133

Анонимен

преди 3 месеца

Мръзнат от студ и мизерстват и после си хвърлят парите от терасата.

132

Статистика

преди 3 месеца

Общо пенсионерите в България към февруари тази година са 2040778 и близо 814000 получават лична пенсия в размер под или равна на минималната за страната, което е почти 40% от пенсионерите. Само 28613 човека са с пенсии над 2000 лева, което е 1,4% от пенсионерите. Таванът от 3400 лева взимат 2079 човека - това са хора осигурявали се три години на много високи суми през 90-те години.

131

Христо Христов

преди 3 месеца

Огромна част от пенсионерите заслужават това - ВСЕКИ гласувал на 2 Април ЕС да му даде "достойна пенсия" си го заслужава!

130

Мен

преди 3 месеца

Гласувайте за издраждане, за бсп и за останалите комуняри и после се надявайте на нещо. Крайно време е бг ***... да осъзнае, че той и само той си е виновен са положението в което се намира, ако не може да си плати тока да се оправя.

129

ЕвроАтлантик

преди 3 месеца

Ей,агенти на Путин,нали има банани и тоалетна хартия какво искате повече.....тихо.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Прегледайте видеот което ЕС пусна зимата след войната, казва се как да живеем при 18 градуса зимата, свиквайте защото може да го намалят на 16 градуса!

127

Анонимен

преди 3 месеца

При новите цени на газа софийска Топлофикация не може да не увеличава сметките им за парно. Затова студуват. Не могат адекватно да отопляват апартаментите си. Пускат само в стаите (стаята) където обитават. А отоплителния сезон е 5 месеца в годината. За нашите ширини трябват по-евтини горива за отопление . Токът е прекалено скъп, а след 2025г. ще мине на борсата и цената му ще се вдигне рязко . Така е по европейска директива.

126

77

преди 3 месеца

Пенсионерите не заслужават увеличение,защото Станишев им я увеличи два пъти в една година и на следващата година на изборите не го иззбраха!

125

Колю

преди 3 месеца

Че то така от 90 та година на сам.

124

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантиците да кажат как еврото ще помогне на пенсионерите.

123

Бай Дрън

преди 3 месеца

Евроатлантиците ще ви кажат, че сте прави милили пенсионери, трябва да пестите енергия за световното зелено благо. Давайте пример на младите, да не се къпят всеки ден, а веднъж в месеца. Да се хранят веднъж на ден с хляб и сол, а не да изразходват енергия в ресторанти и дискотеки, а после да обгазяват планетата Земя с метан.

122

Анонимен

преди 3 месеца

Баси наглите пенсионери! 1000лв пенсия не им стигат! А какво да кажат младите хора които са принудени да работят на пълен работен ден за доста по малко?

121

Анонимен

преди 3 месеца

Газът поскъпна рязко когато на шматките им наредиха от Брюксел да се откажат от руския газ. Всеки знае това. Парното ще става все по-скъпо, тъй като вече газа се носи втечнен от десет планини. По една печка на дърва да им накупят на пенсиите и да им стоварват дърва пред блока

120

Анонимен

преди 3 месеца

Да студуват. Нали искат "повече Европа" и ходят да дават гласа си за онези, които го предават после в Брюксел...

119

До 215

преди 3 месеца

Ти сигурно само на картата знаеш къде е Русия, ама говориш приказки от 1000 и една нощ

118

Анонимен

преди 3 месеца

Ами газа е вече два пъти по-скъп. Какво искат софийските пенсионери. Няма как цената на парното да ида остане същата.

117

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Ами тогава хайде в русия, бе, 205! Па, да видиш там хорошо какво е.

116

Анонимен

преди 3 месеца

До Генерал Луков 197 Защо кудкудякаш щуротии, бе? Генерал Луков е в немилост пред царя, защото е настоявал да излезем от Тристранния пакти от войната изобщо.

115

Анонимен

преди 3 месеца

В момента Украйна е по важна и от пенсии, и от заплати. Всичко срещу русия е правилно. Слава на Украйна

114

Анонимен

преди 3 месеца

Отоплението на централно парно в София поскъпна много в последните две години.