215

Анонимен

преди 4 месеца

До Не се мре за душмани, абсолютно си прав! Дори вече не е нужно да се умира. Онези времена на войни отминаха. Романтично е да умреш на фронта само във филмите и старите книги! Животът е по-ценен от сметките на някакви мазници, които искат да печелят на гърба на хората. Като им трябват ресурси да си ги вземат по честен начин. Будалите свършиха! Е, има още едно две тук в коментарите, но добрата новина е, че по естествен път намаляват експоненциално!

214

Не се мре за душмани

преди 4 месеца

Младите не искат да се бият, защото тези, които искат да ги накарат да се бият и да умpат не защитават България и българските интереси, а са врагове на всички българи, много от тях дори не са българи, и не им пука колко ще умрат на фронта пробвайки оръжията на чичо Сам и убивайки руснаци, което по-силни не ни прави.

213

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов, прав си! тук многократно сме ти казвали, че няма нужда от теб :) Само замърсяваш простратнството!

212

До Христо Христов

преди 4 месеца

От 210. За сведение никой в България не е гласувал нито за ЕС, нито за НАТО. Не са ни питали.

211

Христо Христов

преди 4 месеца

До 211 "... по-добре да умреш заради някакви заддннициии, които искат да трупат пари на база смъртта на невинни хора? " - ако на 2 Април си гласувал за ЕС - ДА, ТРЯБВА! България няма.нужда от такива про'с'таци.

210

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото е отношението на държавата към поданиците и, точно такова е и отношението на поданиците към държавата. *** идеалисти са на привършване!

209

Анонимен

преди 4 месеца

Комунистите не питаха искаш ли в армията или не

208

до ИТтата обраха нар

преди 4 месеца

Това е най-*** твърдение след онова как кравите били съсипали климата на планетата! Радвай се, че изобщо има някакъв легален бизнес в България, който да произвежда истински продукти и услуги за износ. Защото без него всички чиновници, далавераджии и нищоправци ще увиснат! Тебе те крадат всеки ден за милиарди, ама работещите легално ти били виновни!

207

Христо Христов

преди 4 месеца

До 210 "Да си пратя детето да се бие за тия от Давос, интересите на компании за заграбване на ресурси?!" - Ако на 2 Април си гласувал за ЕС и НАТО, какво ревеш? Не детето, ами цялата ви фамилия трябва да замине. България няма нужда от гласувалите за ЕС. Факт.

206

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 206, по-добре да умреш заради някакви заддннициии, които искат да трупат пари на база смъртта на невинни хора? Ти си иидддииотт, бе! Май не осъзнаваш!

205

Анонимен

преди 4 месеца

Да си пратя детето да се бие за тия от Давос, интересите на компании за заграбване на ресурси?! А, няма нужда. Комуто ползите, нему и тежестите.

204

Анонимен

преди 4 месеца

По същата причина поради която русфилите не се записват в армията, по лесно е да лежиш на социал

203

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки, който се записва в армията днешно време е гупак, който не може да прави нищо друго

202

69 годишен д-р

преди 4 месеца

Младите с право не биха се борили за България. И аз на тяхно място не бих се борил. Ако стане война и бях на 25 щях да съм през границата за 2 часа. На нас България ни даде образование, поминък, посилни цени на имоти, спокойствие и стабилност. На тях им даде криза, след криза.Те за какво да се борят? За живот от заплата до заплата, за кредитите за всяка микровълнова фурна? За това, че живеят под наем? За това, че не могат да си позволят занималня за децата? 27г във форма ми го карат с инфаркт!

201

Анонимен

преди 4 месеца

Дезертьорите обикновенно съвсем заслужено завършват на някой стълб.

200

Анонимен

преди 4 месеца

Средностатистическият млад човек в България изкарващ средна заплата НИКОГА няма да може да си купи жилище. Ще трябва да плаща наем на баби дето купуват по 2-3-4 апартамента и да се надява да умре някой роднина и да му остави имот. Млад човек в България НИКОГА няма да може да живее спокойно и да спести пари за черни дни. Млад човек в България НИКОГА няма да има живот без кредити и без стрес за утрешния ден. Млад човек в България за 30г е изпитал 5 иконимически кризи! За какво да се бори?

199

Анонимен

преди 4 месеца

Ще ви кажа. Защото за предците ни държавата е била майка, за нас е насилник, дори не е мащеха. Няма патриотизъм, когато живееш в държава, която се управлява от хора, които активно мразят населението. Държава в която населението не се интересува от следващото поколение, а гледа само себе си. Държава в която всеки вика "на мен къде ми е файдата" всеки път когато някой заговори, че трябва да се направи нещо за младите. Но същата държава на младите им вдига данъците, вдига пенсионната възраст итн.

198

Анонимен

преди 4 месеца

Аз за посолството, прасчо, биби и другите *** няма да си рискувам живота. Ако недай си боже стане нещо ще дезертирам. Оправяйте се.

197

Анонимен

преди 4 месеца

До До 194 - 196 - всъщност пич си абсолютно прав, но си объркал сайта! Тук традиционните участници точно това искат - да са част от Кремълската Импрерия. Собствено, дали е точно така също не е ясно - но сайта цели точно това да е налагащото се мнение - че мнозинството българи "копнеят" да са Задунайската Губерния на "Добрия Бащица Путин". Сега, дали вярно толкова участници го "искат" или са малцина тRолове дращеши целодневно - друг въпрос. Важна е "посоката"!

196

Анонимен

преди 4 месеца

До ИТтата обраха народа - абсолютно си прав! Освен това са виновни и за глобалното затопляне! С парите от "скритите данъци" ядат повече тези ИТ-та, отделят повече парникови газове и така са отговорни за топенето на Ледовете по Полярните шапки. Ако се замислим, и за ред други неща са виновни!