178

Анонимен

преди 4 месеца

и забита в брлгород по новата граница

177

Анонимен

преди 4 месеца

до Урал

176

Анонимен

преди 4 месеца

До Лвов.

175

само факти

преди 4 месеца

то и да иска НЕМОЖЕ нестава с сална гей ове от олгиново и еленовъд с още по некадърен от него фсб гном за шеф

174

Анонимен

преди 4 месеца

Току-що стана известно, че Такър Карлсън ще публикува 2-часовото историческо интервю с Президента Путин след по-малко от 24 часа - на 9-ти февруари в 01:00 часа /българско време/.

173

анонимен

преди 4 месеца

всички жители на донбаския регион си живеят там, никой не е хукнал да бяга към киев...това показва че са руснаци и искат да са към руската федерация! какво искат да вземат тия укрофашисти? значи те са окупаторите!

172

Танас

преди 4 месеца

ГЕРАСИМОВ, А ГДЕ ШАЙГУ?

171

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Зелер си прави селфи в града в който избиват методично войниците му. Морал нула. Нарцис на макс.

170

Дановски

преди 4 месеца

Нова световна, Русия ще постигне целите си в СВО. ВСУ е на път да катастрофира. Ситуацията на линията на фронта е отчайваща. Укропите са изтощени и деморализирани от изключително високите загуби. Убитите в украинските окопи са повече от живите. Русия поведе борбата на народите за равни права с Колективния запад и от успеха на РФ зависи бъдещата съдба на цялото човечество.. Победителят ще установи новия световен ред.

169

Анонимен

преди 4 месеца

Интензивността на руските военни операции се увеличава с всеки изминал ден. ВКС РФ активно действа по цялата фронтова линия.

168

Нова световна

преди 4 месеца

Война се води. Китайската народна република е водеща икономическа сила. Скоро и военна. САЩ отчаяно се борят за да спрат хода на събитията. Чрез отслабване на Русия, съюзник на КНР и с най-силна сухопътна армия. Както и първа ядрена. Авдеевка е просто епизод от борбата за световно господство, без голямо значение. По скоро пропаганден сблъсък. Тепърва предстои разрастване на ТСВ.

167

Сергеев

преди 4 месеца

Като превземем Авдиивка, ще си вземем Альоша и ще го поставим там!

166

Проституката 231

преди 4 месеца

тръгнал да определя какъв е Такър... Такър събира 267 000 000 гледания с интервюто си с Тръмп, а психясалотоДжендърче тръгнало да му дава оценки... Бг ДжендърИдиот, глей си дрогата...

165

Две причини:

преди 4 месеца

1. За да престанат варварските нацистки артилерийски нападения срещу мирните жители на Донецк; 2. За да демилитаризира и деназифицира украинските фашисти. Повече от достатъчно.

164

Анонимен

преди 4 месеца

"Обърнете внимание на Дивия Запад. Там цензорите са в дива паника. Всеки момент очакват Такър Карлсън да публикува 2-часовото историческо интервю с Президента Путин" - Вчера излезе първият анонс и за минути събра 38М гледания.

163

227 E и

преди 4 месеца

продължавай да пътуваш.

162

Анонимен

преди 4 месеца

Защо Русия иска да превземе Авдеевка? Защото Авдеевка е един от многото руски градове в Новорусия, която е руска земя още от времето на Князь Потьомкин-Таврический.______________________________________________________________ Обърнете внимание на Дивия Запад. Там цензорите са в дива паника. Всеки момент очакват Такър Карлсън да публикува 2-часовото историческо интервю с Президента Путин.

161

Случаен минувач

преди 4 месеца

"Градът, който украинците наричат Авдиивка, а руснаците - Авдеевка," - За ухото на човек учил руски, украинския звучи като македонския за човек, който е учил български...

160

Психясалите

преди 4 месеца

Бг "Десни" с Лява Резба, започанаха да виждат дори антихриста, ама то е от дрогата и новините от окраина... ахахахахах

159

ПУТИН

преди 4 месеца

Е АНТИХРИСТА