67

Бекс

преди 15 години

Малии колко злоба има в нас . После се чудим защо никой на света не ни брои за слива и бяга като дявол от тамян да има нещо общо с нас.За нас са виновни всички които са имали отношение с нас - турци , руснаци, гърци, сърби , македонци, ромънци. Само ние сме готините , ама не могат да ни разберат. Тръпки ме побиват .

66

salancho

преди 15 години

Умнико, а когато ни караха да си купуваме хляба, говорейки на турски??? Никога не ни били виновни. Брей че се изказа. Турци.??? Та Това е България, би трябвало да се наричат българи. Ако не знаеш има държава която се нарича Турция.

65

преди 15 години

Долу ръцете от Левски, червей!!!

64

montreal

преди 15 години

Никога, за нищо турците не са ни били виновни! Виновни сме си ние, че нямаме национално самосъзнание, не изпитваме граждански дълг, уважение един към друг и т.н.

63

преди 15 години

СТАНИШЕВ, НИЕ СМЕ МНОГО ДОБРИ ЦИРКОВИ АРТИСТИ, А ТИ СИ ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ПРЕМИЕР...

62

B55

преди 15 години

На наш иобноты министър прецедател му е много добре с Доган поради спецялното отношение на турците към више стоящи *** като Станишев другата причина е безогледното крадене . Само заради двете гореспоменати причини Сергейчо ще закриля Доган па ако ще и по телевизията да го дават как българи ще обезглавява за кеф на . Дори и ще му ракопляска е друг е въпросът че може на много да им е пляскането за последно .

61

Иванов,българин

преди 15 години

ПОЛУ-***, ПОЛУ-мъжле,ПОЛУ-идиотче, дали знае,че от сърце го мразят 4-5 милиона българи? ЛИЧНО него, не говоря за продажното му,бандитско правителство, нито за мафиотизираната му партия, говоря за омраза насочена лично,персонално към него! Щото аз ако знаех, че така ме мразят не 4 милиона, ами 40 човека-ще се обеся, за кво ми е да живея с ясното съзнание ,че съм мразен човек? Напук ли? А от него не очакваме да се обеси,нито да се гръмне...искаме само да се скрие някъде в жалкото си ,обусловено съществуване и да не ни се мярка повече като обществена персона, само освободи българските държавни институции от вредното си присъствие! Толкова ли е много?Не разбирам,как може да си такъв *** и да си премиер,освен ако не си наистина ***?

60

colon

преди 15 години

Кире, Кире, човек може само да те те съжалява. За нищо не ставаш!!!!

59

haha

преди 15 години

станиШЕФ,ама задната буква му е збъркана

58

ааа

преди 15 години

Чакайте малко, бе! Защо говорите така за човека? Нима не си го избрахме ние? Кой ви кара да гласувате за него? Защо, когато трябваше да гласувате си стояхте в къщите и псувахте по форумите, че турците ги товарят като овце по автобусите да идват да гласуват? Левски би се обърнал в гроба не заради един руски продажник, а заради безволието и глупостта на един обезличаващ се народ!Никога, за нищо турците не са ни били виновни! Виновни сме си ние, че нямаме национално самосъзнание, не изпитваме граждански дълг, уважение един към друг и т.н.

57

ranarsa

преди 15 години

Страшно е,когато някой приеме управлението на държавата,като детска играчка.Резултатите са налице!Има и друг допълнителен ефект-детето се влюбва в този,който му е подарил играчката.А,че БСП е най-демагогската партия знам,но че е най-демократичната за пръв път чувам.

56

Киро

преди 15 години

Как се събраха толкова много *** в този форум. О-о-о свещена простота!!

55

преди 15 години

В България няма етнически модел, а верска търпимост! А етническият мир го наручават и застрашават такива като Доган, който е абсолютен диктатор в собствената си партия и единствената причина да е на този пост е, че гласуването трам става по абсолютен военизиран принцип - по ЗАПОВЕД! Що се отнася до тоя аматьор Сргей - НЕ НАМЕСВАЙ ЛЕВСКИ ВЪВ ВАШИТЕ ИГРИ, ЗАЩОТО ТОЙ БИ СЕ ОТВРАТИЛ ОТ ВАС! ЛЕВСКИ Е ИКОНА, ТОЙ НЕ Е КОМУНИСТ, НЕ Е ДЕМОКРАТ, НЕ Е ЛИБЕРАЛ - БИЛ Е ПАТРИОТ, КАКЪВТРО НИТО ЕДИН ОТ ВАС, ПРОДАЖНИЦИ НЕ Е , НЕ Е БИЛ И НЯМА ДА БЪДЕ! ЗА ПЕТАЧЕ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДЕТЕ! не знам още какво ще измислят, за да си измият тези омърсените ръце, но най-жалкото е, че по начина по който хвърлят думите си в медийното пространство излиза, че българите, електората са абсолютни , неграмотни и ***, които не могат да съберат две и две! Това е най-обидното!!!!!!!!!!!!!

54

преди 15 години

Всъщност и по баща наш серГЕЙ ни и българин. Баща му е от македонски влах т.нар. армъни или цинцари. Родът му произхожда от гр.Ресен, Южна ФИРОМ и днес още има влашка фамилия Станиси. Дядо му се е оженил в село Щука, общ. Струмица и за това бащата му Митре Станиси сесе родил в това село близо до българската граница.

53

преди 15 години

Станише, това за Левски докато си криеше бележника с двойките по български език в пети клас ли си го чул ? Мамин !

52

преди 15 години

Покрай тоя *** ще намразим украинците и тогава ще се разиграе етническата карта

51

преди 15 години

Разбирам те серджо ама ДПС са етническа мафия.

50

задна

преди 15 години

другарю сергей, ти отдавна си включил на задна, но поне карай към Сибир, и си избий от детското мозъче сравнения с Левски!

49

преди 15 години

Прав е премиера тука конкретно няма спор - истината казва, напълно съм съгласен по въпроса.

48

pitan4o

преди 15 години

С власт може ли да се преяде?Какво се случва когато някой преяде с власт?Боли ли го политическото коремче или почва да повръща?