31

Анонимен

преди 3 месеца

Колко е доволен тоя че лъже ,а тоя които са шпиони на сащ да не са стояли с скръстени ръце ,убивали и тровили

30

Анонимен

преди 3 месеца

Руските сви.не ,които още ги има на територията на България ,да се АРЕСТУВАТ и съдят ...Същото се отнася и за нашите платени от РУСКОТО посолство РУСО.СИФИЛИСТИЦИ !!!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Руската агентура у нас вършее съвсем свободно и необезпокоявано, както се вижда и от коментарите. Не знам кога нашите политици ще проумеят, че руското посолство, Лукойл и партии като Възраждане са заплаха за националната ни сигурност.

28

ASHES TO ASHES

преди 3 месеца

БАРАБОЙКО НОЙКО ИЗЛИЗА КАТО БОЖИЯТ НОЙ ОТ НАФТАЛИНА НА ВРЕМЕТО БЕЛКИМ СЕ ОБЛАЖИ С ДРУЖКАТА СИ ЛЕНИНГРАДСКИЯ МАВЪР... ТУРИ МУ ПЕПЕЛ!!!...

27

Анонимен

преди 3 месеца

Недопустимо е руските сви.не ,да се разхождат още из България .Службите ,да се вземат в ръце ,докато е време...Нашите РУСО.СИФИЛИСТИЦИ , платени от РУСКОТО посолство ,незабавно ,да се изправят ,пред съда ,за държавна измяна в полза на !!!! Известни ,са всички имена ..

26

Анонимен

преди 3 месеца

Това е само работа на руски партизани . Нашите разрушители законно демонтират и взривяват .

25

Анонимен

преди 3 месеца

Такива като Ноев трябва да ги пращат директно в Карлуково.

24

демократични думи

преди 3 месеца

Ха наляво , ха надясно политикът български накрая в лйнотопрясно.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Скалъпени измишльотини. Сигурно онези, които снеха и нарязаха СС20, пък трябва моментално да влязат в затвора доживот!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Бих казал намайка му пундафелата този престъпник гебрев си гърмеше складовете както навремето палеха аленмак в пловдив за прикриване на кражби а това с тровенето е за да бъде по у убедителен

21

Тео

преди 3 месеца

Това ми звучи като - абе, аз нищо не направих, ама и другите след мен, ама съм сигурен, че русанците са я свършили тая работа.А не, защото, например, може да се избегне ревизия. Да не говорим за изсфирясалия новищок срещу Гебрев! Смях! То аз да бях, по-качествено можеше да свърша работата, а не да му го натъркам в гащите, както правели руснаците, според белингкет. Да не говорим, че нашите са по-добри! Я вижте Мишо Бирата как се инфарктира на бързо?!?

20

до 20

преди 3 месеца

Какво Руско влияние ве .ършооо от 35 години ни управлява сащ с техните назначени правителства в България. И резултата е видим стопихме се с 3 милиона закриха се заводи, болници, училища. А между другото паднаха ли визите за сащ приеха ли ни в Шенген ? Ние сме трета ръка хора именно заради предателите които ни управляват.

19

Анонимен

преди 3 месеца

То по едно време взеха да горят отпадъци в големите градове комунистите-капиталисти, начело със селянина комунист Боко, добре че вече не е на власт :)))

18

преди 3 месеца

Тоя цирк го знам бе, дай друг

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 19 А защо е най- бедна? Заради руското влияние и руска намеса навсякъде. Кажи една държава по руски образец и руско влияние, където се живее добре. Където е минала русия, винаги е пълна мизерия.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Говори се и се пише само за Руска пропаганда защо никой не говори за американска защото те създават тази Руска пропаганда. Най голямата заплаха за България е сащ не Русия, америка е тази която ни съсипа и ни управлява в момента.

15

Има един

преди 3 месеца

бивш от БСП, който купуваше яко изборите, пикаеше във фонтани, сега е от АБВ, и е непрекъснато до полата на Митрофанова, та той е един от заподозрените. Той докара Радев на власт. Сега са се наточили да правят поредната нова партийка, но забравят, че има биологична лустрация, а младите не са с тях.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Как е в демокрацията? Харесва ли ви да сте трета категория хора? Въпрос с повишена трудност: Коя е най-бедната страна в ЕС от началото и занапред и во веки веков?

13

aaaa

преди 3 месеца

Тоз Гербев голема работа бе. Безсмъртен Тровили го с кибапчета и се наакал, безброй пъти му гърмели складовете ,горели боеприпасите и е на по богат и по богат ставал след всеки опит да го направят беден някакви руснаци!

12

Плебей

преди 3 месеца

17 Няма английско ДС Само Бъргария има такива русо подху й ници