82

Анонимен

преди 3 месеца

До 88 АнонимеН като се събуди джоба ти беше ли пълен с тия отблокирани пари щото такива няма,а България отново ще бъде ограбена щото трябва гаранции в злато срещо това евро или ти си си мислиш ,че някой ще ти го подари

81

Анонимен

преди 3 месеца

Направо да минаваме към рублата. Рублата фърчи нагоре яко а Запада пропада. Ура другари, за рублата, за Путину

80

Вчера козите

преди 3 месеца

На магистралата се държаха по-цивилизовано от копейките.И със сигурност оставиха по-малко тор

79

Колето

преди 3 месеца

И как са събрани тези подписи, като привикват минувачите и ги обеждават как щяло да стане много лошо и който малко по необразован се подписва.

78

АнонимеН

преди 3 месеца

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПРОТИВ ЕС И НАТО И ТОВА ИЗБОРИТЕ ГО ПОКАЗАХА ЯСНО! НО НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА МИНАВАМЕ НА ЕВРО И АКО НЯКОЙ ВИ КАЗВА, ЧЕ СМЕ ДЛЪЖНИ КОЙ ЛЪЖЕ ЩОТО БРИТАНИЯ НИКОГА НЕ Е МИНАВАЛА НА ЕВРО А БЕШЕ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ЕС В НЕГО!

77

Анонимен

преди 3 месеца

Виж ги как протестират и ще ги познаеш, само мизерия и смрад след тях, ако ги питаш 99% от тия умствено затруднени не знаят какво правят там.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв референдум, какви 5 лева? Политически пapтенки си правят за залъгване на бyдалички да им гласуват. Тия хора не си ли дават сметка, че сме в ЕС и това с приемането на еврото така или иначе все някога трябва да се случи?? Други като са приели еврото какво лошо им се в случило? Изчезнали са като народи ли? Ами не, даже живеят по-добре!

75

Анонимен

преди 3 месеца

До 83 Е май си гледал протеста срещу Русия украинска копейко дето не се състоя

74

Анонимен

преди 3 месеца

Снимайте копейките и никакво излизане в Европа- в какво им се изплащат заплатите в Европа в лева или в евро- БНБ- за 2022г Българи работещи в Европа са изпратили над 2 милиарда евро в България- плащайки в магазините еврото се превалутира в лева, а затова се отдържа от сметката, нали, за 2023г БНБ очаква парите изпратени от работещите в Европа да надминат 3.5 милиона евро- а те се превалутират и се дължи такса- та тия такси ще отпаднат когато приемем еврото.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Долу еврото и ЕС !

72

Анонимен

преди 3 месеца

Виж ги гнусните галошари събрани от провинцията докарани да ни цапат столицата и вековните жълти павета с слабоумните си протести. Бетер руснаци, след нас и потоп, жалка гледка. Вече знам какви хора гласуват за тия.

71

Тия

преди 3 месеца

Нямат ли си тоалетни в къщи?Или се изхождат на двора?

70

Референдум трябва да

преди 3 месеца

има, трябва има и обществен дебат, където да се изложат аргументи за и против това решение. Струва си също така да се проучат и алтернативи, както и компромисни варианти, например за използване на двете валути паралелно. Ама нека не се залъгваме, ние не живеем в демокрация и нищо от това няма да се състои. Има едни пари за крадене от валутния борд и никой не може да стои на пътя на крадците. А борбата с последвалата спекула ще за следващото правителство, което пък ще се оправдава с предното.

69

Браво на Костя

преди 3 месеца

Щом евросодомите кряскат значи Копейкин ги е ударил в сърцето !!! Протеста е мега як !!! На бас че от Сглобката са напълнили гащите като Магаренко в Масква. Представям си само Боко и Шиши поне 10-12кг мат'риал да изработили, парламента е заприличал на Обществена Тоалетна !!!

68

Лелееееее,

преди 3 месеца

Колко много животинска тор са изтропали копейките.И то само за една сутрин.

67

Браво бе Копейкин

преди 3 месеца

Кефи ме тоя протест ! Как к-в-ич-ат евросодомитите значи Костя ги е ударил в ТОРното им сърце !!! Кв-и-ча-т като прасенца преди заколение !!!

66

Анонимен

преди 3 месеца

До 77Не бе крачеталото украинския копейкин Тагаренко да си ходи обратно в Урколандия и да си събере тролеите от морето

65

Анонимен

преди 3 месеца

До патриот. Стига сте се самозаблуждавали бе. Никой няма да допусне партия на власт ако не е от "наще".

64

Анонимен

преди 3 месеца

Розовите демокрадчета, до един бивши българи, не желаят да чуят гласа на 604 000 български граждани! Не желаят да се дава публичност на интервюто на Путин, не желаят да слушат Орбан, Фицо, Ердоган... Искат да слушат само разказа на чичо Джо за срещата му с Митеран!

63

иZраждане

преди 3 месеца

"Патриотизмът е последното убежище на негодника" - Марк Твен