14

Анонимен

преди 4 месеца

В момента охраната на Европа се е превърнала в бърза помощ вместо да стрелят и да плашат те ходят и спасяват хора и ги карат в Европа така докога никога няма да се оправи тази криза.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Европейския съюз не може да приеме цялата мизерия на света!Ако брюкселските зелки искат да ни направят шериат,по-добре да не сме там.

12

Българин

преди 4 месеца

След като България се набута насила в Шенген, Стара и Богата Европа ще си вдигне обратно границите, оградите и стените... Всичкото ислям ще се засели в обезлюдена България на ЕС-помощи.

11

идвайте мигранти

преди 4 месеца

Българите си разбиха държавата. Вие ще направите нова !!

10

Анонимен

преди 4 месеца

На чия граница аз викам да е на германската.

9

лекар

преди 4 месеца

"...Мароко, Пакистан и Индия. На тези мигранти няма да бъде разрешено да влязат на територията на ЕС, а вместо това те ще бъдат държани в съоръжения на границата." - Ще бъдат държани в съоръжения на границата !? Нещо като концлагери или 5 звездни хотели , кое от двете !? Верно ли идиотията е станала толкова заразна !?!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Вместо да ни помогнат да укрепим границите ни,които Бойко и Винкела превърнаха в разграден двор,те щели да селектират мигрантите!И как ще разберат кой от къде е,като всички са без документи.На честната им дума ли да вярваме?А ако между тях има престъпници и терористи?

7

Анонимен

преди 4 месеца

''На границата'' , в България . България е граница , колко е просто за разбиране !

6

Ееее

преди 4 месеца

Просто е ве! Кой от къде е и това е! Стрелба на границата, а не да ми вадят некфи от морето и да ги стоварват по европейските пристанища. Аре чиба от навлеци и хрантутняци

5

Анонимен

преди 4 месеца

Каква солидарност? Нито сме ги канили, нито искаме брадати майки. Един рит ник в г за и обратно в Турция. А Италия, Гърция и Испания да им потапят лодките в международни води и да нахранват рибите. НЕ ИСКАМЕ НАВЛЕЦИ да идват да ни ко лят

4

Българин

преди 4 месеца

Рискови да се чете ислямистки.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Значи от Мароко,Пакистан и Индия няма да ги пускаме(и без това от там мигранти почти няма),но от Афганистан,Алжир,Сирия и всякакви други можело.Тия в ЕС вършат ли някаква полезна работа,или напразно ни харчат парите?

2

Анонимен

преди 4 месеца

в Германия е нещо страшно в центъра,само мигранти,на групи по6-7,гледат лошо,мръсотия,кенчета счупени бутилки,свастики, сякаш си в Бейрут.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Защо просто не се каже на тия хора,че по границите се стреля на месо ще изпържат 2-3 лодки те ще разкажат на останалите толкова е лесно и ефективно въпроса е че никой не иска да издаде заповедта.