73

Анонимен

преди 4 месеца

До 85.Продължавай да си нанкаш.

72

Щирлиц

преди 4 месеца

Обединена Европа от Атлантика до Урал....Мечтиии...

71

Анонимен

преди 4 месеца

Който не е пръв приятел на чичи Сам, му е враг. Древна римска поговорка.

70

Анонимен

преди 4 месеца

До 83 От разпад на ЕС ще пострадаме само ние балканските страни. Богатите пак ще са богати, а ние пак ще сме между рускитее бедняци и турските интереси. Хора говорещи за разпад на ЕС са антиБългари и просстовати хора, които закона трябва да преследва.

69

Анонимен

преди 4 месеца

Процеса на разпад на ЕС е необратим.Докато нанкащите атлантици сънуваха победа за Украйна,розови понита и дъгички.

68

Нане Вуте

преди 4 месеца

Е на това му се вика европейска демокрация!! Майната му на устава на ЕС , където пише черно на бяло че всяка стрэна-членка има право на глас! Май право на глас имат само брюкселските чиновници със задна скорост и разните там гинеколожки!!

67

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 77 тия пари могат да се ползват и за война, и за инвестиция във въстановяването. В един момент Украйна войната ще спре. Дали Украйна ще остане цяла не се знае. Вероятно Пуслер ще задържи това, което е отхапал към момента. Останалата част от Украйна ще стане част от НАТО и ЕС. С тези пари свободната част на Украйна ще се възстановява и откъсне от СССР. Подобно на ФГР и ГДР. Някой ден може да се обедини отново, а може и да не се. Европа трябва да има бюджет за този момент.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Като не искат да чуят Орбан нека попитат своите си народи.Никой не иска да плаща тази война.Да я спират,а не само да наливат,за да продължава и да загиват невинни.Все ще се намери някакво мирно решение.Обаче вместо за мир изкукалите на срещите си говорят за Глобалното затопляне и някакви шаманки с кърави лица им танцуват.Кръволаци!

65

Анонимен

преди 4 месеца

Орбан, поредния автократ, навъртял 10+години начело и започнал да се самозабравя. Унгария поне е в ЕС и там има кой да им напомня от къде духа вятъра. Докато всички останали европейски държави в това положение, Сърбия, Турция, за Русия да не говорим, вятър ги вее на бял кон :)

64

Анонимен

преди 4 месеца

Къде отидоха думите свобода и демокрация. В Украйна избухнат корупционни скандали, а тия хукнали да дават 50 млрд. за да има какво да усвояват плъховете. Бедните защитават страната, а тупаните крадат на поразия.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Браво. Времето за приказки свърши . Тоя *** тикквиник играещ на 2 стола ... трябва да му счупим единия стол.

62

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС на 2 скорости. Който не е с Америка минава на 2ра скорост

61

ес разпад

преди 4 месеца

Това не е атака , чиста проба рекет , дори някакъв благопривидин предлог не могат да си съчинят за спирането на средствата .

60

Анонимен

преди 4 месеца

Занасят се с Унгария! Като спрат парите, как ще минава тезата, че партията на Орбан злоупотребява с еврофондове?

59

Българин

преди 4 месеца

До Другар от САЩИмам да.Обаче мисля да те оставя дезинформиран.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Най ми е забавно да гледам дълбоко заспалите евроатлантици,които си мислят,че са победили.А всъщност въобще си нямат на идея,какво се случва всъщност...

57

Анонимен

преди 4 месеца

Обран е гpoзен кат Лавров кoна! На Лавров само зарад физиономията ша му дадат 5 годинки, а другото е башкъ!

56

Другар от САЩ

преди 4 месеца

До Българин - Български другарю, разпадахте САЩ още от 1917 и докато разпадахте и запдания капитализъм, вашите СеСеСеРета се разпаднаха. Що тъй!? Имаш ли обяснение или ДА ?

55

Фотографъ

преди 4 месеца

На снимката, Орбан-Обосран гледа като напълнил панталоните отзад. Явно са му натрили люта чушка у свинктеро.

54

мак

преди 4 месеца

Туй нещо вече не е съюз на равноправни, а уродливо творение пълно със скъпоплатени чиновници, които си клатят краката, измислят смешки, мачкат тези, които не им се подчиняват в абсолютно всичко. Бан.да шантажисти готова да помага и 100 години на ук.ри. Интересно, кой освен Орбан ще има смелост да каже на поредната седЕнка, че не може повече да изсипва кинти в тази война.