43

Анонимен

преди 3 месеца

51- И ТОВА ОТ КОГА

42

баджанака

преди 3 месеца

..СГЛОБКАТА НИ МАЧКАТ....

41

Случаен минувач

преди 3 месеца

Баджанакът Гошо Свиленски и Сашката Симов са си изявени комунисти. Симов не успя този път да стане депутат. Както и да е. Но защо не придумаха тяхната шефка Нинова да направи тя коалиция, когато й беше даден мандата? Тя предпочете да го върне. После - президентът им виновен... Нали беше ваш човек, бе? Можеха пак да направят управление с ПП-ДБ и ДПС. Защото сега е много лесно да стоиш отстрани и да плюеш, като ти е отрязан достъпът до кокала. А коалиция - на БСП с ПП-ДБ и ДПС пак щеше да е гадна.

40

Инпексова

преди 3 месеца

....тия крадат повече от мен...

39

съпоставка

преди 3 месеца

Как се наричат членове на партии, които подкрепят войната на путин, като знаят и разбират, че тази война може да прерастне в ядрен конфликт, от който и те самите--лакейте на путин ще се изпарят. Когато др. Свиленскки, др. Копейкин , другарката Нинова,др.Радев и други подбони отговорят на внуците си на този въпрос--тогава имат право да се опитват да бъдат морален съдник. Или си мислят, ако имат с какво, ....децата ни са в САЩ и Западна Европа--до тях войната няма да стигне----

38

баджанак

преди 3 месеца

На баджанака му хлопат дъските.

37

Прав-крив

преди 3 месеца

Човека си рискува пряко живота си за запазването на паметника на Съветската Армия, пострада при сблъсък с падаща ограда ръката му с която гласува, оттам и бъдещето му! За малко да загине....а вие какъв подвиг в живота си сте направили?

36

за окайване сте

преди 3 месеца

Свиленски , проблем трябва да ви е , че имате мижава ръководителка и смотано управително тяло , половината от която го играе опозиция на другата половина , а в определени моменти това въобще на трябва да е така , следва прочистване и утъване , защото има пейзаж на лична амбиция на шефката ви и подкрепящата я клиентела с ред компромисни ходове , като интеграцията с Киро нанюхания шарлатанин , обявена враждебност към Президента и пр. и пр .

35

Анонимен

преди 3 месеца

Свиленски , по принцип си прав, но... ти си част си от една партийна клика на Би ВО лицата, която превърна могъща някога партия в треторазряден участник в изборите... и това е действителен проблем сега ...защо? с възраждане и итн щяхте да се боепсособна опозиция срещу самозабравилите се безродни лъжци и мошеници и национални предатели от гърб, ппдб и дипис'е ...и картинката можеше да бъде друга ... поне да не се прегръщат Кире и Боце ... а Нааско Жа ба та и Пии но кио щяха да още в нафталина.

34

Анонимен

преди 3 месеца

1 лев партийна субсидия - да изпукат червените кхмери :)))

33

Анонимен

преди 3 месеца

Ще изтеглят зад океана само Тагарев, понеже е запознат с Руските военни учебници. Другите са просто служители.

32

...

преди 3 месеца

Копейките са забавни! Сега пък Турция им е в устата? Че турците са далеч по-предсказуеми и коректни, от психодиспансера в Кремъл! И като Турция им е проблема,що не реваха срещу руската матрьошка Радев, като подписа договора с Боташ!

31

Майора

преди 3 месеца

Абе Баджанак , а по време на теийната коалиция когато бяйте с ДПС , да не би положението да беше розово? И кскво искате повече след като заедно с Радев и Копейкин защитавате Русия? А още полошо е че сте знаели за далаверите *** Копеинков , сезирали сте прокуратурата , но не искате импийчмънт на президента! В САЩ зазараси любовна афера бе свален тогавашния президент!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Санирането излуюъгаха хората че ще ги сънират отпускат по малко пари уж толкова, давали от Европа другите ги крадат и карат хората да, теглят по 6 хил от българската банка за развитие дето е на Герб от пуснаха бюджет на Здравната каса двойно по голям от предходни години да има какво да крадат такива далавераджий засенчиха и мазния колумбиец Костов по кражби

29

до 15

преди 3 месеца

До Анонимен,хората не са приспани,заети са с крадене и не ги интересува кой ще управлява докато не им се пипа краденето,ако някой посегне на това,тогава ще видиш протести,че свят ще ти се извие,затова и всички управляваи до сега галят народа с перце и му треперят като над писано яйце

28

Сата НАТО

преди 3 месеца

Проблемът е, че гражданите не харесват и вас, а пък русофилията е безперспективно занятие. Бойко Борисов се пребоядиса навреме, а вие продължавате да се слагате на путино-филите.

27

Инфлуенсър

преди 3 месеца

Искам на ресторант и после на дискотека.

26

Бай Танас

преди 3 месеца

Всяко управление е добро, стига БСП да е далеч от него

25

баба мара

преди 3 месеца

подаите си оставките и се махнете от икон групировка наречена бсп за да се отпушии да вземе повече депутати на следващите избори вие с вашата алчност и недалновидност задържате промените и влошавате положението на хората

24

Анонимен

преди 3 месеца

Че нали вашите хора Първанов , Бриго Аспарухов създадоха Борисов. Не ми се вярва да са го направили евроатлантик.