10

до 12

преди 3 месеца

Точно тоя дупнишки мошеник и слагач ли е читавото, бе ? Познавам го от дете. Учили сме заедно.

9

до Младен

преди 3 месеца

Младенеееее какво достойнство в този продажник веее ? Гледах първото му интервю когато за пръв път тръгна ковида от Юхан като експерт да даде компетентно мнение. Думите му бяха това е един обикновен вирус който ще премине бързо и няма място за тревоги. Грипа е много по опасен от ковида, 2 седмици по късно когато вече стана ясно, че сатанистите дават пари да се говори и за ковид колко е опасен. Същия с достойнство обърна палачинката и каза, че вируса е смъртоносен и чувалите приготви достойния.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Джобното генералче на Боко Тиквата, което му осигурявах всеки ден телевизонно време да плаши народа да не протестира срещу Банския крадец и дебелото Пра се Беев ски, който от седмици се вихри отново по всички медии.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Генерале умната!!! Да се не окаже един ден, че зад ВМА се крие хамериканска биолаборатория!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Защо вадите трупове от гардероба ? Или и тоя вече е изпран като вожда му Борисов и като ортака му Пеевски. Дуловската дори до Конституционнен съдия с 9 000 пожинзнена пенсия я добутаха. А бе това Ариел и Персил пасти да ядат.

5

НЕ ЛЕКУВАЙТЕ КОПЕЙКИ

преди 3 месеца

ЩОМ ИМАТ НЕЩО ПРОТИВ ВМА БЪЛГАРИЯ...

4

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ не са спирали да управляват. Техните кадри, както и тези на ДПС са навсякъде. Така наречената ПРОМЯНА е само за фасада.

3

Младен Илиев

преди 3 месеца

ген. Мутафчийски е български офицер с достойнство, каквото мнозина не притежават.Мол, ако нямате преки, наистина преки наблюдения и впечатления, не коменирайте!Излагате не него, а себе си!Аз съм полковник от една от специалните служби на тази държава, имам преки впечатления за приноса на този Човек (не бих си позволил да използвам малки букви) и ако не посочите нещо конретно, което да го компрементира, вървете на майната си!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Неузнаваем без черната униформа!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Генерал "Яко ще се мре" е нагла гербаджийска oтрепка. Заслужава съд и затвор заради медицинския фашизъм от 2020 г.