25

Явно

преди 5 месеца

руснаците стрелят с прашки, защото още преди година и половина според британското разузнаване им свършиха и ракетите, и снарядите!

24

Бай Дрън

преди 5 месеца

Украйна чака 50 Ф16, за да преобърне войната. Това твърдят западни експерти. И познайте защо Украйна не получава Ф16. Защото няма да преобърне войната и ще лъсне лъжата на Запада. Но пък така в чакане, се държи бойния дух...главно на генералите.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Слава Русия. Мачкай празноглавите Укри.

22

Анонимен

преди 5 месеца

17, преди Хитлер да опита и Наполеон, опити направиха Чингисхан, Бату, кримският хан Гирей, кръстоносците, шведският супер-крал Карл ХII. Османската империя опита 13 пъти. Пиндостанските и наглосаксонските интервенти също опитаха по време на Гражданската война 1918-1922 г.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Цяла украйна в момента е подложена на атака с ракети и дронове взривове има в Харков и Киев. Украинските плъхове са по метрата. В Авдиевка е ад за Украинските свiне има прехванат разговор на Украински честоти качен в Телеграм канала от няколко различни места на града. И навсякъде свiнете крещят, че имат много 300 тоест ранени и 200 убити нямат боеприпаси и трябва да отсъпят. Командването обаче не дава в Авдивка са останали може би 50К укропитека и ако не се предадат ще бъдат убити.

20

Бай Дрън

преди 5 месеца

11, явно си разбрал грешно изказванята на Зеленски. Мисълта му яв о е била, че и руснаците в Донбас са украинци. Което си е така, ако го погледнем от другия ъгъл.

19

Ром'с

преди 5 месеца

Украинците се държат с последни Сили ,по цялата фронтова Линия са много зле,но Това Зеленски и укрофермахта не го признават дори и пред съюзниците си ...за да не се откажат от подържка от съюзниците им и особенно тези страни които не са много за изпращане на оръжие...Лошо стават нещата за Украина ...

18

Стефан

преди 5 месеца

Всевишни и всемогъщи журналисти от Днес. Добре ще е да се синхронизирате в промивката на мозъка на българския ***. Пишете Авдеевка, но града ще се казва така след като руснаците си го вземат обратно. Засега пишете Авдиивка, че може да Ви истине мястото. А пък град Бахмут няма отдавна. Това е име на река. Казва се Артемовск. Хайде стига Ви за днес.

17

Анонимен

преди 5 месеца

минусите няма да помогнат на украинците, ами грабвайте пушките и на фронта смели европатладжани, да натрупате опит, че после ще трябва и нас да защитавате от лошият и зъл Путин като нападне и нас.

16

Анонимен

преди 5 месеца

А пък аз мислех, че Украйна побеждава?!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Победа будет нами

14

Анонимен

преди 5 месеца

Никой до сега ме е победиш Русия , и Хитулер се опита и Наполеон . Бой по враговете

13

Анонимен

преди 5 месеца

Ад за украинските назззисти. Бой по главата . Зелката убива народа си . Руска мечка ще ги гази

12

Ехаа

преди 5 месеца

12 ракетоносеца ,Ту-95 тази сутрин са излетели в неизвестна посока за изпълнение на бойни задачи.

11

Да

преди 5 месеца

Батальони на ВСУ бягат за да се спасят от унищожение при Северск и Артемовск ...

10

Ммда

преди 5 месеца

"Мощните" атаки тепърва предстоят! Това е само лека загрявка за руснаците. Укрите много добре знаят, че падне тази отбранителна линия, пътят към Харков и Одеса е открит! За това е и този вой от ЕС! Както се казва: Страхът е голямо шубе!!! Приятен ден!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Както писмено, така и на кадър, и устно е пъло със заявления на Зеленски ПРЕДИ "избирането" му за президент, че укринците и руснаците са един народ, че ще установи мир в Донбас, публикувани са и в западния печат. Вижда се, че за кратко време англосаксонсата машина за промиване на мозъци и създаване на терористични структури, е намерила благодатана почва в Украйна. Вместо народите от другите държви да си вземат поука, кие си закриваме очите. А всичко е съвсем възможно да стане и у нас, и в съседс

8

Чао

преди 5 месеца

Зеленски!Амин!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците се оттеглиха от сравнително запазени градове, докато тези не се предават докато не остане камък върху камък.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Путин е много хитър увеличава, атаките да може милиардите помощи от Европейския съюз да текат в, Украйна и в крайна, сметка с един куршум два, заека Украйна ще капитулира и Европейския съюз ще го постигне съдбата на Съветския съюз