106

ze nigmar

преди 7 месеца

Празно време пак:))) пак ударихте в сивата преспектива:)))

105

Веселинъ 7112136860

преди 7 месеца

Война няма ! Няма жертви!Всичко е един блъф от долен съветски сценарии,който В и разиграват Киевските и Московските руснаци. Изхвърлете от България всички руснаци и украинци !

104

до капитализъм

преди 7 месеца

При комунистическа Русия човешкия живот имаше страхотна стойност затова намаля с 40 милиона

103

Капитализъм

преди 7 месеца

Човешкият живот няма стойност. Идолът днес е Златният телец.

102

Прабългарин

преди 7 месеца

Славяните са незначителна част от българската нация която се състои от здравите воини прабългарите, хитрите траки, и слабите славяни които отдавна са претопени, бити и ограбени от прабългарските завоеватели.

101

Анонимен

преди 7 месеца

Славяните са некачествени и слаби като раса също като сещате се кои наши братовчеди - и в боя трябва да са 20-30 пъти повече от теб евентуално да мислят че са победили. Хитлер с 3 милиона армия срещу славяните дава жертви 800 000, а те 20 милиона жертви и още 20 милиона пленници или осакатени.

100

Слава Украини

преди 7 месеца

Героям Слава!

99

Резултатите

преди 7 месеца

Резултатите са налице. 10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 2 милиона инвалиди.

98

Укронациланд 600к

преди 7 месеца

загинали и още милион ранени. Това са професионалните военни плюс всички останали нео-нацистки батальончета татуирани с черепи и пречупени кръстове. Толкова по въпроса.

97

Нарко Джудже Зе

преди 7 месеца

Наистина е е голяма отговорност, да си виновен за безсмислената като краен резултат *** на 1 млн. украинци и бягството на 10 млн. от страната, при положение, че всичко можеше да мине с една автономия и права за руснаците в ЛНР и ДНР. Демек изпълнение на подписаните от Украйна Мински споразумения! Но пък когато не си украинец, а рускоговорящ, чиито родители живеят в Израел, какво ти пука за Украйна! Бинес ис бизнесЗ,

96

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Украйна мобилизира още 250 000 мъже няма да има кой да работи. Ще им трябват много повече пари отвън и ще се увеличи издръжката на държавата. Ще се наложи да махат чиновнически позиции и това ще събори Зеленски. Обречени са. Почнат ли да пращат украинските евроатлантици на фронта последните ще вдигнат проруска революция. Не са по различни от българските евроатлантици. Нагаждане до дупка.

95

АНГЕЛ

преди 7 месеца

ВСУ започнаха тая война с 600к редовна Армия. Имаха няколко моб. вълни и пратиха на фронта още 1.5млн. Сега тече нова мобилизация. .В началото средната възраст е била 29г ,сега се е покачила до 50г .Логично е в началото да са пращали по млади на фронта . Къде са младите? Защо средната възраст е 50г? В момента на фронта са макс 800к. Тук говорим за 7 цифрени загуби. Колкото и да лъжат че имат 100-200к убити. Математиката говори друго !

94

Анонимен

преди 7 месеца

Откъде си ги изкарате тези данни? В Euronews, DW, BBC казаха че Русия има 350 000 (затворниците бяха към 100 хиляди) и Украйна над 500 000. Украйна има проблем с липсата на войници.

93

SS

преди 7 месеца

По време на война,човешкият живот не струва нищо.

92

Анонимен

преди 7 месеца

Спораззуменията Минск - 2 дори бяха одобрени от Съвета за сигурност на ООН, което се случва доста рядко. Но в Киев отказаха да ги изпълнят, въпреки че бяха сложили подписите си под тях, Общо казано, Минските споразумения бяха единственият шанс не само за запазване на мира в Донбас, но и за запазване на самата Украйна като и статута на държава. Но Киев ги разкъса и ги хвърли в кошчето, задействайки механизма за самоунищожение. За което сега и плаща.

91

Анонимен

преди 7 месеца

89. Виж картата къде е Виетнам и къде е САЩ. Какво изобщо е правил САЩ там, какви интереси. А сега виж Русия и Украйна къде са. В двете войни няма нищо общо. В единия случай нападаш народ който няма нищо общо с теб, в другия става въпрос за съседи които отгоре на всичкото и кръвно са свързани.

90

ъцз

преди 7 месеца

баси поред ООН за 2г в Украйна цивилните жертви са два пъти по малко от 2 месеца война в Газа

89

Анонимен

преди 7 месеца

Именно Русия се опита да запази Украйна в нейните граници, но в Киев от самото начало бяха настроени да игнорират "Минск-2", да провокират по-нататъшен военен конфликт, така че, както се изрази руският президент, " с помощта на военна сила да решат въпроса". Какво правеха: постоянни обстрели на жилищни квартали и бомбардировки на мирни градове, попадания в детски заведения, хиляди убити жители на Донбас всичко това Киев вървеше с жестоко безразличие по отношение на руските "недоукраинци".

88

армия от крепостни

преди 7 месеца

Всеки руснак с няколко мозъчни клетки в кратуната отдавна си би камшика и емигрира в цивилизования свят и няма да се върне никога за да воюва заради болните имперски мераци на кремълският фашизиран запъртак !

87

Анонимен

преди 7 месеца

В интервю за Карлсън Путин отново обясни мотивите на Русия: "Не знаех как, но бях готов да изпълня Минските споразумения. Те са сложни за Украйна, има много елементи на независимост за Донбас, предвидени в споразумението, Но аз бях искрено вярвах, че ако все пак успеем да убедим хората, които живеят в Донбас - те трябваше още да бъдат убедени да се върнат в рамките на украинската държавност то постепенно раните ще заздравеят. Когато тази част от територията се върне към икономическия живот, когато пенсиите ще се изплащат раните постепенно ще зараснат".