95

Ситуацията е както в

преди 4 месеца

България, но без война! Който ви казва, че не е така, ви лъже!

94

Териториален

преди 4 месеца

Вие сте двигателя на смъртта в Украйна а говорите за катастрофа.... Демагозите които се бият с Русия до последния украинец....

93

Офф ,да се омитат

преди 4 месеца

Украинска нация и държава няма.Това си беше експеримент на Сталин и голяма грешка.Сега грешката ще бъде поправена , а Уссрайнината -изравнена.Това ненужно фашистко племе просто сее зараза и престъпност.

92

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Разбира се,че населението на съветска сефардска Украина е спасено .Всички ,с помощта на Зеленски и Путин , се насадиха в държавите ни,докато Москва и Киев си разиграват ромския спектакъл.Война няма.Има война в Газа и достойните АШКЕНАЗКИ Израилтяни избиват като за купон палестинските педофили алахови. В същото време Москва и Киев чакат пиринските избори,тъй-че КПСС да спечели и си възстановят Сталинизма.Няма война ! Има една поредна историческа московито-хазарска лъжа! Татари гнусни !

91

Българин

преди 4 месеца

Държава Украйна няма. Това е по-скоро един проект. Тази територия ще бъде разделена много скоро и всичко ще приключи.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Дочев, София- четейки нечовешко злобните ти глyпocти смятам, че е добре децата ти не да страдат, ами направо да не се раждат. Не дай Боже морален yрoд като теб да стане родител. Нещо като двете yбийци от скорошните криминални хроники.

89

Анонимен

преди 4 месеца

Дайте дА е66ем украинки. Тя и Кобилкина май беше украинка - все дашни женици. Едни от най-добрите професионалистки.

88

Мислещ

преди 4 месеца

Украинците ще се оправят. Имат достойнство, чест и се бият. Изправят се срещу голяма , злобна сила, но се бият. В този ред на мисли, унизително или гордо ли е да си признаеш, че си българин? Р***об***ите раждат р***об***и и така нататък...

87

Анонимен

преди 4 месеца

Бре, загрижили се за населението на Украйна! Като пращат оръжия непрекъснато и искат продължаване на военните действия, щот Украйна щяла да победи, от грижи за населението ще да е. Докато го довършат тия " загрижени благодетели".

86

Бръмбар

преди 4 месеца

Запада яко им го наби на тея. С къв акъл ще се дървиш на могъща Русия.

85

С200

преди 4 месеца

ЕС ще реши демографския им проблем, като им го вкара с 200 с членството в ЕС..

84

До Анонимен

преди 4 месеца

Буркана се друса от тоз който има сметка от войната. Русия няма такава, само който продава оръжие на Украйна той има сметка. Помисли малко имаш IQ 3.14

83

В. Дочев, София

преди 4 месеца

Путин беше направил едно изказване че ако не била Гражданската война, ексцесиите на Сталин и Втората Световна война населението на Русия сега щяло да бъде 500 милиона. И сигурно е прав но представяте ли си ако озверялите за кръв *** същества сега бяха 500 милиона? Добре, че по-мъдри хора преди нас за поддържали популацията на този вреден дивеч в разумни граници. А сега е ред на нашето поколение. Защото ако не си свършим работата днес утре ще страдат децата ни.

82

Ядрен вампир Z

преди 4 месеца

Там където пише А загиналите и ранените сте объркали цифрите.Реалната бройка е между 700й и 1 милион.

81

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

А в Москва що няма парно и яйца?

80

Анонимен

преди 4 месеца

До Нали наляха 50 ккк Въпросът е кой друса буркана?!? Защо се правиш на умряла лисица. Буркана го раздруса Путин. Това го знае целия свят, само вие русофилите още задавате глупавите си въпроси.

79

Анонимен

преди 4 месеца

6 украински морски дрона са влезнали VГZ на Путин и ракетния катер Ивановец се е разцепил на две като ГZ на Путин. 39 руски нещастни матроси са нахранили рибите в Черно море.

78

Нали наляха 50 ккк

преди 4 месеца

Нали Урсула наля 50 000 000 000 в Крайна, за да гори войната. Как става хем наливаш пари за война, хем "спасяваш" населението като ги пращаш на война да умират? Как ги "спасяват" точно и от кого? Когато дойдоха първите украинци в България, говорих с тях всичките имат роднини в Русия. Кой срещу кого се бие ...? Ако сложиш 100 черни и 100 червени мравки в буркан - няма да се случи нищо. Обаче ако раздрусаш буркана, ще се сбият. Въпросът е кой друса буркана?!?

77

и те така

преди 4 месеца

спокойно бе , украинките дето са в България ше се върнат в Украйна с бебета . като прибавим и другите украинки дето са из Европа , демографска криза в Украйна няма да има .

76

Пфф

преди 4 месеца

Най-интересното е, че за демографията винаги се загрижват бездетниците. Реално, някакви нещастни човечета, които осъзнават, че вече са застарели лелки и чичаци и ги е страх кой ще се грижи за тях на старини. Като цяло на такива бездетници не трябва да имат пенсия, а каквото са спестили и инвестирали през живота си, от него трябва да живеят. Да ги лишават и от медицинска помощ, освен ако не си плащат на частно, но по три.