански !

150

Никола Стефанов

преди 4 месеца

"Колумбия има голяма армия с висококвалифициран персонал" - едно е да се биеш срещу терористи като ФАРК или срещу други латиноамерикански армии горе-долу на същото ниво. Съвсем друго е да воюваш срещу противник, който те превъзхожда във всичко. А, и да не забравяме, че колумбийците са обучавани от същите, които обучаваха и укрите. Като резултат много ги бива срещу невъоръжени или слабовъоръжени, *** като мухи срещи сериозен и мотивиран противник.

149

Аз

преди 4 месеца

Не можах да дожърша дори първият абзац. Такова описание на военна болница не можеше да направи дори комунистическата пропагандна машина

148

хаха

преди 4 месеца

Колумбийските наемници от украинските въоръжени сили трябваше да избягат от бойното поле, за да се спасят от руски дронове, съобщи Асошиейтед прес. Според колумбийския наемник с позивна Чечо, когато по време на битката руски дронове предприели масирана атака срещу тяхната група, той и групата сериозно се изплашили за живота си. Затова отрядът му решил да стане и да избяга от позициите си. Нямаше къде да се скрием, добави той

147

Анонимен

преди 4 месеца

От коментарите ще разберете защо сме бедни и неграмотни. Вместо да ходите да произведе те нещо клечите и пишете щуротии.

146

До тук ли достигна

преди 4 месеца

великата борба за демокрация? До гастарбайтери в украинската армия? Като четох тая статия, положението в Колумбия ми изглежда много сходно с положението у нас - политиците си живуркат добре с прилични заплатки и на кетъринг от държавата, а бачкаторите се бъхтят на работи, за да вържат двата края. От една страна жалка работа, от друга - разбирам ги тез хора. Нивото на отчаяние трябва да е много високо, за да се емнеш от другия края на света да дойдеш на война в държавата, за която не знаеш нищо.

145

Да. Видяхме.

преди 4 месеца

В Селидово как попълниха Бандер сбирщината на небето

144

Ром"с

преди 4 месеца

Тез "закалени" колумбийци при първата атака на позициите им от руски дронове,те оставили и позиция и закаленост и като побяганали,та дим се вдигало след тях...) Един колумбиец казва,че атаката на Русия,то той мислел ,че няма да оживее и бил се простил с живота ..спасението му дошло яко тичане ..)) Казва и че е голяма престъпността и корупцията в украинската армия.

143

Анонимен

преди 4 месеца

Наркокартелите помагат на събратята си по бело от Украйна. Не ви ли умилява тази дружба?

142

Анонимен

преди 4 месеца

До Тагарев 64 - На тоя пич?Тагарев 64/ ако можех бих му сложил не един а десет вдигнати палеца за коментара му. Много ме развесели.

141

Анонимен

преди 4 месеца

И в края на краищата - доброволци или наемници са?

140

Мая

преди 4 месеца

Очевидно света се прочиства от ***.

139

Анонимен

преди 4 месеца

Oще нарко-бандити от цял свят достоини за бандеристи

138

Муа ха ха ха

преди 4 месеца

Много са закалени щом са тътрили да бягат и са по болниците. Муа ха ха ха.

137

Светозар

преди 4 месеца

Колумбийските главорези ще видят сметката на колхозниците. А ако се намеси и картела Меделин, рашките ще ги търсят разфасовани из украинските поля.

136

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен"Няма как Украйна да плати почти половин милион долара на загинал войник"==>Няма да им ги плащат.Само им обещават за да се подлъжат да отидат.А като го убият се води безследно изчезнал, даже жетонът да е на 2 метра от него.Пък може и от врата му да го отрежат и да го хвърлят - няма загинал,безследно изчезнал е, няма половин милион долара.Братовчеда Еспития много ще има да търси Триана, без файда.

135

Анонимен

преди 4 месеца

Значи картелите в Колумбия освен бело са почнали да пращат и наркоси на главния си клиент в Киев.

134

Симо

преди 4 месеца

Платени доброволци! Сиреч наемници. Демек се бият за пари и свободата на Украйна ги интересува дотолкова до колкото да им се плати.

133

Анонимен

преди 4 месеца

И тия ще избягат с 200 като наемниците от Моцарт и Блек уотър.