73

Анонимен

преди 3 месеца

Еднорога пак побесня и дриска по 10 коментара в минута. Крайна не съществува, държава не се прави от азовци и бандери. Музичко също се беше клел да убива руснаци и сега се пържи в ада. Почна на страната на чеченците после отиде при азовците. Наакашеили същия, почна в Грузия после десен сектор го сложи и изгони от Одеса, сега гние в затвора в Грузия след като бяга чак в Полша. Ква украйна такова нещо няма

72

Анонимен

преди 3 месеца

Съветската пропаганда навремето твърдеше, че СССР е антиимпериалистическа държава. А тоя пияница директно говори за руска колониална империя. Както винаги вдичко руско е измама.

71

Аман и бактъм

преди 3 месеца

Стига с тоя Сирски, беееееееее! Вие интересувате ли се, че средната възраст на лекарите у нас е 57 години? Кои са проблемите на България?

70

Анонимен

преди 3 месеца

туй пак съй нашмъркало с незнайни субстанции. то между два рунда (натъпкване с вредни за психиката матреали) току вкара поредната си дивотия. К'во да прайш рушистански блатни джуджаци!

69

...

преди 3 месеца

Мнението на това джудже отдавна няма стойност за никого.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Абе крайна не съществува, азовци и бандери държава не правят.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Напротив. Той у исеарен. То и Зелята е двоен агетг. Става ужасно интересно.

66

Хъ

преди 3 месеца

Щом е роден в Русия и е руснак по националност какъв Олександър го пишете. Хохлите имат олександър и Микола. Руските имена са Александър и Николай.Силно се съмнявам, че родители руснаци са си записали детето Олександър, ама вие нали да се натегнете

65

Що

преди 3 месеца

Дири САЩ у Европа. И какво търсят европейските държави в тоя регион. Там от векове са във воини и спорове. Русия остави всичко живо по границите им като Литва, Латвия, Естония, а сега дори и Финландия да са членове на НАТО. Явно мисли, че тези държави не са врагове. Явно Украйна е потенциална заплаха за тях. Ясно е какво иска Русия, а то е Крим и Луганск. Спрете с манипулациите.

64

Тъпите страдат!

преди 3 месеца

Медведев клел ли се е да пази СССР до сетния си дъх? А Путин?

63

Анонимен

преди 3 месеца

За тея чигуни всички са предатели

62

Димон

преди 3 месеца

Мечокът прав е, наистина Сирски е предател... Или тайният агент, завербован да служи на ФСБ. Иначе защо бих би положил хиляди укро войници на бойно поле или в котел как под Иловайск. Иначе, Ако не е под прикритие , тогава той е пълен некадърник натягач.

61

Крим

преди 3 месеца

е руски, както ДНР и ЛНР и Донбас, и 20 % от територията на Украйна...............свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция, САЩ и слугите им в България!!!

60

G.I. Joe

преди 3 месеца

Да му осигурим един бой със Сирски и който победи той печели войната.

59

Олимпий Панов

преди 3 месеца

За предател прошка няма!И нашите да се готовят!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Има една много известна фраза от творбата на Гогол ,Тарас Булба. Аз те създадох аз ще те унищожа украйна е творение на русия русия им даде части от полша румъния и унгария както и части от себе си

57

Украйна

преди 3 месеца

е руска територия.................значи на края на Русия..................там се води гражданска война, подклаждана от ЕС и НАТО!!!Русия ще си върне Украйна,,,,,,,,...............свикавайте, евроатлантици!!!

56

Анонимен

преди 3 месеца

Ами явно не е имало наплив от желаещи да станат главнокомандващи, ха-ха... Било е предложено на Кирило Будинов. началникът на военното разузнаване, но той е отказал. Сирски се е съгласил, а в армията въобще не го харесват. Ще видим какви ще ги надроби, не е от най-способните.

55

предател

преди 3 месеца

е тоя генерал Сирски..............дано земята го погълне !Касапина.............така му казват и на Запад..............той ще праща още невинни деца по на 20 години в месомелачката на фронта!!!

54

пак аз

преди 3 месеца

.... каза дpeбHия aлkоxoлиk!