184

offff

преди 4 месеца

Откакто КОНЯ щеше да спира топлата вода в Европа, спрях да го чета ...

183

Анонимен

преди 4 месеца

До 203 Е ще ядеш бой тогава докато поискаш терористи щото всички знаят кой е истинска терорист

182

Анонимен

преди 4 месеца

До 202 Е сега някой друг ще се разпада щото там нещата хич не са наред

181

преди 4 месеца

с терористи не се преговаря!

180

Анонимен

преди 4 месеца

Ако всичко беше наред с СССР що се разпадна защо с години се чакаше да си вземеш нещо връзките са от онова време трябва да имаш човек за всичко цялата индустрия дето имахме отиваше в Москва и после се молиш да ти дадат рубли за това дето си било тяхно руски петрол евтин но скъп бензин що така а газ кога видяхте или мазут горяхме та сега всичко е болно но поне сега мога да си кажа какво мисля и да ходя където си искам така както Бог е пожелал а не някой Сталин (сатана)

179

Анонимен

преди 4 месеца

До 199 Е значи в България имаме 85% ниско платени пък за комунисти не знам само знам,че уж сме в ЕС пък французи и германци не идват да работят за 1000лв пък сега и нагли укопи трябва да хранят от тия пари.До кога си мислиш,че ще е

178

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 196 Мерцедес се изнесе от Германия нали, БАСФ затвори химическите си производства. В Цяла Европа има Бум на фалитите. В Германия протести на фермерите Аз както се казва толкова трактори на едно място не бях си представял че дори на картинка ще видя... Националистически Партии чупят рекорди в Европа по поддръжка от населението. РФ при наложени 240 000 РЕСТРИКЦИИ от кой ли не: +3% Енергетика +5% Машиностроене +7% Преработваща промишленост Отново най-голям производител на зърнени храни

177

Анонимен

преди 4 месеца

Знам само че комуниста иска да имаме ниско платена работа шивачки берачки миньори въобще да има работа за простия човек но вече машините ни заменят и не ни трябват хора дето една батерия немогат да си сменят народа е *** и си търси простата работа

176

Боби

преди 4 месеца

До 177 Новина от Полша 6000 полски доброволци(навитаци сред навитаците) са загубили живота си в Украйна за последните 2 години... Още нещо за размисъл след първата Трагикомична фаза на Каварелийските атаки и провала на Блицкрига РФ се изправи пред реалността. Въпрос как с стари технологи да осигурим безконтактен бой - Артилерия. 1:3 до 1:10 е превъзходството на РФ. 97% от всички загинали и ранени от всички страни са от артилерийски осколки. Колосални загуби на ВСУ, Западняците не могат така!!!

175

Лагрестин

преди 4 месеца

"Блажени миротворците,защото те ще се нарекат синове Божии. Блажени изгонените заради правда, защото тяхно е царството небесно."Да възлюбиш Господа твоя Бог с цялото си сърце, с цялата си душа, с всичката си сила, и с всичкия си ум, и да възлюбиш ближния си, както себе си"."Всяко нещо, което желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях.Любовта е изпълнение на закона.

174

Анонимен

преди 4 месеца

Малко Кобалт 60 и край с които и да е било нема да може да се покажете от бункерите 1000г.

173

Анонимен

преди 4 месеца

Боби стига знаем как си го вадят тези проценти в крепостната русия

172

Анонимен

преди 4 месеца

Хора стига лъгахте и сега си произвеждаме батерии акумулатори гуми и много други неща просто спрете да лъжете

171

Лагрестин

преди 4 месеца

В днешно време,нечестивите хора изопачават правдата и истината.За тях е добро са онова,което е в техен интерес и лошо само онова,което не е в техен интерес.Те не се интересуват от правда и морал,а само от личната полза.Други пък гледат титлите:"световен владетел","вселенски патриарх" и т.н.А бе,хора,гледайте първо себе си и своите народи.Какво гледате да прилапате целия свят,сякаш сте вечни?И какво,ако придобиете цял свят,а погубите душата си?И какъв откуп ще даде човек за душата си?

170

Алито от София

преди 4 месеца

За кой ли път го казват хората, но нашите умни европейски *** са под шапката на байдън, а този болен мозък не знае къде е в момента, но щом украйнци са решили да се жертват заради нато, нека умират като кучета, а зеленски да си шмърка и да прави милярди, а Европа да потъва заради ниските цени които излизат от украйна и подбират конкуренцията

169

Боби

преди 4 месеца

До 123 Идеална страна маргаритка с валута Листо. 1-11 месец произвежда и продава 100 листа в чужбина по курс 1Л:1$ Стокооборот 100листа на месец. 12 месец става земетесение и курса се проеня 2л:1$ Все пак успяват да произведат и продадат 100 листа. За Годината стокооборот 1200 листа(БВП) А колко е БВП в $ Два варианта 1150$ или 600$ - КОЕ Е ВЯРНОТО??? - пример за да ти докаже че БВП в $ неразчитай на него гледат те икономистите в очите с бистър поглед усмихват ти се и те лъжат.

168

Заеко

преди 4 месеца

Ми рашъни напуснете Украйна, приберете се в границите си и престанете да нападате околните държави и ще стане работата

167

Анонимен

преди 4 месеца

Колко ли е скапан живота на българските копейки щом си мечтаят Русия да метне атома над Европа ?

166

Лагрестин

преди 4 месеца

Някои считат вярата в Бога за вредна.Напротив,вярата крепи и е необходима,добрите дела също са важни.А какво да кажем за човешките идеологии,учещи че едни хора или раси са по-висши от други,че владетелят е едва ли не бог,че едни са създадени за господари,а други за роби,че едни имат,а други нямат право да съществуват и т.н.А колкото до религиите,проблемът там е че лицемерите гледат да интерпретират и нагаждат словото така,както е в техен интерес,изопачавайки истината.

165

Анонимен

преди 4 месеца

Лавров е дърт руски евреин, който подкрепя Хамас! Руското управление са шизофреници до един!