210

Red ХитлерПаплач

преди 4 месеца

Пинк Флойд са написали СТЕНАТА от омраза към АНГИЙСКАТА ТАНКИСТКА в реклама Маргарет Тачър воювала срещу Аржентина единственият политик ЗАБРАНИЛ Западна и Източна Германия да се обединяват............................Джон Маккейн дойде във България да Ви каже че сте РУМЪНЦИ унищожители на българският етнос ОХРАНЯВАН ЗОРКО от марксистите, комунисти заклети почитатели на Владимир Путин от същите Пинк Флойд проповядвали култ към липсата на образование........Като черният Флойд УМРЯ Маккейн

209

Анонимен

преди 4 месеца

Прави на луди или ни смята за наивни.

208

ФАКТ

преди 4 месеца

Както обясниха наши източници от Европейската инвестиционна банка, в света на европейските финанси съществува схващане, че в България, ако познаваш точните хора, може и да заобиколиш някои санкции, затова "пробита копейка" в тия среди било условен код за трансферен прозорец, през който минава много тъмен кеш.

207

ПРАВИТЕЛСТВОТО

преди 4 месеца

Както в Шенгенистан влязохме само по въздух и море, така и за Еврозоната засега влизаме по въздух, вода, джапанки и копейки. В текста на споразумението се уточнява, че въздухът е под налягане, водата е гола, джапанките са китайски, а копейките са пробити като службите ни.

206

АСЕН ЧАТАЛДЖА БЕЙ

преди 4 месеца

НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА. ГЕПИХ ПАРИ , АЗ СЪМ СИ ДОБРЕ

205

Токмаков

преди 4 месеца

До КАТЕГОРИЧНО!И днес източна Германия е поне със 50 години по назад от Западна. Миналото лято бях там. Да се знае от всички - Там където е стъпал руски ботуш трева не никне. Най голямото зло за хората е.

204

Анонимен

преди 4 месеца

През 80-те години България беше на 27-мо място в,света по жизнен стандарт, а сега на кое място сме на 127-мо или на 1027-мо.

203

Анонимен

преди 4 месеца

Сумати българи прекараха съзнателния си живот извън границите на страната. Поне за тези, които са останали направете нещо смислено. На никой не му се заминава, няма и да се налага, ако си свършите работата. Проблеми в страната бол, оправете 5-те главни поне от кумова срама.

202

Токмаков

преди 4 месеца

Всеки месец купувам лекарства. А те са поне с лев два три нагоре. Тия там дори не влизат в магазин. Повтарят като папагали онова което им наредят техните началници. Никаква инфлация не намалява. Големите вериги магазини правят намаление на стоки които са пред изтичане на срока на годност или с изтекъл такъв. Попитайте милион и половина пенсионери с 530 лв пенсия как живеят!??? Плащат ток храна лекарства!!! Ама тоя през очилата явно нищо не вижда. И да спре да говори за евро и шенген.

201

Анонимен

преди 4 месеца

Инфлацията намалява ,а хр.продукти всеки ден се увеличават ,

200

Турист:

преди 4 месеца

Зомбиран лъжец, крадец, продажник. Един от многото...!

199

Анонимен

преди 4 месеца

Денков, кога за последно влиза в магазин ? А стига с тия празни приказки.

198

Без 6 клас Хитлер

преди 4 месеца

ДЕ ФАКТО Испаноговорящите БАРСЕЛОНА Фенове на Христо Стоичков обиждаха Мишел Обама на ВЕЧНА ЕВТИНА СЕКСРОБИНЯ от МУМУН произход А НЕ ЧОВЕШКИ то ест следите водят към Мафията в Италия приятел на двамата от СИК Ердоган и Бойко Борисов а от там право при ЛатиносМафиот КАРТЕЛИТЕ почитатели на ред и закони под формата на робовладелския расизъм..........УТАЙКИТЕ необразовани неграмотни дори в Испания и Португалия са ХАИЛ ИСЛЯМСКИ ДЖИХАД близнаци по УМ на деградацията Расистко-Робовладелеца Х.Стоичков

197

Анонимен

преди 4 месеца

До до 208 - Абе, тя и баба ти на каруца се е возила, кога ще нададеш вой и за това?

196

Анонимен

преди 4 месеца

Ми айде сега направете медианата на заплатата 4000лв нето, направете още икономически центрове извън трита големи града, върнете производството и поминъка, оправете поне здравеопазването и няма да е много трудно да станем пак 8млн и да цъфнем и вържем, па ако иска Сорос, ако иска Кремъл да ви диктува в ухото кво да правите. То е ясно че все ще се слугува на някой, поне като ще слугуваме да е от тая територия, не от Дойчланд или при Макарона.

195

брееейй

преди 4 месеца

Само да му покажа sms-a от мобилния ми оператор:Здравейте, информираме Ви, че месечните абонаменти за мобилни услуги ще бъдат индексирани със средногодишния индекс на потребителските цени на Националния статистически институт за 2023г. с 9.5%, считано oт м. февруари.А честито!!!!!!!

194

Анонимен

преди 4 месеца

Хакери ми размениха лайковите.

193

Анонимен

преди 4 месеца

До 198 Сега като не чакаш 10 години за кола , каква нова кола от магазина си купи ? Тогава колите се купуваха от магазин Мототехника , повтарям ти -от магазин , чисто новички !!!

192

Анонимен

преди 4 месеца

До Бойко БорисовКомпютри имаше разбита се казваха се Правец , а още през 1980 г България произвежда компакт дискове на второ място в света след Япония , има инфомация , чети !

191

Анонимен

преди 4 месеца

Март и бензина скача. Тока дигат след изборите юни.