14

Анонимен

преди 4 месеца

Държавната политика за това продължава да бъде смешна и неадекватна. Увеличете парите и помолите за 1во и 2ро дете , за да се стимулират младите. То в тая скъпотия 1 дете е много те седнали да мислят за 3тото . Младежите продължават да напускат България посока уредени западни страни. Мерките трябва да бъдат взети незабавно. Давайте им пари да раждат , да се женят и тн.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Май някой хора не разбраха - при платени данъци и трудови договори на поне единия- ромите не покриват тези условия...В крайна сметка , ако не се краде , общините извън София имат достатъчно парички да си направят града чудесен.. Примерно в Димитровград като отида и сравня с преди , да ти стане гадно ще ти живееш в столицата , пък малкия град е супер - чисто, подредено , приятно....за възрастните ( нали младите са в София..)

12

И

преди 4 месеца

Тези, от които ще вземат парите, за да ги подарят на хл...барк..ите пак ли ще мълчат и ще са съгласни? Да се въди криминалинета? Спомнете си тълпата, въоръжена с прътове, която уби професора и пред камерите на телевизиите крещеше: "гладни сме, ще крадем". А мвр приключи делото с "неизвестен извършител".

11

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

100 бона за мярката. Много бе!

10

Цирк за 1000 деца

преди 4 месеца

За мярката са заложени 100 000 лева.. . . . Родителите на 1001-то дете ще захапят релсите, а а то в Г. Оряховица поне им достатъчно релси от преди! Всички знаем кой е етноса, който ще намаже от мероприятието! Популисти!

9

Асан

преди 4 месеца

Жалко че вече с Зюмбюла сме на петото дете. Големите са на 11, 12 и 13 год и за тях ще има килипир, ние вече сме стари 30 годишни. Да се радват младите.

8

Сега ще

преди 4 месеца

Се свали рязко възрастта на родилките по всичкото маала!

7

Анонимен

преди 4 месеца

е не колкото дава орбан в унгария ама пак е нещо-не случайно унгария с тоя агент на путин има припаст 1 милион за 15 години- там управници от свинвфермата като нашите са на подходящо място- браво на кмета останали са още българи по земята ни

6

Фед Красивия

преди 4 месеца

Освен самите общински в Г.Оряховица да са потомци на Рач капур,не виждам причина да се дават тия пари,тъй като сме наясно,кой етнос ще намаже.Това,ще са най-лесните пари на вятъра.Изпити естетвено по гюбеци!!!

5

бащата

преди 4 месеца

Мале бате, 10000лв са тва. Две седмици няма да излезем от хоримага.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ауууу, дали сИга всичкото роми по Горнооряховско, ша праят трето?!

3

българин

преди 4 месеца

Грешка.От това ще намажат м. - лите.Бъларката -християнка не иска да е омъжена и да бъде майка.На нея и дай профикариера/разбирай миткане където и видят очите,и с който си иска/,да и дават парички,да и купуват парцалки и дрънкулки,да я водят по хотели на почивки,екскурзии и пр.Нашите жени мразят да са майки.Всички го виждате това.Г-да женски родители,доволни ли сте от вашите дъщери-стари моми?Но когато станат на по35-40 г. започвате да хленчите заради това.Но ги подкрепяте в безумието им.

2

Учудена

преди 4 месеца

Кой луд с чиста съвест ражда дете в този загниващ свят? Цял живот да робува на банки и хазяи.

1

ББ

преди 4 месеца

Горна Оряховица ох на дядаа, апачите ще намажат доволно.