52

До оня с коня

преди 3 месеца

Селинджър, кой е държавен глава?

51

Дедо

преди 3 месеца

Бай *** Президента

50

Анонимен

преди 3 месеца

ПРИ РОТАЦИЯ ТИ НЕ ВРЪЧВАШ МАНДАТ БЕ НЕГРАМОТНА ВАТЕНКО

49

Тц,Радев!

преди 3 месеца

Нито дума не вярвам на словоизлиянията ти! Подигра се с доверието на народа! И двата ти проекта се провалиха! Постъпка законен референдум! Договори се с Буци,Беефски,Мравояда,КирчУ и Посланик Кенефт за превръщане на територията в пустиня,мигрантско гето и купчина краварски бази и вятърни перки! Същия си като останалите марионетки на Посолството! В първия си мандат показа в пъти повече мъжество от сега,когато се превърна в част от управленяващата МаFFия.

48

Въпрос към МВР

преди 3 месеца

Защо агресивният Бойко Методиев Борисов не е въдворен в Психиатрия! Разбрахме, че МВР са специалисти по психиатрия!

47

Анонимен

преди 3 месеца

До 43Две служебни правителства, какво направиха по случаите на Нотариуса)))Не са 2, а цели 5 служебни правителства от президенството на Радев, които нищо не направиха по въпроса,което си е година и половина радево управление. Обаче подписваха дългосрочни договори и градяха стратегии за години напред, нещо което не им влиза в служебните задължения.

46

читалище заря

преди 3 месеца

тая снимка на корицата е представителна извадка на етническия българин 2024

45

Оня с коня

преди 3 месеца

Не е Радев начело на държавата, а министерски съвет и мин. председател. Ама това на животно можеш ли го обясни??

44

Анонимен

преди 3 месеца

Ако за 8 години начело на държавата не знае какво става, значи не му е там мястото!

43

До БАН

преди 3 месеца

Както знаем в БАН работят предимно младежи на 75+ години и по коментара ти личи, говори от свое име, пий си хапчетата и не се напрягай!

42

Хах

преди 3 месеца

Страх тресе всички от президента Радев, страх и нищо повече! След като сглобиха, нещо, което е в противоречие и с конституция и с правното устройство на уж държавата, сега слугите на сглобката тръгнали да плюят Радев, че изпълнява текстовете в конституцията, а не приема измишльотини скалъпени в посолството!

41

от БАН

преди 3 месеца

По плюсчетата над мерзавските коментари съдя, че този сайт или е посещаван вече основно от клиенти на психиатрията, или от платени ***, или от днеса нагласят лайкове и дислайкове. Ако някой нормален все пак чете това искам да знае, че болшинството истински Българи сме пълна подкрепа за Русия, славянството и сме наясно с изплискалия легена запад. Не случайно думата "западнал" произлиза от "запад". Ония винаги са били безскрупулни утепляци. Да живее България!!!

40

Факт

преди 3 месеца

Как така жив човек си сменя ЕГН?!в кюпа са МВР,прокуратура и съд,там са взели много пари.

39

Да

преди 3 месеца

Прав е....

38

Анонимен

преди 3 месеца

Две служебни правителства, какво направиха по случаите на Нотариуса или тогава всички служби са работили перфектно...с нотариусите?

37

Анонимен

преди 3 месеца

стига си правил консултации. Никой не се интересува какво мислиш!

36

До горещи новини

преди 3 месеца

Това може и волгин да го направи

35

Какъв е

преди 3 месеца

изводът?Свободно носене на оръжие,докато наглеците не са опростачили народа тотално.Гарантирам,че ще се оправим за няколко месеца.

34

Сата НАТОП

преди 3 месеца

Простия зелен чорап само пунтира някаква опозиция и принципност, иначе всички играят една постановка - полу-европеизъм и чакане Червената армия да дойде на Дунава.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Ей русофили, защо подскачете като ви попитат чий е Крим. Та това е основния въпрос пред българското общество заради който то се разделя на две противоположни позиции по всички останали въпроси. Докато не получим правилния отговор на този въпрос не очаквайте примирие по който и да е от останалите въпроси.