189

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не кажете кой е този говорител? Май само говори и държи очите и ушите си затворени. Защо не упреквате и Нетаняху, както упреквате Путин?

188

Величко

преди 3 месеца

Оффф ... ! Дедя Вова е Бог ! Боговете не лъжат ! Не им се налага да лъжат , за разлика от западните недоносчета !

187

Бай Кор

преди 3 месеца

Исторически погледнато е точно така.Немско говорящото малцинство е искало повече свободи и права от ***.Именно едно недоволство от немското малцинство е използвано от Хилтер, да нахлуе в Полша.За справка имаше документален филм за тези събития по Историченъл.Същата тактика е използвал и срещу Чехословакия за Судетите.Исторически факт!Тормозено от местното население, малцинство с немски корени. Все пак, по образование Тъкър Карлсон е историк.Изгледах цялото интервю, много малко са неистините

186

Анонимен

преди 3 месеца

Интервю с Путин може, интервю с Митрофанова не може. Равнис по нашите евроатлантически партньори.

185

Приказка

преди 3 месеца

Вървял си Бай Дън принцът на Паразития , и опа изскача едно жабче : - Сигурно е омагьосана принцеса !! Възкликнал принцът .-Нека я целуна за да стане отново принцеса ! Речено, сторено. И хоп жабчето се превърнало в Пу Тин лош принц от далечна лоша страна , който му разбил задните части .

184

Анонимен

преди 3 месеца

До не може да бъде! - ..поляците бяха "неотстъпчиви" и дразнеха Хитлер, затова и той ги нападна.. каза Путин! Така ли беше бе?

183

Сата НАТО

преди 3 месеца

*** каква излагация, това е закономерно, той излудява и задълбава в шизофренията си. Същото чака и Боко Тиквата - и той така че му се отковават дъските една по една, неусетно почти. И ние че теглиме от старческата му деменция.

182

не може да бъде!

преди 3 месеца

Аз прочетох внимателно цялото интервю и не намерих нищо, което да е лъжа -това е просто становище на Путин по въпроса.Ако от ЕК са направили такова изявление,значи те не са способни да чуят чуждо мнение и не са способни да приемат истината такава каквато е.Някои считат,че това интервю спъва г-н Байдън в изборите ,Аз считам че той се препъва вече доста пъти сам.А иначе г-н Байдън много допринася за съсипването на Европа,но както се оказва главната вина е на посредствените европейски р-ли!

181

Колега

преди 3 месеца

Аз бих го питал, като бакшиш Москвич ли е карал?

180

Сата НАТО

преди 3 месеца

Изглеждаше като малко насранно дете, редовно абпзвано, което се оправдава и очаква секи момент да му загреят врата. Не се учудвайте, точно такъв е бил тоя недоносенник като малък - уродлив, вечна жертва, целия квартал са го малтретирали, а той е прекарвал времето си в мечти и фантазии как отмъщава на сички

179

Анонимен

преди 3 месеца

Много харесвам и одобрявам Путин, но интервюто си е жива излагация!

178

Сата НАТО

преди 3 месеца

А, ти май не си схванал от първи път, че между 13-ти век к Богдан Хмелницки има 400 години ?

177

Анонимен

преди 3 месеца

А бе като гледам и тая медия е много демократична! Все насочени демократични статии превежда! Хахаха

176

Сата НАТО

преди 3 месеца

Какво общо има Сенкевич, малоумното Путин бърга историческите времената с по 300-400 години, а иначе претеции да казва кой какъв е. А как безценно оправда Хитлер, уникално направо.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време така ни забраняваха да слушаме западни станции,че и ги заглушаваха! Сега е същото с източните! Е,чакай малко! Нали сега сме демокрация!? Или демокрацията е това,което ние ти кажем?

174

Олимпий Панов

преди 3 месеца

ЕК е смях,толкова са смешни че се оплетоха в собствените си лъжи!

173

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не спрат Израел да убива цивилни и да върши военни престъпления. Путин не могат, но Израел могат, като му наложат санкции и спрат достаките на оръжие.

172

Анонимен

преди 3 месеца

Сати, ако не в Гугъл, за Хмелницки можеш да почетеш при Сенкевич. Този поляк не страда от люьов към Русия, но описва събитията, както той казва, в руските земи.

171

Анонимен

преди 3 месеца

Поне разбрах какво означава думата Украйна и определението украинци! Едно време професор Димитров по телевизията беше обяснявал,но бях позабравил!

170

Анонимен

преди 3 месеца

Отсега казвам, че не харесвам Путин и знам, че това ще доведе до безмозъчно слагане на минуси. Просто толкова са интелектуалните възможности на доста сънародници, факт. Но, Голямото ми лично Но.. защо ЕС и бюрократите там се опитват да представят конфликта само в черно и бяло и ни задължават да вярваме, че ЕС е представител на белия цвят, а руснаците са черните? Защо никой от тези мижитурки не призна, че и двете страни в този конфликт имат и право? И че така се създава нова студена война?