208

Руский Богатирь

преди 3 месеца

Средна работна заплата в Руската Федерация - 90000 рубли на месец, цена литър гориво в центъра на Москва - 18 копеек литъра. Средна работна заплата на Американец 3000 долара на месец, цена гориво в центъра на Ню Йорк - 4 долара литъра...... Ну?

207

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ се подготвя за ТСВ с Китай , за о-в Тайван ! Само им е до Европа !

206

До Bormann

преди 3 месеца

Въпреки всичко казано от теб съм сигурен че ако трябва да избираш ще предпочетеш да живееш в Германия а не в Русия.

205

Анонимен

преди 3 месеца

Русия има да чисти старо оръжие за още 17 години напред, а новото ще бъде изненада

204

Анонимен

преди 3 месеца

Коя държава по света , обича сащ ?

203

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен--204 Какво не се знае , в света има милиони медии , всичко се знае !Оказва се че ''секретни'' са кирките и лопатите на Бг трудоваците , а не оръжието !

202

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 3 месеца

Сега уверихте ли се коя е най-военолюбивата държава или още ви е необходимо ? Още работете с империята на злото , малко ви е !!

201

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя *** на снимката , какво се чуди , да взема снарядите и да си ги носи в къщи !

200

Bormann

преди 3 месеца

Оръжейните складове празни, складовете за зърно без зрънце, газовите танкери без капка..... живот евро-атлантически несретен бухахахаххаа

199

Анонимен

преди 3 месеца

Колко пъти съм писал :В Бг , не уцелихме и на русофОБИ !

198

Сандо

преди 3 месеца

или с други думи Русия демилитаризира Европа в Украйна .... хахахаах ... а тия Тагаренковци и Кокорчовци приказки от 1001 нощ ни разказват

197

Анонимен

преди 3 месеца

Не вярвам на тези хора. Военните запаси са секретна информация и никога не се тиражират цифри. Целите са ясни - да се отделят повече пари за оръжейната индустрия.

196

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ и Англия се напечелиха от ЕС и цяла Европа , сега сме им ИЗЛИШНИ !С помоща на Русия , сащ и англия отслабиха ЕС , и вече не е силен !

195

Анонимен

преди 3 месеца

Бързо махнете тази статия , фейк е !Мисирките вече са до стената , истината излиза !

194

Анонимен

преди 3 месеца

ЕВРОПА ЧАКА НА САЩ !Айде де , какво станЪ , господа Бг-атлантици , нали сащ ''щеше'' , ама НЕ ЩЕ , да ни защитава !?

193

4

преди 3 месеца

Русофоби победителите не ги съдят! Русофоби победителите винаги имат право. Русофобииииии защо ни вкарахте в този бардак? За да си измиете ръцете с: "Народа така пожела", ли?

192

3

преди 3 месеца

Русофобиииииииииии става ли ви поне малко тъжно и съвестно, като знаете, че там в Украйна за вас и вашите ценности загинаха, тежко раниха и безследно изчезнаха над един милион човека? Защото през цялото време лъжеха и мажеха, че там Украйна се биела за нас, за нашият живот, за нашата Европа, за нашите ценности. Кажете де става ли ви поне малко тъжно и съвестно или вие сте просто кръволоци и се наслаждавате на кръв и страдания като истински сатанисти-фашисти?!

191

Анонимен

преди 3 месеца

Русофобииииииииииииии защо намесихте България и народа във фобията и омразата си към Русия и руският народ? Не можахте ли чисто демократично да се съберете някъде да си дадете всички спестявания, да си продадете всички имоти и за ваша си сметка, ако иската купете всички ядрени бомби на Земята и ги хвърлите върху източника на фобията и омразата ви! Не ви е достатъчно това нали? Искате всички да са като вас, за да не носите отговорност за геноцида, който се причинява на хората по тези земи вследствие на наливане на оръжия и пари в ръцете на фашисти-u3Bepru!

190

Българин

преди 3 месеца

Да се отбранява от кого? Истинската заплаха е отвътре, слепци европейски! Ислямът ви е окупирал, докато търсите външни врагове... Аллаху акбар, сър!

189

3

преди 3 месеца

Kу-Ку