62

Анонимен

преди 3 месеца

До 57. Е, тук не си съвсем прав. Не си чул, че много западни политици, включително американският президент, се обявиха против избиването на цивилни в Газа?

61

Zеленски

преди 3 месеца

До 59. Не разбра ли най-после, че този коментар е втръснал и банален дори за зомбиран путински олигоффрен като теб? Ами същото стана като с "Киев за два дни". А със селцето Авдиевка какво става - минахте ли го, че щяхте да ходите май до Лисабон?

60

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става със зелената сделка? ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели?

59

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

58

Демократ

преди 3 месеца

На всички, които се дуят как, ако Тръмп станел президент, щял да направи какво ли не, сега дали разбират, че САЩ не са диктатура и нещата не се решават от един човек, а от сената и конгреса.

57

Анонимен

преди 3 месеца

До Евразин Алахакбаров . Ето, ти си нагледния пример за разбирането ти за демокрация. просто изразявам мнение без да обиждам. Но в момента, в който моите думи започнаха да звучат по-логично взе да обиждаш. И така в целия западен свят. Ако избиваш цивилни араби, вкл. жени и деца няма проблем. Ако убиваш украинци си фашист. като въобще не оправдавам военното нападение над Украйна. Но тук говорим за лицемерната демокрация на запада която си тръгнал да възхваляваш.

56

Русофоб

преди 3 месеца

До 54. Фашистката хунта е Масква, глу.пав съветски шушляк.

55

Евразин Алахакбаров

преди 3 месеца

До Анонимен53 мазен татарино, 2024 ако си в активна възраст и не работиш на две места, означава че те хранят родителите ти и че разчиташ на наследство,

54

Анонимен

преди 3 месеца

За какво да дават пари на една фалирала фашистка хунта, без перспектива. От тук насетне няма никаква полза. Евро мижитурките да плащат.

53

IQ 3.14

преди 3 месеца

кво може да се случи, републиканците разбраха че даже сакатите брадлита работят по добре от колкото са си мислели и извиват ръцете на украинците и евреите за повече пари. което на ниво външна политика не е много по различно от това да правиш бизнес със руснаците.

52

Анонимен

преди 3 месеца

До До 25 . А какви са, ако не финансови? Поради чисто човешка емпатия подкрепят войни и чист геноцид? Не, в щатите финансови интереси имат частниците, които държат долара - колкото е по-търсен, толкова е по ценен, петролните компании, оръжейните компании. И какво ли още не, но си мислиш, че това конспирации, а то са очевидни факти. А редовия американец бачка на две места, за да изплаща къща и автомобили и правителството е длъжно да му осигури тези две работни места, за да се чувства свободен.

51

Анонимен

преди 3 месеца

До 30 абе.... Засега изчегъртват само зъбния камък от пилето на Борисов, дето се е натрупал именно от изчегъртвачите...

50

Анонимен

преди 3 месеца

Руските копейки разпитат на копи-пейст и на плюсчета и минусчета, но хората не са толкова глупави и не се връзват на елементарната им пропаганда.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам за Израел, но на Укропия им требва оръжие, не пари.... Щото не могат да си го приозведат

48

Анонимен

преди 3 месеца

Американците не финансират банкрутирали проекти. Отчитат си загубите си момента и отрязват по-нататъшните разходи. Европейският подход е точно обратен... Пример- след 50 години милиарди, още продължават да търсят "бозона" - божията частица... Луда работа.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Най-гледаните медии CNN и Fox News в прайм тайма стигат до половин милион гледания. А интервюто на "полу-журналиста" Карлсън Такър беше гледано от 190 милиона в мрежата X. И то без да се брои руската аудитория (впрочем това което каза Путин не е ново за руснаците). Като цяло във всички медии освен Х, интервюто с президената на Руската Федерация Владимир Путин е събрало около милиард гледания, което е най-голямото журналистическо събитие в историята на човечеството. А жалкия американски слугинаж в България се прави, че все едно нищо такова не е имало.

46

Анонимен

преди 3 месеца

"Файненшъл таймс": И тази година руската икономика ще продължи да расте по-бързо от всички в Г-7

45

Анонимен

преди 3 месеца

Икономиката на ЕС минава на военни релси започваме да се въоръжаваме за войната с Русия.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Дори да намерят пари, Украйна свършва войниците. Откъде ще им осигурят месо? Затова и парите са излишни... Ще ги окраде киевската хунта... Американците могат да смятат...

43

Анонимен

преди 3 месеца

Споко, 2024 година се подготвя вътрешен преврат 2.0, много по-добре организиран, и Путин със сигурност ще бъде свалетн 2024 г. Путин е политически труп, със сигурност може да се каже, че времето на диктатора Путин изтече и без никакво съмнение ще бъде свален през 2024 от вътрешния преврат 2.0.