14

СпоредДокладНаЦРУ

преди 4 месеца

България е най бързо изчезващата нация в света.Това е нормално като се има предвид какъв лош матерял е тук.За съжаление.

13

Те

преди 4 месеца

Банките,телекомите и търг.вериги грабят Българите и изнасят парите в чужбина,те знаят че у нас няма кой да ги спре,купили са власта.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Неоснователно но никой няма да ги спре

11

Ужас

преди 4 месеца

В власт на сглобка и посолството, всеки граби народа,събудете се...

10

Обраха

преди 4 месеца

Народа тия дърти Комунисти

9

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

В условията на диктатурата на комунистите всичко е възможно . Човешкият живот няма стойност . Така , че гражданите да се успокоят , че ще бъдат "вечните " роби. Робовладелците от банките и мобилните оператори ще се утвърдят като преките изпълнители на комунистическият терор .

8

Анонимен

преди 4 месеца

Нали мобилните оператори получават пари от държавата, защо увеличават таксите. Това е незаконно, само ни обират. Вече хората изнемогват с тези надути такси и цени в България.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Това добре,ама защо и тока ми е с 50% по-висок от миналия месец при една и съща консумация?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Тази какво е свършила до сега?? Синекурна длъжност! Кога ще се отчете ?

5

Читател

преди 4 месеца

Dnes.bg, побихте се на главите (до момента успешно) да затрудните четенето на каквото и да е от сайта ви. Първо, драстично намалихте шрифта на текста. Но поне давахте възможност на хората да си увеличават екрана. Е, сега и от това ни лишихте. За цензурата в коментарите да не говорим. А иначе, от всеки ъгъл на екрана изкачат досадни прозорци/реклами, които още повече отблъскват читателите ви. Нищо, ще си намерим по-гостоприемни новинарски сайтове, а вие си останете със здраве.

4

Анонимен

преди 4 месеца

И миналата и по миналата година казвахте, че увеличението на таксите на мобилните оператори е неоснователно но въпреки всичко ги увеличиха. Та и сега така само си чешите езиците без да вършите никаква работа. Тази на снимката не е направила нищо досега, само където получава тлъста заплата

3

Анонимен

преди 4 месеца

Много е готина!Мачкай ,хубавице!! :*

2

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Тази бабиичка откакто я назначи Винету нищо не е свършила освен да брани интересите на партията на Винету. Манолова поне нещо вършеше. Оплаква се а всъщност тя трябва да върши работа и на нея да се оплакват.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Cera ли ce ceти мaaa, copocyтke?