53

Анонимен

преди 4 месеца

Пред Радев, има две възможности : да влезе в лудницата, или да отиде на село !!!!!

52

Анонимен

преди 4 месеца

Самозабравил се шкембар

51

Хах

преди 4 месеца

А това нещо е бъдещият ви премиер, така че свиквайте сънливци непробудни!

50

полу-държавата

преди 4 месеца

В КС полу-съдии, в президентството полу-президент, в парламента полу-коалиция...съсипаха я тая полу-държава...

49

Българка

преди 4 месеца

Тоз евроатлантик верно е феномен.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Това дебело прасе до кога ще ни го навирате в очите? Ум няма, ама наглост в излишък! Ако не беше мама праска да опоска тотото, тоя сега щеше да е по кофите.

47

Анонимен

преди 4 месеца

КС на РБ капитулира пред КОЙ безусловно.

46

гост

преди 4 месеца

9 мм. реашват всичко

45

тъй.....тъй

преди 4 месеца

Е да ако розовото момченце, дето беше кандидат за преЦедент, беше на негово място, щеше да присъства......от СТРАХ!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Абе то и на мен неми харесва ама 14 години за нея гласуват и вкарват в парламента. Представител е на най-представената в парламента партия. Факт е че на Бою командата са все от такъв сой. Те си го избраха, направиха всичко за да сринат антигерб коалицията, сега пък недоволни от гербджийския избор. Ми то други в ГЕРБ няма, посочете ми някое изключение ако греша.

43

Юлия

преди 4 месеца

Само начело с такива опитни и честни държавници като г-н Делян Пеевски България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски е нож в сърцето на изконния ни враг Русия.

42

С домуз им

преди 4 месеца

Пък аз се чудя как се чувстват нашите турци с домуз начело? Не им ли мирише на свинарник?

41

Е, не!

преди 4 месеца

Хипопотамът е готов да прави лицеви опори на пл. Народно събрание, ако от coполството му наредят. Що за изказване?! Страшна тиня!

40

мдаа

преди 4 месеца

На снимката виждаме събирателен образ на български политик. Корумпиран, мазен, дебееел, нагъл, с речник на махленски пияница. И това не е всичко, той е обвинен в корупция от Министерството на финансите на САЩ. Сега държан на къс повод от господарите си и в случай на нужда бива активиран. Той е говореща глава, без собствено мнение. Той даже не е избран в НС, а е назначен от Доган там. И с цялата си наглост тръгва да критикува президента, единственият политик избиран пряко от народа в България.

39

българин

преди 4 месеца

Никога няма да забравя как на пресконференцията на БСП Радев бе предупреден,че и най малкото движение против БСП няма да му бъде простено!Нали виждате -оцелял е,значи не си е позволил нито една стъпка против БСП.Плътно каквото му заповядат-изпълнява!

38

Анонимен

преди 4 месеца

"Егати държавата щом про стата деса, на нунев метреса е конституционен съдия!" - казваше един и героите на прехода.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Глиган смеевски се беше покрил като бит участник в прайд,след дубайския спецназ кютек говорят заради няколко милиарда откраднати от една банка. Цяла година се кри,заслабна, завехна,стопи се. Сега нещо много вири дзуpла денонощно малкото доганче,може и пак да му подкастрят перките или четината.

36

Напразно напъване!

преди 4 месеца

Колкото и да се напъва Пеевски, Магнитски няма да му бъде отменен. Това може да се случи единствено, ако оглави импийчмънта срещу Радев.

35

Делян Прасян Ердоган

преди 4 месеца

Без значение, територията се управлява от падишаха Ердоган! Скоро и самолетите на падишаха, ша на пазат, а българските граничари ша ги заточим в Диарбекир за убийството на турски рибари, които са ловили калкан в бащинията си!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя няма ли си жена да му направи едно какао??? Или поне тъща.