18

Анонимен

преди 3 месеца

Залитящия пак си вре гагата. Няма САЩ, няма Европа, Москва му е майката.Ние не щем да чуваме даже за САЩ,ние сме славяни .

17

007

преди 3 месеца

Смелите американцш пак на умряло куче нож ще вадят. Защо не се пробват с Китай примерно.

16

АнонимеН

преди 3 месеца

ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ ЗНАЕШЕ, ЧЕ ДЖО БАЙДЪН ЩЕ НАПРАВИ ВОЙНА ПРЕЗ 2024-ТА ИРАН СРЕЩУ ПАКИСТАН ИЛИ ИРАН СРЕЩУ НЯКОЙ ДРУГ!! ВСЕ ПАК СМЕ ГОДИНА НА ИЗБОРИ И ТРЯБВА РЕЙТИНГ ,А И ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМАЖЕ ПРОВАЛА С КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА ЗА 2024-ТА!

15

Познавач

преди 3 месеца

Въпросът е дали САЩ имат ресурс. Не за 1-2 удара, а за дългосрочно ангажиране с Иран, при положение че държавата им се разпада. Няма граница, палаткови лагери с наркомани... Повтарят грешките на Римската империя. И онези така на едро са го давали наляво и надясно, пък после а в еди-кое си прясно! А предстои и изборна загуба на Байдън, конфликтът за Таван... и ... и ... Като в Римската империя. Обективно. Основите кой е добър и кой лош.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Някои хорица сън не ги хваща. Няма значение каква е новината, важна е борбата с русофилите. За да се бориш с русофилите, трябват много кинти и блага отвън. И накрая - е какво стана с Украйна - дава ме им пари, оръжие, каним ги да воюват насила. Ипак ядец!

13

Смели докато спят?

преди 3 месеца

САШ ше ударят Иран, защото снабдявал ислямистите в Близкия езток с оръжие!?! Бравооо!!!! След това Русия ще има законното право, по аналогия, да удари САЩ и ЕС, защото снабдяват Укрите с оръжие! Кой ще ги спри? Удобно ли е да се пусне сега Посейдонът?

12

Ром"с

преди 3 месеца

Аз пък четох друго,че американците са викнали ирански представител и са му казали ,че ще ударят "базите" в Иран ,но иранците не трябва да се мешат ..те не искали война с Иран..но видимо иранският пратеник не е съгласен на тези условия и Иран се готви за война с АМЕРИКАНЦИТЕ .Тоз Джото с клана Клинтови ще запалт света ...останалото е музика за наивници,деббилли,американофили,продажници ...

11

Анонимен

преди 3 месеца

Aмериканците са царе да си създават по няколко проблема в едно и също време. После започва лутаница и плетеница.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До 4 и някои други: Само тежко болен може да си мисли,че когато човек критикува нечия политика, това автоматично го определя като фен на друга такава. Биполярността се лекува, пробвайте.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ако дойде Доналд Дък, фокуса веднага ще се измести върху Иран и Китай. Демократите бяха срещу рашата... приоритети

8

Анонимен

преди 3 месеца

пак лоши новини за русофилите.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Даже закъсняват.

6

Коста Мутрофанов

преди 3 месеца

Ще ударят и наглата руска пета колона!

5

Хахаха

преди 3 месеца

Джейк Съливан (Джейк Съли от Аватар)

4

Зозо

преди 3 месеца

Другари копейки, днес ще има ли реване по форумите? :))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 3 месеца

Или както каза Байдън скоро- Ние искаме мир. Под мир разбирайте, че сме замесени във всеки конфликт на земята и не може да нямаме контрол във всяка точка на планетата.

2

Анонимен

преди 3 месеца

хаха,сша освен срущу аборигени със сопи срещу други не смее да воюва

1

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо няма да направят.Никога в щатите след ВСВ не са водили война в година избори.