14

Анонимен

преди 3 месеца

Глoбaлнoтo poбcтвo, "фaнтacтиkaтa" cтaвa peaлнocт... Cлaвa Cинegpиoнe!

13

а ако?

преди 3 месеца

Ейайа ако не оправдае очaкванията какво правим тогава? Ейайя стана последната надежда на запада, всичко е заложено на ейайа, всичко говори за ейай, има ли, има ли тука ейай всеки пита, това с ейай ли е? А ако ейайа се окаже балон както всички досега? Вярно, ейайа в някои отношения е полезен и успешно решава редица нови задачи, но дали ейайа дали ще реши всички проблеми на разпадащият се запад както се надяват? На западът му остана само ейайа и всичко сега говори за ейай.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Гaнийу не го страх от нищо.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Съсипаате го тоя скуствин тилект бе.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Лелчето с мъжката прическа не е фактор, че да дава компетентно мнение ....

9

Анонимен

преди 3 месеца

Aлooyy, Билgъбъprитe? K'вo ce npa'итe, чe cera paзиpaтe зa npoблeмa?

8

Анонимен

преди 3 месеца

Гледам на големите летища като Ню Йорк Амстердам вече почти няма хора на касите, не е правилно според мен ще дойде и тоя момент накрая но сега е рано , в америка си карат на бензин тойота тундра която гори 14 на сто и нямат високоскоростни влакови и тия гейски тартонетки рано ни е още за междузвездни войни.

7

ИТтата обраха народа

преди 3 месеца

Програмист взема средно 7хил лева чисти само от заплата. Отделно гуши от ренти. Сега за няколко стотинки повече са решили да автоматизират работата на момичетата по офисите. То не че и изкуственият интелект е нещо кой знае какво - просто много мощен калкулатор ,който дневно гори 300 милиона на ден само за ток. Ама идеята да се дъмпингуват заплатите на останалите за да се оядат програмистите.

6

абе

преди 3 месеца

вървете да учите на тия глупости бушмените в африка, белким ви разберат!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Да закупят за народното събрание изкуствени интелекти! Да ги настанят в народното събрание! Те ще са мъдреците. Народа ще гласува не за партии, а за партия "искуствен интелект" и ще се оправим, понеже няма повече да плащаме заплати за немислещи тваpи и толкова много ужким различни партии!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв изкуствен интелект бълнувате ве, като зададеш сложен въпрос и го няма в базата данни, алгоритъма не може да отговори :)))

3

Анонимен

преди 3 месеца

СЕГА ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ ЧЕ ЗАРАДИ ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ УКРАИНА Е ЗАГУБИЛА ВОИНАТА

2

Анонимен

преди 3 месеца

Сталинка нема проблем ,тя такова нещо кат интелект ни естествен ни изкуствен може да я засегне.Бюрокрацията ще оживее и този път и ще се увеличи отново, нали некой трябва да казва на ИИ какво да прави!

1

Батка

преди 3 месеца

IT специалистите ще трябва да се преквалифицират. Добре ще е да го направят сега, защото след няколко години ще е късно.