87

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен"...кой я докара таза нагла вещица?"==> Как кой я докарал, парапета я докара. Киро Простия Парапет я докара.

86

Анонимен

преди 3 месеца

До Алекс"Надявах се,че детето ще я държи вкъщи и повече няма да гледаме и слушаме Лена"==>Ти в кой век живееш, бе човек.Тя сигурно си е наела детегладачка още преди да роди.Не още едно, още десет да роди, няма отърване от такива като нея.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Едно бикче с две ножчета струва един лев.

84

Хах

преди 3 месеца

Тая що не си гледа детето, ами също като прасето е на всяка манджа мерудия?Алоо, общата да ти напомням ли, че единственото за което ставаш, е да правиш от съпартийците в ПП баджанаци!

83

нннн

преди 3 месеца

Забавното е , че тия гейове не понасят жени на високи постове ....само за изтривалки ги цанят ...да ходят да бришат в студията

82

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Промените бяха с президента ала бала правеха дб коленичеха пред президентството шарлатани жадни за власт кой гласува още за тези незнам тези машини да се махат тичаха с един автобус из България и лъжеха че ги посрещат радостно Денков външен нали подписаха споразумение сега Кой лъже ИЗБОРИ

81

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Тази мустакова - парапетКова вместо да гледа детето на киро опитва да мисли. А, че боцан си е виновен, че е повярвал на *** *** растите си е негова вина. Няма изход ;) , важна е евро д жен дъристката Сглобка , тикаща Бг към война да продължи.Почивайте си.

80

Анонимен

преди 3 месеца

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ:"С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ"==>С вас сме,господин президент.Паметта ни е къса и вече забравихме, че на вас дължим Кирчо,Кокорчо,Лорерчо. А на Кирчо дължим Лена. Давайте следващите,г-н президент. Тези от Канада ги домъкнахте, давайте следващите директно от Вашингтон.

79

ник

преди 3 месеца

С Бойко Рашков ли ? Щото вие нямате кадри ...принципно

78

Бай Кор

преди 3 месеца

То и в света се броят на пръстите на едната ръка, гласуващите с машини за избори, ама ней се ....Гледай да не стигнете до нови избори, защото ще сте на едно ниво с БСП. И тогава ще станете "независими", защото нищо няма да зависи от вас. А относно акад. Денков, най си му приляга да е министър на просветата. Така сте се и договорили, не се отмятайте сега.

77

Виж ти

преди 3 месеца

Първата спонтанна асоциация, която ми създава лицето на снимката, е със змия. И в качеството си на каква тази змия държи тон.

76

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

ЛЕНА КАТО КАКВА ХОДИШ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАШ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ЗА ПАРИ ШАРЛАТАНИ С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ КОЛЕНИЧЕХА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО КАКТО И Е УДОБНО ТАКА ЗОБЛУЖДАВАТ ШАРЛАТАНИ НОВА ПОКАНЕТЕ ДРУГИ БЪЛГАРИ ДА КАЖАТ ИСТИНАТА ЗА ЖИВОТЪТ ТУК В ДЪРЖАВАТА И ЩАКВО КАТО СВАЛИХТЕ ГЕШЕВ А 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ КЪДЕ СА А ЕВТИНАТА ГАЗ С ТАНКЕРИТЕ НА ЛЕНА

75

Анонимен

преди 3 месеца

Това мазно ку рвие още ли го показват.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Лена явно се е доверила на Philips.

73

иначе саде простотия

преди 3 месеца

Мисля , че много повече ще и се получат нещата с един сборник на тема " дупето като атрибут на кариерното развитие "

72

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен83_радев е руски кон в НАТО

71

Анонимен

преди 3 месеца

Премиера ще е от Възраждане ако не може да се разберат.

70

Анонимен

преди 3 месеца

До Дядо Мраз_а за борисов помниш ли нещо хубаво да е донесъл за държавата?.... щото за личната сметка на вожда далавера имаше, но за държавата пълен застой и разсипия

69

Анонимен

преди 3 месеца

Следващото народно събрание ще свика велико народно събрание и това нещо КС ще бъде закрито. България ще стане президентска република, а депутатите ще бъдат 80 на брой. Но ако войната дотогава е свършила нещата може би ще станат и без ВНС. Това означава, че в България ще е станал първият военен преврат през 21-ви век, който ще изчисти от тази територия цялата тази проядена от 6e3pogue и предателство политическа *** и начело на държавата ще бъде военен съвет, който след десет години управление ще положи началото на гражданско общество, такова каквото вече 34 години се опитваме да създадем.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!